- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.701
betül evlenincede aynısı. annemi babamı kardeşlerimi özledim diye ağlıyorum sonra annemlere gidincede bir süre sonra evimi özlüyorum eve gitmek istiyorum çok karışık duygular gerçekten
bende duygularımı belli edemiyorum...annem üzülecek diye.ama evden çıkışımı da düşünemiyorum...o kadar doluyum ki o gün nolur bilemiyorum :2::2:,evden çıkma faslı olmasa hiç kuaförden düğün salonuna geçsek gitsek ne de iyi olur
ne zaman geçicek bu duygu karmaşasııı
bu kadar üzülünce kendme de kızıyorum seni zorla sevmediğin brinemi veriyolar diye.. nişanlımada belli edemiyorum afff
nişanlımla iki gündür birbirimize gıcık oluyoruz.
kavga etmek için sebepler arıyoruz...
yol yakınken dönsemmi acaba.
evlilik bu sıralar gözümü acayip korkutuyor
ne zaman geçicek bu duygu karmaşasııı
bu kadar üzülünce kendme de kızıyorum seni zorla sevmediğin brinemi veriyolar diye.. nişanlımada belli edemiyorum afff
sanırım evlendikten sonra da bir süre devam edicek canım.evliliğe adapte olmaya çalışıcaz,ailemizden uzak kalmaya alışıcaz,işimiz zor :2:
günaydın kızlar nasılsınız aslıcığım biraz okudum yazdıklarını canım benim rahat ol kıyamam ben sana son zamanlar en riskli zamanlar birbirinizi üzmeyin kırmayın canım benim
aslışım bu nurgül bizim ikinci anamız..
Ben geldim kızlarr
Oy oy aynı ruh hali içindeyim.Hadi sizlerin az kaldı da bana ne oluyor.
Geçen cumartesi akşamı kuzenimin il dışındaki düğünene gittik.Nişanlım kınaya geldi ama düğüne gelmediği için sinirlendim.Aramalarına cevap vermedim.Halbuki oda kuzeninin asker davetine gitti.Tüm ailesi toplanmıştı orda olması gerekiyordu.Neyse akşamına evlenmek istemiyorum dedim.Nişanlımda bana karşı olan duyguların mı değişti açık ol dedi.Kala kaldım hiç bir şey hissetmiyordum sanki.Ne alakası var dedim.İkimizde sinirliyiz fıstığım uyuyalım dedi.Ertesi gün öğlene doğru uyandım telimi açtım.Yaşama sebebimsin sen benim herşeyimsin işteyim çalışıyorum ama aklım sende yazmış benimki.Mesaj attığı sürece mesaj attım kısa öz.Sonra akşamına yanıma geldi.Yemeğini hazırladım verdim.Yabancıydı sanki.Sonra mutfaga yanıma geldi.Ne oluyor fıstığım dedi.Sarıldı kollarım iki yanımda kaldı.Sonra kokusunu içime çektim.Aklımdan olmasa yapabilir miyim gibi düşüncelerle.Yapamam dedim sarıldım sıkıca.Bir yanım eksikdi o eksiklikde tamamlandı zamanla.
Ama şimdi düşünüyorum nişanlım beni benim onu sevdiğimden daha çok seviyor.Ailemden ayrılma düşüncesi kuzenin vedalaşma anını gördüğümden beri canımı yakıyor.Zaman ilerliyor kızlar ve ben çok korkuyorumVe bunu en acı şekilde nişanlıma yansıtıyorum.O evlenmek istemiyorum dese ne yaparım bilmiyorum.Ama benim sözlerimi yine olgunlukla karşılayan kendisi oldu.Silkelenmem kendime gelmem lazım
hoşgeldin niloşumda ne yapıyorsun sen yawww ruh halinde değişiklikler olabilir ama her zaman kendini onun yerine koymayı bilmen lazım olurmu öyle şey ya aaaaa valla bak çok kızdım sana bu ne yaw böyle kuşum olmaz bak birbirinizi idare etmeniz lazım diye düşünüyorum manita seni çok seviyor değerini kıymetini bil balım üzme manitayı aaaaaaaaa kalk bi silkelen kendine gel yaw öpüyorum seni yumuduk yanaklarından
Nurgülüm sorma kuzucum haydi ruh halin değişiyorda buna niye sevdiceğine yansıtıyorsun dimi?Hemde en acı şekilde.Ama nasıl desem kuzenin kayınvalidesini filan gördüm nasıl ilgililer.Ben herşeyi kendim yaptığım halde değerim yok annesinin gözünde.Biran düşündüm ne yapacağım ben dedim.Kadın ev tuttu sizin için dedi.6 ay oldu yüzüğü takalı bir kere gitmedik ailemle nişanlımın evine.Biran herşey gözümü korkuttu.Malum dönemdeydim duygularımdan arındım sanki buz kestim.Ve nişanlım çok üzüldü.Dün gece konuşurken bazen çok farklı oluyorsun seni tanıyamıyorum korkuyorum seni kaybetmekden dediSilkeleyin beni kızlar.
