2011 gelin adayları buyrun sohbete

bazen bana da olmasa da olur niye evleniyorum ki hali geliyor sonra kendime geliyorum.bir de kendime kızıyorum o zaman bu çocuk seni çok seviyor nasıl düşünürsün böyle birşeyi diye....

ama bazen de deli ediyor beni yaa. dün doğumgünümdü ben belki sürpriz yapar beni görmeye gelir çıkarız falan dedim ama lafını bile etmedi çok bozuldum...sonra da diyo ailenle geçirdiğin son doğumgünün birlikte olun diye düşündüm. üzüldüm yine de o da üzüldü.aslında belli etmemem lazımdı ama tutamadım içimde.. sonra da sevgilin senin düşündüğün kadar odun değil dedi bu kadar söylüyorum dedi

Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım.
İşde aynı ruh hali içindeydim bende sonra kendime geldim.
Allahım bir daha o duruma düşürmesin inşallah.
Düşünceli davranmış aslında ama yinede bende gelsin isterdim.

sağol nilaycım.
bende isterdim kendince güzel düşünmüş ama hiç lafını etmemesine bozuldum.bi de her arayanın evde misin, çıkmıyor musunuz demesi de üstüne tuz biber oldu...

sağol nilaycım.
bende isterdim kendince güzel düşünmüş ama hiç lafını etmemesine bozuldum.bi de her arayanın evde misin, çıkmıyor musunuz demesi de üstüne tuz biber oldu...

Tamamen iyi niyetten kaynaklanıyor ama canım.
Sevdiğin senin sandığın kadar odun değil demesi gülümsetti beni.
Aynı nişanlımın tepkisi gibi.Sabah seni çok seven pinti kocan yazmış benimki

Buket nişan hazırlıkları nasıl gidiyor kuzumm?

hazırlıklar biteli 1,5 hafta oldu kuzum çok mu hızlıyım ne pazar günü kuaför ve ftoğrafçıyıda ayarladım tüm işim bitti sadece günü bekliyorum ama sözlümün dedesi pazar günü düştü kalçası kırıldı perşembe günü platin takılacak belki o yüzden ertelenebilir nişan

Oy oy oy çok ama çok geçmiş olsun buketcim.
Çok üzüldüm inan.Biran geçmişe kardeşimin kaza yaptığı ana geri döndüm sanki.
Biran önce toparlanır inşallah.

Oy oy oy çok ama çok geçmiş olsun buketcim.
Çok üzüldüm inan.Biran geçmişe kardeşimin kaza yaptığı ana geri döndüm sanki.
Biran önce toparlanır inşallah.

sağol canım inşallah toparlanır bu yaşta ameliyatta riskli 78 yaşındaydı inşallah sorunsuz atlatılır kayınpederim perişan olmuş vaziyette Allah kolaylık ve acil şifalar verir inşallah

evet canım yatak başıma asıcam.
tablo bende düşündüm ama yatak odasını aldığımız mobilyacı
aynalar daha trend mirend demişti bunlarda uygun olunca kapim dedim

Aylinnnnnnnn. arada oluyo. banada dünden beri öle olmuştu.
az önce telefonda konuştuk bendende uçup gitti

kız daha natarlar çıkmadı daha dünya harikası kurulmadı yağma köy olmak var mı hemen öyle...

koptummmmmmmmmmmmmmm bukettttttt
sen çok yaşa hemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

çok geçmiş olsun canım

kızlar size şu aşk aynasıyla ilgili bir kaç soru sormak istiyorum...

şimdi öncelikle ben hayatımda hiç internetten alışveriş yapmadım , kredi kartımda yok herşeyimi nakit alıyorum.. bu aynayı burdan alınca kart bilgisi filanmı vermem gerekecek yoksa ben alsam onlar bana getirince kapıda filanda ödeyebiliyormuyuz acaba ?

grupfoniden kapıda ödemeyle olmuyo canım bildiğim kadarıyla.
indirim kuponunu almak için kredi kartı gerekiyor.

grupfoniden kapıda ödemeyle olmuyo canım bildiğim kadarıyla.
indirim kuponunu almak için kredi kartı gerekiyor.

hmm anladım canım zaten bir heves belki olur diye sordum ama olmuyo demekki...

ayrıca bu aynayı heralde birtek internetten satıyorlar heralde

neyse bana kısmet değilmiş demekki:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…