- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.581
niye yokmuş kimseye muhtaç olmadan 4/4 lük çeyiz çıkardın mutlaka birilerinin gözü kalmıştır Allah nazarlardan kem gözlerden korusun hepimizi
Bizde öğleden sonra aşkımla ona nişan alışverişi yapmaya gideceğiz alacaklarım takım gömlek kravat ayakakabı ev terliği iç çamaşırı kemer eşofman birde kozmetik ıvır zıvırları alırım yeter dimi kuzucum alyanslarımızıda alacağız
Yeter canımcım, sadece birbirinizemi bohça vereceksiniz?
Ayy sabah sabahta sinir oldum, eski iş yerinden bir tanıdık var msnde sürekli iltifat ediyor, geçen gün "sen güzelsin kuzenin veya ablan varsa bana ayarla" diyor zaten siir oldum o lafına. Bu sabahta naber fıstık yazıyor oysaki aramızda bir samimiyet yok. Bende hoşalnmıyorum o kelimeden dedim ve saygısız oldum, sil beni falan diyor, daha fazla canımı sıkmamak için özür dilerim dedim
e nişanlı olduğunu bilmiyor mu bu ne terbiyesizlik bak bende kızdım şimdisen niye özür diledi ki tatlım onun terbiyesizliği sil gitsin sıkma canını değmez. Biz bunları alalım annem başka birilerinede birşeyler konulacaksa eklesin içine. Benim bildiğim kayınvalide teyze dayı bohçaalrı düğünden sonra yapılıyor canım el öpmeye giderken götürülüyormuş o zaman yaparım
günaydın bebişlerrrrr bir telefonla kaynanoşa çiçeğide gönderdim ulaşmak üzereohh bunuda atlattık
günaydın bebişlerrrrr bir telefonla kaynanoşa çiçeğide gönderdim ulaşmak üzereohh bunuda atlattık
Günaydın kızlarr Nasılsınız?
Esra sen neden özür diliyorsun ki?Etraf onlardan dolu...benim en yakın arkadasım kankam erkek biz çok iyi anlasırdık herseyimizi konusurduk benimle kuaföre bile gelirdi ...hergün saatlerce telefonla konusurduk bana 1 gün ne dedi biliomusun?Sen nişanlınla mutlu degilsin ayrılacagın günü bekliyorum ...bu laftan sonra artık görüşmeyi kestim ...
Ayy insanlar neden böyle anlamıyorum yaa, uzatmamak için özür diledim ama amaç hem canımı sıkmamak hemde onu pekte umursamadığımı göstermekti. Çünkü extra bi kaç cümle daha yazdım. Elenmesi gereken biri daha var ama bu öyle böyle değil, yüzsüzün önde gideni, evimin adresini ve telefonunu bulmuş bir piskopat, beni bulamayınca annemi aramış bir şahsiyet. Şimdide bana verdiği öneri şu "senin gelin arabanı ben kullanayım!", olldu kullandırayımda nişanlım deli olsun, zaten sevmiyor onu... Bir bakıma buradan gitmek iyi olacak bir bakıma, şu tiplerden bi uzaklaşayım, aslında hattımı bile değiştirmek istiyorum...
Ben hattımı değiştirdim nişanlım özel numaralı hat almıştı kızlar saolsunlar yine dagıldı numaram esra bu da çözüm degil canım....
Selam kızlar ve en güzel gelinler
Ay şu 1 hafta o kadar yoğun geçtiki oturduğum yerde sızdım resmen...
Evim temizlendi,perdelerim dikildi,beyaz eşyalarım geldi kuruldu,halılarım alındı...Bitek mobilyalarım kaldı.onlarda salı gelicekmiş Allah nasip ederse.. sonrasında çeyiz yerleştirmek falan kalıcak.
bu arada kına yapmıycaktım normalde ama son anda bi arkadaşım cafe açmış burda yapalım falan dedi gittim bide kına için elbise aldım,askıları ayarlanıyor teslim alınca fotosunu çekip koyucam... Bu sene mercan rengi modaymış yavruağzı gibi bişi çok tatlı rengi var ama çok hoşuma gittibindallımıda kiraladım. pztside gelinlik provam var...6 klio vermişim ilk provadan bu yana ama 3-4 kilo daha versem tam istediğim gibi olucam...
ben 6 kilo verirsem yok olurum görülmemHayırlı olsun herşeyin c anım
selam kızlar
sonunda davetiyemize karar verdik,
300 tanesini 100TL'ye yaptırdık
selamlar
burda hava kötü ya..yarın dağa çıkacaktık mantar toplamaya ama hazirana kadar tüm haftasonlarımız dolu yaa off..
davetiye güzel ama bende davetiye için tık yok :26:
Kızlar bizde davetiyelerimizi bastırdık önümüzdeki haftasonuda dağatmaya başlıyacağız kısmetse...
Arkalı önlü bişi seçtik çok hoşuma gitmişti benim zarfıda sedefli şık bişi...
yazısınıda ben yazım bitmiş halide bu :)
Eki Görüntüle 191221 Eki Görüntüle 191222
Güneşli bir İstanbul sabahından herkese günaydın, belki gece çok uykusuz olduğum halde uyuyamamış olabilirim ama güne güneşi görünce çok iyi başladım, inşaAllah böyle devam eder...
Hevin'cim davetiyeniz çok güzel aynı zamanda çok uyguna yaptırmışsın, İstanbul'da isen nerede yaptırdığını yazarmısın?
Buket'im nasılsın canım topik müdavimi oldun kıs....
Davetiyen benim nişan davetiyemin aynısı
Ama bana daha pahalıya patlamıştı
hevinn dawetiyen çk hoşmş hemde uygn bnde bu tarz bişey istyrm çk para verme taraftarı diilim ama şık da olmalı sen nerede yaptrdn
Kızlar bizde davetiyelerimizi bastırdık önümüzdeki haftasonuda dağatmaya başlıyacağız kısmetse...
Arkalı önlü bişi seçtik çok hoşuma gitmişti benim zarfıda sedefli şık bişi...
yazısınıda ben yazım bitmiş halide bu :)
Eki Görüntüle 191221 Eki Görüntüle 191222
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?