2011 gelin adayları buyrun sohbete

mihir ne istedin peki canım
bizde kendi evimizde kıydırıcaz hocaya birşeyler ikram etmek gerekiyor mu ki ?

canım mihir olarak istediğin parayı damatın geline düğünden önce vermesi lazımmış ben bunu bilmiyordum. ne istersin diyince hesap yapmaya başladım o zaman altının gramı 61 falandı. dedim 100 gram 6000 eder iyidir falan.
100 gr dedim.
nişanlım şöyle bi baktı.
sonra hocam 80 gr a zekat düşer 79 yazalım dedi.
79 a karar kıldık.

çay pasta kurabiye vs ikram ettik biz canım.
zaten tanıdık bi hocaydı.

ayşee benim bundan haberim yoktu ben ne kadar istedim bir bilseniz. zavallım nasıl alacak bana o kadar altını 200 gram

teşekkürler canım. evet mutfakta genişlik çok önemliymiş yeni anlıyorum. eksiklerimiz var baya tamamlamaya çalışıyoruz. ama dediğin gibi hamdolsun kira vermek çok zor. en azından kredide kendi evin için çabalıyorsun. paran boşa gitmiyor. rabbim herkese hayırlısıyla ev nasip etsin

ayşee benim bundan haberim yoktu ben ne kadar istedim bir bilseniz. zavallım nasıl alacak bana o kadar altını 200 gram

kübracım bende isterken araştırmamıştım da sonradan araştırdım internetten.
kadın isterse erkeğe bağışlayabiliyormuş. helal ettim diyebiliyormuş rızalık verebiliyormuş.
bi araştır canım istersen.

bizde ev bakıyoruz da faizler çok yüksek ne yapacağız bilmiyorum.
Allah bizlere de nasip etsin inşallah.

evet ayşe benim bir arkadaşımda öyle yapmıştı. ama şimdi hepsinide bağışlayamam çingenelik yapayım

feda olsun ona ya rabbim yardımcısı olsun erkeklerin işi çok zor.

düğünden önce vermesi lazım kısmını ilk defa duydum,ablamlarda hiç öyle konuşma geçmemişti ...şaşırdım şimdi ...

aylinn yorumun için teşekkürler. bende şimdi baktım resimlerine. çok güzel olmuşsun. rabbim yüzünü hep böyle güldürsün. sen yurt dışındamı yaşıyordun

kredi ile mi almıştınız canım ben eşin önceden almış sanıyordum

bu sene yapılan tüm düğünlerde dikkatimi çekti altın takan çok az alışamamışım kurdelada az altına çok tuhaf geliyor 2 hafta önce arkadaşıın nikahı vardı kızda 6 altın vardı:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…