- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #71.621
Günaydın kızlar. Bizde hafta sonu bütün kına malzemelerimizi bindallımı filan aldık
Evin perdelerinin siparişini verdik. Çeyizimden eksik kalan yatak örtüsü, pamuk saten nevresim takımı,
uyku seti, banyo paspas takımı, makyaj kutusu, traş kutusu, bir kaç makyaj malzemesi aldım. daha aklıma gelmeyenlerde var. resimleri gün içinde eklicem inşallah.
aylinimzde uçtu yuvadan Allah biiiiir ömür mutlu etsin inşallah
günaydın bebişlerr kimsecikler yok muu huu huuuuu :92:
bunlarda aşkitomunnn haftasonu aldığı taç pikelerimbayadır alışverişi kesmiştim iyi geldi:86:
bu tek kişilik
http://www.resim-upload.net/uploads/photos/Resim_20110509013209_1.jpg
bu da çift kişilik
http://www.resim-upload.net/uploads/photos/Resim_20110509013209.jpg:52:
oh maşallah maşallah..biz evi bulamadıkça hala ve hala oturuyo olduk resmen..bakalım bugun nişanlım ev bulabilecekmi..aldıkların hayırlı olsun aslışım.güzel günlerde kullan..
sağol canımcım. inşallah sizde hayırlısıyla gönlünüze bütçenize göre çok güzel bi ev bulursunuz tatlım.
Günaydın kızlar. Bizde hafta sonu bütün kına malzemelerimizi bindallımı filan aldık
Evin perdelerinin siparişini verdik. Çeyizimden eksik kalan yatak örtüsü, pamuk saten nevresim takımı,
uyku seti, banyo paspas takımı, makyaj kutusu, traş kutusu, bir kaç makyaj malzemesi aldım. daha aklıma gelmeyenlerde var. resimleri gün içinde eklicem inşallah.
daha yeni serdik evi halıların tozu leş gibi her yerde dün süpürge açtım tekrar en nefret ettiğim şeydir toz görmek yerde camlar zaten çamur olmuş yağmurdan artık düğünden sonra yorulduğuma deymemiş bir haftada batmış camlar((
oh maşallah maşallah..biz evi bulamadıkça hala ve hala oturuyo olduk resmen..bakalım bugun nişanlım ev bulabilecekmi..aldıkların hayırlı olsun aslışım.güzel günlerde kullan..
günaydınlar,
herkese iyi haftalar kızlar
cumartesi çeyizlerim gitti evi yerleştirdik
maalesef eşyalarımın hepsi mutfak dolaplarıma sığmadı o yüzden birçok şeyim kolilerde kaldı. hafta arası mutfak dolabı bakmaya gideceğiz kısmet olursa
cuma günü de gelinlik provasına gittim, galiba tam istediğim gibi olucak
ahh yaa aynı fiyata denk geldi desene neyse wardr herşeyde bi hayır buketGünaydın kızlarr
oh bayağı birşey gene hallolmuş betüşüm dikine nasıl olmuş ki değişik durmuştur. Benimde mozaiklerim alındı ama resmen içime oturdu çünkü beğendiğim mozaiğin ben merekaresi 78 tl zannediyordu meğerse yarım metre kare fiyatıymış aşkımda ailesi ile almaya gitmişti almayın o zaman dedim ama geç kalmış almışlar bile metre karesi 156 tl lik fayanslaım oldu bilsem damla yaptırırdım
ayy kıyamam çk zor duygular çoookAyy nasıl duygulandım bi bilsen, dün anneannemle görüştük, uzaklara gideceksin diyip başladı ağlamaya tam kahvaltı yapıyordum boğazıma dizildi, ağlamamak için zor tuttum kendimi(
Çok güzelmiş canımcım...
günaydınlar,
herkese iyi haftalar kızlar
cumartesi çeyizlerim gitti evi yerleştirdik
maalesef eşyalarımın hepsi mutfak dolaplarıma sığmadı o yüzden birçok şeyim kolilerde kaldı. hafta arası mutfak dolabı bakmaya gideceğiz kısmet olursa
cuma günü de gelinlik provasına gittim, galiba tam istediğim gibi olucak
piken çok güzelmiş canım bende sarevdeki %25 indirimi görünce hemen bir battaniye kaptım
Eki Görüntüle 191777
Cumartesi öğleden sonra alışverişe çıktık alyanslarımızı aldıkBen aşkımın nişan alışverişini tamamladım çok rahatladım aldık herşeyini sıra bana geldi
piken çok güzelmiş canım bende sarevdeki %25 indirimi görünce hemen bir battaniye kaptım
Eki Görüntüle 191777
Cumartesi öğleden sonra alışverişe çıktık alyanslarımızı aldıkBen aşkımın nişan alışverişini tamamladım çok rahatladım aldık herşeyini sıra bana geldi
sağoll bebişkommmm senind epattaniyen öylee sitesinden mi aldın indirimli bukoooo alyansların fotoları yok mu
oooh maşallah buket battanyeni kça aldın.. alyansnn resmi warmı neler aldnz sözlüne
sadece onun alyansı bende benimki onda annem neyin parasını verdiysen eve getireceksin demiştiakşama onunkini çekerim benimkinde üst sırada taş dizili fark olarak. bataniyeyi sarevin mağazasından inidirim görünce aldım 64 tlye aldım
oooh maşallah buket battanyeni kça aldın.. alyansnn resmi warmı neler aldnz sözlüne
sadece onun alyansı bende benimki onda annem neyin parasını verdiysen eve getireceksin demiştiakşama onunkini çekerim benimkinde üst sırada taş dizili fark olarak. bataniyeyi sarevin mağazasından inidirim görünce aldım 64 tlye aldım
sözlümede aldıklarım;
takım elbise
2 gömlek
Kravat ve mendil
Yarım kollu lacoste tipi tişört
spor ayakkabı
klasik ayakkabı
kemer
2 çorap 2 boxer 2 atlet
puma eşofman
ev terliği
kutu içerisinde diş fırçası diç macunu tırnak makası roll-on yedek traş bıçağıtraş köpüğü balsam duş jeli şampuan sabun parfüm
sanırım bu kadardı kızlar
Tahmin edebiliyorum alyans modelini bu senenin favorisi :))
tahmin ettiğin değil canım bizim alyanslar çıkalı 1 ay olmuş üstü kare gibi köşeli geliyor
hepsini halletmşsn buket çk gzel güle güle kullansn enştemz sıra sana geldi
Şimdi daha emin oldum canım ivit dediğim alyans bizde o modeli alacaktık, sonra parmağımdaki tektaşıma daha uygun olduğu için kararım değişti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?