- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.541
Buket elbiseni nerden aldın?Benim elbisem de miniydi Roman'dan almıştım ben ...vee ne renk aldın?
seninde salondamı oldu canım altınsarısımıydı senin elbisen görmüştüm sanki. Bursada sevim diye bir mağaza bursalılar bilir ordan aldım canım kırmızı elbisem çok severim de kırmızıyıSalonda kısa elbise olmaz sönük kalırsın keşke uzun alsaydın dediler de içim kurtlandı canım oysaki çok içime sinmişti
seninde salondamı oldu canım altınsarısımıydı senin elbisen görmüştüm sanki. Bursada sevim diye bir mağaza bursalılar bilir ordan aldım canım kırmızı elbisem çok severim de kırmızıyıSalonda kısa elbise olmaz sönük kalırsın keşke uzun alsaydın dediler de içim kurtlandı canım oysaki çok içime sinmişti
Canımm büyük bir nişan yapmadık biz daha önce de anlatmıştım şehirler farklı olacagı için kınayı yemekli salonda yapacagız o yüzden biz arkadaslar,kuzenler 100 kişi filan hem nişanımızı kutladık,hem de bekarlıga veda tarzında bir konsept oldu W var Ankara'da oraya gittik ama nişan yapsaydım daha ucuza gelirdi ...çünkü içkili fix menüydü öyle bir konsepte de uzun elbise gitmezdi canımm o yüzden mini aldım ben...ayak bilegime hint kınasıyla dövme yaptırmıştım kullanırsan tavsiye ederim ....
buketcim senin içine sindiyse başkalarının söyledikleri çok ta önemli değil,yani otelde olduğu için bende uzun olsa daha iyi olurdu demiştim sana ama...ayakkabınla,aksesuarlarınla,saçınla,makyajınla bütünleştirirsin onu.zaten o gece senin gecen ne olursa olsun tüm gözler senin üzerinde olacak
İçkili mi yapıyorsunuz nişanı?Bizim dügünümüz içkili olucak...
selam fistiklar
kayinvalidemle hastanedeyiz
selam canım hayırdır cumartesi cumartesi önemli birşey yoktur inşallah
buketim seker icin rutin ziyaret.istanbula geldi diye baktiralim dedik
simdi onu eve biraktim kuafordeyim
optumm
buket yüzüklerini tepsiye neyle koyacağına karar verdin mi?
selam kızlar...
nişanlım askerde oldugu için 22 aydır nişanlıyızz..ve Allah'ın izniyle yakında gelecek..bizim gibi aralıkta düğün yapmayı düşünen var mı??
gerçi ben bahar düğünü istediğim için 2012 nisanına falanda sarkabilir ama öncelikli düşüncemiz aralık??
siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz düğününüzü??
ve araştırma yaptınız mı istanbulda aralık gibi düğün mekanları nereler iyi olur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?