2011 gelin adayları buyrun sohbete

ahh esracım bu hayaline bayılıyorum. ama zor güzelim. öyle adamı uyutmazlar kolay kolay

sonrada işten güçten uyuyamıyorsun. böylece uyumak hayal oluyor

Hadi yaa, bu hayalleri boşunamı kurdum şimdi (
Ne güzel yatacaktım, nişanlımıda yataktan atacaktım şu günlerin acısını yatakta yayılarak çıkaracaktım (

hahahaha kızlar uyku mu hani nerde hayal hayal onlar ancak hayallerde kalıyo

günaydın kızlar bu arada

günaydın aylinciğim valla bende uykunun olamayacağını düşünüyorum hiç öyle hayaller bile kurmuyorum annemden biliyorum çünkü babam fosur fosur yatarken annem sabahın köründe kalkmak zorunda kalıyor

evet aylinde benden evliler anlıyor birbirini değil mi aylin. bu kızları hayal dünyasından çıkartalım bacım

valla bizim çıkartmamıza gerek kalmıcak kübracım
çok yakında görücek onlarda dünyanın kaç bucak olduğunu
bu arada hafta sonu evlenen arkadaşlarıma mutluluklar diliyorum
inşallah herşey çok güzel geçmiştir
bi an önce gelsinlerde hem anlatsınlar hemde resimleri görelim

ne yaptınız hafta sonu kızlar nasıl geçti tatiliniz koşuşturmanız

ben cumartesi anneme gittim
cumartesi akşamı eşimle dolaşmaya çıktık
pazarda evdeydik genelde
kayınvalidemler bizim evin yakınında ağaçlık bi alan var
oaraya gitmişler piknik yapmaya bizde gittik onların yanına
akşam kociş maç izlemeye gideyim birazcık dedi bende kıramadım
zaten ütülerimde vardı yapılcak o varken yapamıyorum
bari gitte dedim bende şu işlerimi halledeyim öyle işte geçti gitti hafta sonu

ohhh ohhh ne güzel valla

nurgüşümmm iyiyim balım azcık uykusuzum..bide p.tesi sendromu..hafta sonu bişi yapmadım ben..sadece evin mutaf dolapları için ölçü alındı..2 hafta içinde takılıcak..bizde bu süre içinde badana yaptırıcaz..sonra beyaz eşyalar gelicek..çok işimiz var..1 ay var ama daha yolun başındayız..umarım çabuk atlatılır..:97:

hmmm ii bakalım kuşum hiç sorma kız benimde uykum var yawww valla 1 ay kaldı kuzu ne yapacağız bilmiyorum bende hafta sonu halıları aldım kuşum bi tek yatak odası halısı kaldı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…