2011 gelin adayları buyrun sohbete

nişanlımla iki gündür birbirimize gıcık oluyoruz.
kavga etmek için sebepler arıyoruz...
yol yakınken dönsemmi acaba.
evlilik bu sıralar gözümü acayip korkutuyor

aslıcım malesef böyle oluyormuş,herkes aynı şeyi söylerdi .son dönemler tehlikeli olur dikkatli olun diye..bizde bir kaç hafta önce ayrılık noktasına kadar geldik ,her gün ben evlenmek istemiyorum deyip geziyordum.ama atlatılıyor.anlayışlı olabilmek lazım böyle dönemlerde...

ben dün sevgilime belli ettim oda ben böyle diyince biraz kırıldı gibi ama diyoki bak bende ailemden ayrılıcam sonuçta...ikimizin kendimize ait bir yuvası olması için ne yapalım böyle olması lazım... 6 yıldır bekliyoruz sonunda muradımıza ericez o şekilde düşün üzme kendini diyo...

ama tabi ben en fazla 1 saate kadar yine çok fena düşünürken buluyorum kendimi

günaydın kızlar nasılsınız aslıcığım biraz okudum yazdıklarını canım benim rahat ol kıyamam ben sana son zamanlar en riskli zamanlar birbirinizi üzmeyin kırmayın canım benim

Ben geldim kızlarr

Oy oy aynı ruh hali içindeyim.Hadi sizlerin az kaldı da bana ne oluyor.
Geçen cumartesi akşamı kuzenimin il dışındaki düğünene gittik.Nişanlım kınaya geldi ama düğüne gelmediği için sinirlendim.Aramalarına cevap vermedim.Halbuki oda kuzeninin asker davetine gitti.Tüm ailesi toplanmıştı orda olması gerekiyordu.Neyse akşamına evlenmek istemiyorum dedim.Nişanlımda bana karşı olan duyguların mı değişti açık ol dedi.Kala kaldım hiç bir şey hissetmiyordum sanki.Ne alakası var dedim.İkimizde sinirliyiz fıstığım uyuyalım dedi.Ertesi gün öğlene doğru uyandım telimi açtım.Yaşama sebebimsin sen benim herşeyimsin işteyim çalışıyorum ama aklım sende yazmış benimki.Mesaj attığı sürece mesaj attım kısa öz.Sonra akşamına yanıma geldi.Yemeğini hazırladım verdim.Yabancıydı sanki.Sonra mutfaga yanıma geldi.Ne oluyor fıstığım dedi.Sarıldı kollarım iki yanımda kaldı.Sonra kokusunu içime çektim.Aklımdan olmasa yapabilir miyim gibi düşüncelerle.Yapamam dedim sarıldım sıkıca.Bir yanım eksikdi o eksiklikde tamamlandı zamanla.

Ama şimdi düşünüyorum nişanlım beni benim onu sevdiğimden daha çok seviyor.Ailemden ayrılma düşüncesi kuzenin vedalaşma anını gördüğümden beri canımı yakıyor.Zaman ilerliyor kızlar ve ben çok korkuyorumVe bunu en acı şekilde nişanlıma yansıtıyorum.O evlenmek istemiyorum dese ne yaparım bilmiyorum.Ama benim sözlerimi yine olgunlukla karşılayan kendisi oldu.Silkelenmem kendime gelmem lazım

kızlar günaydın geçmişi okumadım ama hüzünlü bir hava hakim galiba. Grupfonide evvedekor diye bir sitenin fırsat çeki var siteye daldım sabahtan ebri çıkamadım çok güzel şeyleri çok uyguna alabilirsiniz bardak takımlarına bakıyorum çok ucuza gelecek 12 tane pilatin işlemeli su bardağını 38,5 tlye alabiliyorum

aslışım bu nurgül bizim ikinci anamız..

edoşum kuzum hoşgeldin canım öyle ama hayatım dünya malı için bir kırgınlık olmasın kuzum dünya malı dünyada kalıyor zaman gelir herşeyimiz olur ama kalp kırılınca yerine gelmez birde herşey tam olsun diye uğraş vermeyin canlar bırak eksik kalsın kuzu sağlık huzur mutluluk geçim olsun

hoşgeldin niloşumda ne yapıyorsun sen yawww ruh halinde değişiklikler olabilir ama her zaman kendini onun yerine koymayı bilmen lazım olurmu öyle şey ya aaaaa valla bak çok kızdım sana bu ne yaw böyle kuşum olmaz bak birbirinizi idare etmeniz lazım diye düşünüyorum manita seni çok seviyor değerini kıymetini bil balım üzme manitayı aaaaaaaaa kalk bi silkelen kendine gel yaw öpüyorum seni yumuduk yanaklarından

Nurgülüm sorma kuzucum haydi ruh halin değişiyorda buna niye sevdiceğine yansıtıyorsun dimi?Hemde en acı şekilde.Ama nasıl desem kuzenin kayınvalidesini filan gördüm nasıl ilgililer.Ben herşeyi kendim yaptığım halde değerim yok annesinin gözünde.Biran düşündüm ne yapacağım ben dedim.Kadın ev tuttu sizin için dedi.6 ay oldu yüzüğü takalı bir kere gitmedik ailemle nişanlımın evine.Biran herşey gözümü korkuttu.Malum dönemdeydim duygularımdan arındım sanki buz kestim.Ve nişanlım çok üzüldü.Dün gece konuşurken bazen çok farklı oluyorsun seni tanıyamıyorum korkuyorum seni kaybetmekden dediSilkeleyin beni kızlar.

