- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.721
Kızlar beni silkeleyin derken bundan bahsediyordum işde
Yaa size nasıl anlatsam yazdıklarımın hepsi bahane.Ne oldu inanın bende bilmiyorum.Duygularım uçup gitti sanki.Anlıyabiliyor musunuz?Nişanlım bir yabancı oldu benim için.Ama toparladım kendimi şükür.Biran için olmasada olur gibi geldi.Bende şaşırdım ama itiraf etmem gerekirse durum bu.
bazen bana da olmasa da olur niye evleniyorum ki hali geliyor sonra kendime geliyorum.bir de kendime kızıyorum o zaman bu çocuk seni çok seviyor nasıl düşünürsün böyle birşeyi diye....
ama bazen de deli ediyor beni yaa. dün doğumgünümdü ben belki sürpriz yapar beni görmeye gelir çıkarız falan dedim ama lafını bile etmedi çok bozuldum...sonra da diyo ailenle geçirdiğin son doğumgünün birlikte olun diye düşündüm. üzüldüm yine de o da üzüldü.aslında belli etmemem lazımdı ama tutamadım içimde.. sonra da sevgilin senin düşündüğün kadar odun değil dedi bu kadar söylüyorum dedi
Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım.
İşde aynı ruh hali içindeydim bende sonra kendime geldim.
Allahım bir daha o duruma düşürmesin inşallah.
Düşünceli davranmış aslında ama yinede bende gelsin isterdim.
sağol nilaycım.
bende isterdim kendince güzel düşünmüş ama hiç lafını etmemesine bozuldum.bi de her arayanın evde misin, çıkmıyor musunuz demesi de üstüne tuz biber oldu...
Buket nişan hazırlıkları nasıl gidiyor kuzumm?
hazırlıklar biteli 1,5 hafta oldu kuzum çok mu hızlıyım ne pazar günü kuaför ve ftoğrafçıyıda ayarladım tüm işim bitti sadece günü bekliyorum ama sözlümün dedesi pazar günü düştü kalçası kırıldı perşembe günü platin takılacak belki o yüzden ertelenebilir nişan
Oy oy oy çok ama çok geçmiş olsun buketcim.
Çok üzüldüm inan.Biran geçmişe kardeşimin kaza yaptığı ana geri döndüm sanki.
Biran önce toparlanır inşallah.
söyleme kız betüşün yüreğine inecekBenim daha çok eksiğim var belki yatak odasının başına tablo asarım mobilyalara göre değişir diye almadım ama içimde gitmedi değil aslışım hayırlı olsun aynan yatak odasına mı asacaksın sende
öp canım benim
Kızlar beni silkeleyin derken bundan bahsediyordum işde
Yaa size nasıl anlatsam yazdıklarımın hepsi bahane.Ne oldu inanın bende bilmiyorum.Duygularım uçup gitti sanki.Anlıyabiliyor musunuz?Nişanlım bir yabancı oldu benim için.Ama toparladım kendimi şükür.Biran için olmasada olur gibi geldi.Bende şaşırdım ama itiraf etmem gerekirse durum bu.
kız daha natarlar çıkmadı daha dünya harikası kurulmadı yağma köy olmak var mı hemen öyle...
hazırlıklar biteli 1,5 hafta oldu kuzum çok mu hızlıyım ne pazar günü kuaför ve ftoğrafçıyıda ayarladım tüm işim bitti sadece günü bekliyorum ama sözlümün dedesi pazar günü düştü kalçası kırıldı perşembe günü platin takılacak belki o yüzden ertelenebilir nişan
çok geçmiş olsun canım
kızlar size şu aşk aynasıyla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum...
şimdi öncelikle ben hayatımda hiç internetten alışveriş yapmadım , kredi kartımda yok herşeyimi nakit alıyorum.. bu aynayı burdan alınca kart bilgisi filanmı vermem gerekecek yoksa ben alsam onlar bana getirince kapıda filanda ödeyebiliyormuyuz acaba ?
grupfoniden kapıda ödemeyle olmuyo canım bildiğim kadarıyla.
indirim kuponunu almak için kredi kartı gerekiyor.
ayy çok uykum geldi benim
ayy çok uykum geldi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?