2011 gelin adayları buyrun sohbete

Buket elbiseni nerden aldın?Benim elbisem de miniydi Roman'dan almıştım ben ...vee ne renk aldın?

seninde salondamı oldu canım altınsarısımıydı senin elbisen görmüştüm sanki. Bursada sevim diye bir mağaza bursalılar bilir ordan aldım canım kırmızı elbisem çok severim de kırmızıyı Salonda kısa elbise olmaz sönük kalırsın keşke uzun alsaydın dediler de içim kurtlandı canım oysaki çok içime sinmişti

buketcim senin içine sindiyse başkalarının söyledikleri çok ta önemli değil,yani otelde olduğu için bende uzun olsa daha iyi olurdu demiştim sana ama...ayakkabınla,aksesuarlarınla,saçınla,makyajınla bütünleştirirsin onu.zaten o gece senin gecen ne olursa olsun tüm gözler senin üzerinde olacak

Canımm büyük bir nişan yapmadık biz daha önce de anlatmıştım şehirler farklı olacagı için kınayı yemekli salonda yapacagız o yüzden biz arkadaslar,kuzenler 100 kişi filan hem nişanımızı kutladık,hem de bekarlıga veda tarzında bir konsept oldu W var Ankara'da oraya gittik ama nişan yapsaydım daha ucuza gelirdi ...çünkü içkili fix menüydü öyle bir konsepte de uzun elbise gitmezdi canımm o yüzden mini aldım ben...ayak bilegime hint kınasıyla dövme yaptırmıştım kullanırsan tavsiye ederim ....

evet senin konseptinde uzun olmazmış benimde istediğim canlı müzik olan bir yere gidelim nişan yemeği gibi olsun du ama babam sağolsun kabul etmedi olmaz öyle başkalarının arasında nişan dedi:S E benim kısa elbisede güme gitti aşkım aldı elbisemi şuan onlarda eğer ben alsaydım değiştirirdim ayakkaımıda platform hafif burnu açık gümüş rengi ayakkabı aldırdım saçıma postij mi rtaktırsam gösterişli olsun diye

Son düzenleme:

herkes kervansaraya kısa elbise gitmez keşke uzun alsaydın dediği için kurtlandım ama ne yapayım dediin gibi ne olursa olsun gecenin yıldızı ben olacağım birinci belli ikinci kim

selam kızlar...

nişanlım askerde oldugu için 22 aydır nişanlıyızz..ve Allah'ın izniyle yakında gelecek..bizim gibi aralıkta düğün yapmayı düşünen var mı??

gerçi ben bahar düğünü istediğim için 2012 nisanına falanda sarkabilir ama öncelikli düşüncemiz aralık??

siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz düğününüzü??

ve araştırma yaptınız mı istanbulda aralık gibi düğün mekanları nereler iyi olur??

Nefesim hoşgeldin uzun zamandır ugramıyordun umarım iyisindir biz de Kasım'da düşünüyoruz Anadolu yakasında olucak dügünümüz ama ben ist'da olmadıgım için mekan hiç bilmiyorum eger yetiştirebilirseniz bekleme aralıkta dügün yap derim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…