seni biz değil ancak nişanlın silkeler melek gibi çocuk bulmuşsun sen ne yaparsan yap adım atan o oluyor sen trip yaptığında umursamasın sen aramadıkça aramasın sen nasıl davranıyorsan öyle davransın da bak bakalım bir daha öyle davranabiliyor musun

bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz benim ailemde karışmıyor manitamin aileside sonra keyifli keyifli geçip aldığımız şeylerin karşısına ayyy ne güzel şeyler almışız dimi çok zevkliyiz diyoruz herşeyi kendimizin yaptığı bir haz var içimizde mutluyuz huzurluyuz benim manita gece çalışıyor elim karışmaz hiç ilgilenmez kayınvalidemle sabah aradım manitayı ne yapıyorsun yavru geldinmi eve dedim geldim yavru dedi sonra annemi verde acık konuşam dedim tamam dedi verdi kayınvalidemde halıları yıkayacakmış ayyy anne valla sen beni deli etçen kız dedim beni adam yerine koymuyorsun allah senin iyiliğini versin emi ne uğraşıyorsun yıkamaya verelim sakın yıkadığını duymayayım inan çok kızarım sana dedim konuşmam dedim ayyy kayınvalidemin bi hoşuma gitti gül gül öldü kız şimdi bana birşey yapmıyorlar diye tavır alsam ne olur hiç ii olmaz manitayla aramızda sorun olur bende hiç takmıyorum o yüzden ellerinden gelse yaparlar diye düşünüyorum o kadar manitayada hiç yansıtmıyorum zaten sorun yapmıyorum sende yapma kuzum manita seni çok seviyor üzme kızanı yaww

Bak bunda haklısın işde buketcim.Kız ben haklıda olsam haksızda hep sevdiceğim adım atıyor.
Bir gün fena halde apıştırcak beni kalıcam öylece.Bir yandan da evliğe inanılmaz hazır.Ben onun kadar olgun ve güçlü değilim.Dün gece mesela durup dururken bazen düşünüyorum evliliği uzatsak mesela 1 yıl olsa dayanamazdım dedi.Beklemek çok zor sensizlik çok zor sen benim herşeyimsin dedi.Bende korkuyorsun beni kaybetmekden dedim,evlilikden vazgeçmemden dedim.Ondan şimdi böyle diyorsun dimi dedim.Evet çok korkuyorum dedi.Benim için sadece sen varsın dedi.Bazen çok farklı oluyorsun başka bir nilay oluyorsun çabuk sinirleniyorsun kendine hakim olamıyorsun.Ve canımı çok yakıyorsun dedi.Gecenin bir yarısı evleneceğin sevdiğin kızın eşim dediğin kızın evlenmek istemiyorum demesi çok zor dedi.Bunu bir daha yapma dedi.Bir daha bu duruma düşürmicem bizi.Gelirim burda size dert yanarım hemi kızlarr iyiki varsınız.

günaydın kızlar nasılsınız aslıcığım biraz okudum yazdıklarını canım benim rahat ol kıyamam ben sana son zamanlar en riskli zamanlar birbirinizi üzmeyin kırmayın canım benim

aslışım bu nurgül bizim ikinci anamız..

ivett

Bende büyük boy aşkaynasından aldım
7 gün sonra gelicekmiş.

gel alnından şak diye öpecem seni..
nilay sana kıyamıyo nişanlın..azıcık boşlasa seni..yada ilgilenmese kafayı yersin..o hale getirme çocugu..
hepimizin kızgınlıkları var..ama elden bişi gelmiyosa oturup dövünmemizde yersiz..olan bize oluyo..boşvericeksin nilay..tırnağın varsa misali..

Şekerparem sorun hiç bir şey yapmaması değil ben maddiyata zaten önem veren biri değilim.Sorun maneviyat olmaması.Kayınvalidemle konuşucam da gülecek rüyamda görsem inanmam Biliyorum bende sevdiceğimi çok ama çok seviyorum ama işde bazen geliyorlar soldan soldan

ivett

Bende büyük boy aşkaynasından aldım
7 gün sonra gelicekmiş.

söyleme kız betüşün yüreğine inecek Benim daha çok eksiğim var belki yatak odasının başına tablo asarım mobilyalara göre değişir diye almadım ama içimde gitmedi değil aslışım hayırlı olsun aynan yatak odasına mı asacaksın sende

öp canım benim

Kızlar beni silkeleyin derken bundan bahsediyordum işde

Yaa size nasıl anlatsam yazdıklarımın hepsi bahane.Ne oldu inanın bende bilmiyorum.Duygularım uçup gitti sanki.Anlıyabiliyor musunuz?Nişanlım bir yabancı oldu benim için.Ama toparladım kendimi şükür.Biran için olmasada olur gibi geldi.Bende şaşırdım ama itiraf etmem gerekirse durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…