2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yeter canımcım, sadece birbirinizemi bohça vereceksiniz?
Ayy sabah sabahta sinir oldum, eski iş yerinden bir tanıdık var msnde sürekli iltifat ediyor, geçen gün "sen güzelsin kuzenin veya ablan varsa bana ayarla" diyor zaten siir oldum o lafına. Bu sabahta naber fıstık yazıyor oysaki aramızda bir samimiyet yok. Bende hoşalnmıyorum o kelimeden dedim ve saygısız oldum, sil beni falan diyor, daha fazla canımı sıkmamak için özür dilerim dedim

e nişanlı olduğunu bilmiyor mu bu ne terbiyesizlik bak bende kızdım şimdi sen niye özür diledi ki tatlım onun terbiyesizliği sil gitsin sıkma canını değmez. Biz bunları alalım annem başka birilerinede birşeyler konulacaksa eklesin içine. Benim bildiğim kayınvalide teyze dayı bohçaalrı düğünden sonra yapılıyor canım el öpmeye giderken götürülüyormuş o zaman yaparım

Ay bilmiyorum insanları kırmayayım diyorum işte, kapattım konuyu zaten...
Herkesin adeti farklı oluyor canımcım, bizde ev halkı ve dayısına yaptık, diğerlerinede el öpmeye gidersem yaparım...

günaydın bebişlerrrrr bir telefonla kaynanoşa çiçeğide gönderdim ulaşmak üzere ohh bunuda atlattık

Ohh ne güzel, bendemi göndersem diyorum ama vazgeçiyorum sonra şımarmasın...

günaydın bebişlerrrrr bir telefonla kaynanoşa çiçeğide gönderdim ulaşmak üzere ohh bunuda atlattık

günaydınn
darısı başıma ben daha ne alacağıma karar veremedim...nişanlımla bu kez beraber alalım hediyeleri diye düşündük. o gül fidanı almak istiyor annesi düşünüyomuş zaten bende basit mi kalır diyorum
geçen yıl bluz almıştım beğenmedi galiba giydiğini görmedim hiç
off napsam kiiiii

Günaydın kızlarr Nasılsınız?

Esra sen neden özür diliyorsun ki?Etraf onlardan dolu...benim en yakın arkadasım kankam erkek biz çok iyi anlasırdık herseyimizi konusurduk benimle kuaföre bile gelirdi ...hergün saatlerce telefonla konusurduk bana 1 gün ne dedi biliomusun?Sen nişanlınla mutlu degilsin ayrılacagın günü bekliyorum ...bu laftan sonra artık görüşmeyi kestim ...

herkes bizim gibi düşünmüyor malesef herkesi kendimiz gibi sanıyoruz sonra üzülen biz oluyoruz babacım şimdi kartını verdi bana ne istiyorsanız alın dedi sağolsun bizde çıkmışken seramik tavasını alayım kayınvalidemin birde saksı çiçeği alırım tamamdır annemde çiçek alacağım hediyesini 2 ay önce almıştım

Ayy insanlar neden böyle anlamıyorum yaa, uzatmamak için özür diledim ama amaç hem canımı sıkmamak hemde onu pekte umursamadığımı göstermekti. Çünkü extra bi kaç cümle daha yazdım. Elenmesi gereken biri daha var ama bu öyle böyle değil, yüzsüzün önde gideni, evimin adresini ve telefonunu bulmuş bir piskopat, beni bulamayınca annemi aramış bir şahsiyet. Şimdide bana verdiği öneri şu "senin gelin arabanı ben kullanayım!", olldu kullandırayımda nişanlım deli olsun, zaten sevmiyor onu... Bir bakıma buradan gitmek iyi olacak bir bakıma, şu tiplerden bi uzaklaşayım, aslında hattımı bile değiştirmek istiyorum...

sen neymişsin anacım benim hiç yok öyle hayranlarım ben zaten her sevgiliden ve sapıktan sonra hat değiştiyorum kafam rahat bu hattımla henüz bir vukuat olmadı olursa onuda değiştiririm

