- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.481
teşşekür ederim ayşecim sağolaylinim resimlerine faceden baktık. çok güzeller canım. geçen sayfalara da yazdım..
aylinn yorumun için teşekkürler. bende şimdi baktım resimlerine. çok güzel olmuşsun. rabbim yüzünü hep böyle güldürsün. sen yurt dışındamı yaşıyordun
bu sene yapılan tüm düğünlerde dikkatimi çekti altın takan çok az alışamamışım kurdelada az altına çok tuhaf geliyor 2 hafta önce arkadaşıın nikahı vardı kızda 6 altın vardı:S
benle tanışmadan önce almış canım biz beraber tadilat yaptık 30 yıllık bir binaydı herşeyi eskiydi. hala devam kredisi.
bu sene yapılan tüm düğünlerde dikkatimi çekti altın takan çok az alışamamışım kurdelada az altına çok tuhaf geliyor 2 hafta önce arkadaşıın nikahı vardı kızda 6 altın vardı:S
bende hemşerim olduğunu bilmesem dolarları görünce öyle sanırdım hiç tl yok nerdeyse
teşşekür ederim ayşecim sağol
sağol canım onu nerden çıkardın yaw balıkesir gönen de yaşıyorum ben
benim gene baya oldu yaa 75 tane kadar
yeter allah bereket versin
anladım canım tadilat çok güzel olmuş banyon ve mutfağın bir harika
eskidenmiş o takılar. altın birde yükselince herkes para takıyor maalesef.
türkiyede ben böyle düğün görmedim bursada öylemi takılıyor canım
ne bileyim dolarları görünceyalnız nelere dikkat etmişiz maşallah canım bizim ikimize toplam 38 çeyrek takıldı
sağolasın canımm. rabbim daha güzellerini size nasip etsin
gönende aylin canım da eskiden bende görmezdim bu sene altın tavan yapınca millet para takmaya başladı 20 tl az gibi elince 20 dolar takıyorlar genelde bu sene ben çok şahit oldum
teşşekür ederim ayşecim sağol
sağol canım onu nerden çıkardın yaw balıkesir gönen de yaşıyorum ben
benim gene baya oldu yaa 75 tane kadar
yeter allah bereket versin
benim söylediğim sadece bana takılan ama babamın daha önce götürdüklerini ona vericem istiyomuş beyefendi kendi yapıp taktıklarını
eşime de 90 tane falan oldu ama bi kısmı mobilya borcu için bozdurulucak
75 mi gayet çok olmuş canım fotolarda az gözüküyorda bu sene ne oldu millete diyecektim
dolar poşetlerinin arasında görünmüyo canım onlar
75 mi gayet çok olmuş canım fotolarda az gözüküyorda bu sene ne oldu millete diyecektim
buket millet sapır sapır dökülüyorbize iki tanede sahte çeyrek takmışlar biri bana biri eşime. takan vicdansızları bulamadık. insanlar kurnaz görünürde altın takıyor gözükecek.
bu dolar poşetleri benide kübrayıda yanılttı zaten maşallah çok altınınız olmuşe sen nerden bileceksin baban kaçtane götürdü millete sayı mı verdi
gelen altınların üzerinde kimin taktığı yazıyo buketçim
ona göre onun taktılarını vericem kendisine koysun güzel biyerine tövbe tövbe yaa
akşam annemle telde konuştuk getirsin benim götürdüğüm altınları diyomuş
nasıl sinirim bozuldu anlatamam yemek yapıyodum
ağlaya ağlaya yemek yaptım
ben herşeyi kendi başıma yapmaya çalıştım zaten bi kuruş katkısı olmadı bari onlar yatırım olucaktı benim için
ama böyle dedikten sonra veririm kaçtane o yaptıysa
yarın öbürgün bişey almaya kalkarız haram eder istemem malımda haram şey olsun
eşiminde benimde kalanlar yeter
allah onunda gözünü doyursun allah hidayet versin başka bişey demiyorum
gelen altınların üzerinde kimin taktığı yazıyo buketçim
ona göre onun taktılarını vericem kendisine koysun güzel biyerine tövbe tövbe yaa
akşam annemle telde konuştuk getirsin benim götürdüğüm altınları diyomuş
nasıl sinirim bozuldu anlatamam yemek yapıyodum
ağlaya ağlaya yemek yaptım
ben herşeyi kendi başıma yapmaya çalıştım zaten bi kuruş katkısı olmadı bari onlar yatırım olucaktı benim için
ama böyle dedikten sonra veririm kaçtane o yaptıysa
yarın öbürgün bişey almaya kalkarız haram eder istemem malımda haram şey olsun
eşiminde benimde kalanlar yeter
allah onunda gözünü doyursun allah hidayet versin başka bişey demiyorum
oda öfkesinden yapıyor canım bence altınlarında gözü olduğunda değil sözü geçmediği için kendini sayılmamış hissediyor ve öfkesinden ne yaptığını bilmiyor aam zamanla düzelir canım evlat bu kıyılmaz ki özler çok barışırsınız
zor bir durum ...bunu karşı taraf yapsa alışkın olunduğu için daha rahat karşılarsın.
ama konu kendi baban olunca çok daha zor...sonuçta o da sizleri düşünerek götürmedi mi o altınları ?madem sana hiç desteği olmadı...bıraksın da bunlarla borcunu harcını kapat,geleceğinle ilgili bişeyler yap...
benim barışmak gibi bi niyetim yok
gerekte yok artık
evet kendi baban yapınca daha zor oluyo
onun beni düşündüğü yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?