2011 gelin adayları buyrun sohbete

aylinim resimlerine faceden baktık. çok güzeller canım. geçen sayfalara da yazdım..
teşşekür ederim ayşecim sağol

aylinn yorumun için teşekkürler. bende şimdi baktım resimlerine. çok güzel olmuşsun. rabbim yüzünü hep böyle güldürsün. sen yurt dışındamı yaşıyordun

sağol canım onu nerden çıkardın yaw balıkesir gönen de yaşıyorum ben

bu sene yapılan tüm düğünlerde dikkatimi çekti altın takan çok az alışamamışım kurdelada az altına çok tuhaf geliyor 2 hafta önce arkadaşıın nikahı vardı kızda 6 altın vardı:S

benim gene baya oldu yaa 75 tane kadar
yeter allah bereket versin

bu sene yapılan tüm düğünlerde dikkatimi çekti altın takan çok az alışamamışım kurdelada az altına çok tuhaf geliyor 2 hafta önce arkadaşıın nikahı vardı kızda 6 altın vardı:S

eskidenmiş o takılar. altın birde yükselince herkes para takıyor maalesef.

bende hemşerim olduğunu bilmesem dolarları görünce öyle sanırdım hiç tl yok nerdeyse

türkiyede ben böyle düğün görmedim bursada öylemi takılıyor canım

teşşekür ederim ayşecim sağol

sağol canım onu nerden çıkardın yaw balıkesir gönen de yaşıyorum ben

benim gene baya oldu yaa 75 tane kadar
yeter allah bereket versin

ne bileyim dolarları görünce yalnız nelere dikkat etmişiz maşallah canım bizim ikimize toplam 38 çeyrek takıldı

anladım canım tadilat çok güzel olmuş banyon ve mutfağın bir harika

sağolasın canımm. rabbim daha güzellerini size nasip etsin

eskidenmiş o takılar. altın birde yükselince herkes para takıyor maalesef.

türkiyede ben böyle düğün görmedim bursada öylemi takılıyor canım

gönende aylin canım da eskiden bende görmezdim bu sene altın tavan yapınca millet para takmaya başladı 20 tl az gibi elince 20 dolar takıyorlar genelde bu sene ben çok şahit oldum

ne bileyim dolarları görünce yalnız nelere dikkat etmişiz maşallah canım bizim ikimize toplam 38 çeyrek takıldı

sağolasın canımm. rabbim daha güzellerini size nasip etsin

benim söylediğim sadece bana takılan ama babamın daha önce götürdüklerini ona vericem istiyomuş beyefendi kendi yapıp taktıklarını

eşime de 90 tane falan oldu ama bi kısmı mobilya borcu için bozdurulucak

allah bereketini versin canım. çevre önemli. bizdeparayı ve altınları bozdurduk hepsini borçlara ödedik . mecbur borç varken beklemiyor para

Benim o kadarda umudum yok yaa inşaAllah çok takılır, nişanlımın umudu var ama yanılmaz umarım...
Biz bizim aileden 7 bileziği garantiledik, bizde hep öyledir, amca ve halalarım 22 ayar bilezik takarlar...

bu dolar poşetleri benide kübrayıda yanılttı zaten maşallah çok altınınız olmuş e sen nerden bileceksin baban kaçtane götürdü millete sayı mı verdi

gelen altınların üzerinde kimin taktığı yazıyo buketçim
ona göre onun taktılarını vericem kendisine koysun güzel biyerine tövbe tövbe yaa
akşam annemle telde konuştuk getirsin benim götürdüğüm altınları diyomuş
nasıl sinirim bozuldu anlatamam yemek yapıyodum
ağlaya ağlaya yemek yaptım
ben herşeyi kendi başıma yapmaya çalıştım zaten bi kuruş katkısı olmadı bari onlar yatırım olucaktı benim için
ama böyle dedikten sonra veririm kaçtane o yaptıysa
yarın öbürgün bişey almaya kalkarız haram eder istemem malımda haram şey olsun
eşiminde benimde kalanlar yeter
allah onunda gözünü doyursun allah hidayet versin başka bişey demiyorum

oda öfkesinden yapıyor canım bence altınlarında gözü olduğunda değil sözü geçmediği için kendini sayılmamış hissediyor ve öfkesinden ne yaptığını bilmiyor aam zamanla düzelir canım evlat bu kıyılmaz ki özler çok barışırsınız

zor bir durum ...bunu karşı taraf yapsa alışkın olunduğu için daha rahat karşılarsın.
ama konu kendi baban olunca çok daha zor...sonuçta o da sizleri düşünerek götürmedi mi o altınları ?madem sana hiç desteği olmadı...bıraksın da bunlarla borcunu harcını kapat,geleceğinle ilgili bişeyler yap...

benim barışmak gibi bi niyetim yok
gerekte yok artık

evet kendi baban yapınca daha zor oluyo
onun beni düşündüğü yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…