Selam kızlar ve en güzel gelinler
Ay şu 1 hafta o kadar yoğun geçtiki oturduğum yerde sızdım resmen...
Evim temizlendi,perdelerim dikildi,beyaz eşyalarım geldi kuruldu,halılarım alındı...Bitek mobilyalarım kaldı.onlarda salı gelicekmiş Allah nasip ederse.. sonrasında çeyiz yerleştirmek falan kalıcak.
bu arada kına yapmıycaktım normalde ama son anda bi arkadaşım cafe açmış burda yapalım falan dedi gittim bide kına için elbise aldım,askıları ayarlanıyor teslim alınca fotosunu çekip koyucam... Bu sene mercan rengi modaymış yavruağzı gibi bişi çok tatlı rengi var ama çok hoşuma gitti bindallımıda kiraladım. pztside gelinlik provam var...6 klio vermişim ilk provadan bu yana ama 3-4 kilo daha versem tam istediğim gibi olucam...

ben 6 kilo verirsem yok olurum görülmem Hayırlı olsun herşeyin c anım

ben 6 kilo verirsem yok olurum görülmem Hayırlı olsun herşeyin c anım

Çok teşekkür ederim canım,darısı başına inşallah :)
Bu arada söz fotolarından gördüm bencede sen düğüne kadar hiç kilo verme,hatta 1-2 kilo alabilirsin bile :) Banada gelinlikçim artık verme straplez gelinlik omuzların çok geniş,kemiklerin hoş durmaz dedi ama ben biraz daha gitsin istiyorum

kızlar bn geldim ama kimseckler kalmamş buket sende alışwrişe çıktın herhalde.. havada süper zaten bnde 4e kadar burdayım snra nişanlm gelecek moblyacımıza gdicez annelerimize hediye bakıcaz inşallah

eminecm herşeyn hayırlı olsn cnm ah bnde keşke vereblsem 6 kg süper olcak ama hala tık yok düğüne 1.5 aydan az kaldı bn ne zaman vericem blmiorm

selam kızlar

sonunda davetiyemize karar verdik,
300 tanesini 100TL'ye yaptırdık

hevinn dawetiyen çk hoşmş hemde uygn bnde bu tarz bişey istyrm çk para verme taraftarı diilim ama şık da olmalı sen nerede yaptrdn

selamlar

burda hava kötü ya..yarın dağa çıkacaktık mantar toplamaya ama hazirana kadar tüm haftasonlarımız dolu yaa off..

davetiye güzel ama bende davetiye için tık yok :26:

selamlar

burda hava kötü ya..yarın dağa çıkacaktık mantar toplamaya ama hazirana kadar tüm haftasonlarımız dolu yaa off..

davetiye güzel ama bende davetiye için tık yok :26:

dilekcim dawetiye basit şeydaha temmuza kadar yaptrrsnz dert etme bzm 1.5 aydan az kaldı bzm ble daha ortada yok skma kendni olur

canım çok teşekkür ederim sağol
ben istanbulda değilim yutrdışındayım ama nişanlım ümraniyede oturuyor,
uygun olmasının nedeni kaynımın çok yakın arkadaşı baskısını yapıyor

Davetiyen benim nişan davetiyemin aynısı
Ama bana daha pahalıya patlamıştı

çok sevindim bende canım fiyatı duyunca, bide davetiyeye çok harcamak istemedik malum çöpe atılır en sonunda

hevinn dawetiyen çk hoşmş hemde uygn bnde bu tarz bişey istyrm çk para verme taraftarı diilim ama şık da olmalı sen nerede yaptrdn

nişanlımın abisinin sayesinde bu kadar uygun oldu canım tanıdığıydı, sedef davetiyenin kıvılcım serisi 5338 kodu, bende fazla verme taraftarı değilim

canım hayırlı olsun ama bende göremedim malesef

Dilek'cim davetiye en kolayı daha zamanımız var bizim takma kafana olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…