Nurgülüm sorma kuzucum haydi ruh halin değişiyorda buna niye sevdiceğine yansıtıyorsun dimi?Hemde en acı şekilde.Ama nasıl desem kuzenin kayınvalidesini filan gördüm nasıl ilgililer.Ben herşeyi kendim yaptığım halde değerim yok annesinin gözünde.Biran düşündüm ne yapacağım ben dedim.Kadın ev tuttu sizin için dedi.6 ay oldu yüzüğü takalı bir kere gitmedik ailemle nişanlımın evine.Biran herşey gözümü korkuttu.Malum dönemdeydim duygularımdan arındım sanki buz kestim.Ve nişanlım çok üzüldü.Dün gece konuşurken bazen çok farklı oluyorsun seni tanıyamıyorum korkuyorum seni kaybetmekden dediSilkeleyin beni kızlar.
seni biz değil ancak nişanlın silkeler melek gibi çocuk bulmuşsun sen ne yaparsan yap adım atan o oluyor sen trip yaptığında umursamasın sen aramadıkça aramasın sen nasıl davranıyorsan öyle davransın da bak bakalım bir daha öyle davranabiliyor musun
günaydın kızlar nasılsınız aslıcığım biraz okudum yazdıklarını canım benim rahat ol kıyamam ben sana son zamanlar en riskli zamanlar birbirinizi üzmeyin kırmayın canım benim
aslışım bu nurgül bizim ikinci anamız..
kızlar günaydın geçmişi okumadım ama hüzünlü bir hava hakim galiba. Grupfonide evvedekor diye bir sitenin fırsat çeki var siteye daldım sabahtan ebri çıkamadım çok güzel şeyleri çok uyguna alabilirsiniz bardak takımlarına bakıyorum çok ucuza gelecek 12 tane pilatin işlemeli su bardağını 38,5 tlye alabiliyorum
seni biz değil ancak nişanlın silkeler melek gibi çocuk bulmuşsun sen ne yaparsan yap adım atan o oluyor sen trip yaptığında umursamasın sen aramadıkça aramasın sen nasıl davranıyorsan öyle davransın da bak bakalım bir daha öyle davranabiliyor musun
bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz benim ailemde karışmıyor manitamin aileside sonra keyifli keyifli geçip aldığımız şeylerin karşısına ayyy ne güzel şeyler almışız dimi çok zevkliyiz diyoruzherşeyi kendimizin yaptığı bir haz var içimizde mutluyuz huzurluyuz benim manita gece çalışıyor elim karışmaz hiç ilgilenmez kayınvalidemle sabah aradım manitayı ne yapıyorsun yavru geldinmi eve dedim geldim yavru dedi sonra annemi verde acık konuşam dedim tamam dedi verdi kayınvalidemde halıları yıkayacakmış ayyy anne valla sen beni deli etçen kız dedim beni adam yerine koymuyorsun allah senin iyiliğini versin emi ne uğraşıyorsun yıkamaya verelim sakın yıkadığını duymayayım inan çok kızarım sana dedim konuşmam dedim ayyy kayınvalidemin bi hoşuma gitti gül gül öldü kız şimdi bana birşey yapmıyorlar diye tavır alsam ne olur hiç ii olmaz manitayla aramızda sorun olur bende hiç takmıyorum o yüzden ellerinden gelse yaparlar diye düşünüyorum o kadar manitayada hiç yansıtmıyorum zaten sorun yapmıyorum sende yapma kuzum manita seni çok seviyor üzme kızanı yaww
ivett
Bende büyük boy aşkaynasından aldım
7 gün sonra gelicekmiş.
gel alnından şak diye öpecem seni..
nilay sana kıyamıyo nişanlın..azıcık boşlasa seni..yada ilgilenmese kafayı yersin..o hale getirme çocugu..
hepimizin kızgınlıkları var..ama elden bişi gelmiyosa oturup dövünmemizde yersiz..olan bize oluyo..boşvericeksin nilay..tırnağın varsa misali..
gel alnından şak diye öpecem seni..
nilay sana kıyamıyo nişanlın..azıcık boşlasa seni..yada ilgilenmese kafayı yersin..o hale getirme çocugu..
hepimizin kızgınlıkları var..ama elden bişi gelmiyosa oturup dövünmemizde yersiz..olan bize oluyo..boşvericeksin nilay..tırnağın varsa misali..
nişanlımla iki gündür birbirimize gıcık oluyoruz.
kavga etmek için sebepler arıyoruz...
yol yakınken dönsemmi acaba.
evlilik bu sıralar gözümü acayip korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?