2011 gelin adayları buyrun sohbete

oh maşallah maşallah..biz evi bulamadıkça hala ve hala oturuyo olduk resmen..bakalım bugun nişanlım ev bulabilecekmi..aldıkların hayırlı olsun aslışım.güzel günlerde kullan..

aylinimzde uçtu yuvadan Allah biiiiir ömür mutlu etsin inşallah

Ayy nasıl duygulandım bi bilsen, dün anneannemle görüştük, uzaklara gideceksin diyip başladı ağlamaya tam kahvaltı yapıyordum boğazıma dizildi, ağlamamak için zor tuttum kendimi (

Çok güzelmiş canımcım...

oh maşallah maşallah..biz evi bulamadıkça hala ve hala oturuyo olduk resmen..bakalım bugun nişanlım ev bulabilecekmi..aldıkların hayırlı olsun aslışım.güzel günlerde kullan..

sağol canımcım. inşallah sizde hayırlısıyla gönlünüze bütçenize göre çok güzel bi ev bulursunuz tatlım.

günaydınlar,
herkese iyi haftalar kızlar
cumartesi çeyizlerim gitti evi yerleştirdik
maalesef eşyalarımın hepsi mutfak dolaplarıma sığmadı o yüzden birçok şeyim kolilerde kaldı. hafta arası mutfak dolabı bakmaya gideceğiz kısmet olursa

cuma günü de gelinlik provasına gittim, galiba tam istediğim gibi olucak

Aslı'cım eksik kalmamış herşeyi tamamlamışın kız...
Zaten hayranım sana bu konuda durup durup birden alıyorsun herşeyi en uygunundan...

Aman temizlik deme Deniz'cim yaa, halıları güya sirkeledik dün yine battı...

Bulursunuz canım, mayıs sonunda bulmak sizin için daha iyi olacaktır en azından 1 kira eksik ödersiniz..
Bizim evde boyandı haftasınu, nişanlım herşeye koşturuyor sinir oldum (

adaşım öncelikle hayırlı olsun aldıkların.. senin konsolun yokmuydu adaş fazlalıkları oraya koyabilrsin dicektim ama yanlış hatırlamıyosam tabi..

zuzuş hayırlı olsn aldkların aslıcım sennde
ahh yaa aynı fiyata denk geldi desene neyse wardr herşeyde bi hayır buket (

bnm mozaiklerde çk değişik drmş kötü desem değil gzel desem değil mozaiği ters koymşlar resmen söktüremyrmda ama çk kızdm
ayy kıyamam çk zor duygular çoook

oh oh herkes bayaa bişey halletmş bu hafta edacım hayırlı olsn gelinliğin.. resm çektnmi bzm için cici evnden

piken çok güzelmiş canım bende sarevdeki %25 indirimi görünce hemen bir battaniye kaptım

Cumartesi öğleden sonra alışverişe çıktık alyanslarımızı aldık Ben aşkımın nişan alışverişini tamamladım çok rahatladım aldık herşeyini sıra bana geldi

sağoll bebişkommmm senind epattaniyen öylee sitesinden mi aldın indirimli bukoooo alyansların fotoları yok mu

oooh maşallah buket battanyeni kça aldın.. alyansnn resmi warmı neler aldnz sözlüne

sağoll bebişkommmm senind epattaniyen öylee sitesinden mi aldın indirimli bukoooo alyansların fotoları yok mu

oooh maşallah buket battanyeni kça aldın.. alyansnn resmi warmı neler aldnz sözlüne

sadece onun alyansı bende benimki onda annem neyin parasını verdiysen eve getireceksin demişti akşama onunkini çekerim benimkinde üst sırada taş dizili fark olarak. bataniyeyi sarevin mağazasından inidirim görünce aldım 64 tlye aldım

güle güle kullan buket resm bekliorz sennde hazrlklar hz kazanr artık :))

sözlümede aldıklarım;

takım elbise
2 gömlek
Kravat ve mendil
Yarım kollu lacoste tipi tişört
spor ayakkabı
klasik ayakkabı
kemer
2 çorap 2 boxer 2 atlet
puma eşofman
ev terliği
kutu içerisinde diş fırçası diç macunu tırnak makası roll-on yedek traş bıçağı traş köpüğü balsam duş jeli şampuan sabun parfüm

sanırım bu kadardı kızlar

hepsini halletmşsn buket çk gzel güle güle kullansn enştemz sıra sana geldi

hepsini halletmşsn buket çk gzel güle güle kullansn enştemz sıra sana geldi

evet canım galiba hepsini hallettim eksik birşey varsa bilmiyorum aklımzıa gelirse sonra tamamlarız ipek pijama roptüşambr felan istemedi ama pamuklu pijama alabilirdim aklıma gelmedi alırım onuda traş makineside istemedi hatta bıçakların takıldığı o çubuğu bile istemedi yedek bıçak aldırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…