2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kızlar ablamla görüştüm kayınvalidem çeyizimi küçümsemiş, ay deli olucam.
Kız çeyizi zaten bu kadar olurmuş, fazla hiçbişey yokmuş, insan bi Allah hayırlı etsin der yaa...

hiç takma canım bence kızkanmış bir iğne eksiğin yok maşallah iki oda çeyizin var oda bulmuş bulanıyo sırf hasetliğinden demiştir

Kız çeyizi zaten bu kadar olurmuş, fazla hiçbişey yokmuş, insan bi Allah hayırlı etsin der yaa...

esracım çok çok haklısın kızmakta ama şuda var...evlilik arefesindeyken ailelerimize de iş düşüyor..her söyleneni bize belli etmemeleri lazım aslında ..hassas dönemdeyiz..

Ya bir hayırlı olsunu çok görüyorlar, ama başkasının yanında görmelisiniz sarılıp öpmeler falan. Herkes diyoki kayınvaliden 4,4 lük oysaki işin içini bilmiyorlar. Çünkü dışarıdan kimseye bişey söylemiyoruz...
Bişey demiyorum sadece zaman zaman korkuyorum sorun çıkarır, evliliğimize müdahale eder diye. Nişanlım şuan her kararı kendi veriyor ama o zamand değişir diyeçekiniyorum (

esracım çok çok haklısın kızmakta ama şuda var...evlilik arefesindeyken ailelerimize de iş düşüyor..her söyleneni bize belli etmemeleri lazım aslında ..hassas dönemdeyiz..

Haklısında işte, bizimkilerde ne olsa hemen bana söylüyyorlar.
Dün nakliyede sorun çıkmış beni arıyorlar nişanlım yerine, sanki ben ne yapacaksam...

e yuh diyorum başka birşey demiyorum ben ömrü hayatımda bu kadar çok çeyizi bir arada görmedim ki benim bunun çeyreği bile çeyizim olmayacak kaynananı bize beklerim çeyiz görmeye anlasın kıymetini

buket doğru söylüyor canım ,bir çoğumuz belki de okadar çeyizi yok .bende çeyizini gördüğümde şok olmuştum.bu kadar şeye nasıl laf söyleyebiliyor anlamıyorum.

e yuh diyorum başka birşey demiyorum ben ömrü hayatımda bu kadar çok çeyizi bir arada görmedim ki benim bunun çeyreği bile çeyizim olmayacak kaynananı bize beklerim çeyiz görmeye anlasın kıymetini

Ben hiç yorum bile yapamıyorum, evin eşyasını alsak kadın ne yaptınızki diyecek o kadar yani. Gelde bu kadını çok sev şimdi.
Kendi bile anlatıyor, görümceme kendi eski yatağını vermiş, hiçbişey yapmamış, parası yokmuş. Ben sanki Sabancının torunuyumda herşeyi süper bekliyor....

nikah memurumuzla görüşüldü az önce.o gün toplu nikah varmış orda olması lazımmış.9 dan sonra gelebilirim demiş.9dan sonra gelirse nikah,takı derken düğün bitecek zaten diğer taraftanda bi tane de bayan nikah memuru var,oda sorunlu biriymiş,bi keresinde 8 deki nikaha 10 a 10 kala gelmiş.düğün rezil olmuş...napıcağımızı bilemedim :18:

Kötü olmuş yaa başka bir belediyeden çağırsanız?

merhaba kıslar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo hayat 3 gelinimiz oldu dimi
zeyneple düğün günü telleştik ama eda denizim(eltim) haber varmı hiç

gelinlerr merhabar
evli bir hatun olarak geldimm
işe yarın başlı mry net yok evimde henüz abimin yanına geldim annemler kafa dağıtmaya ile gidiyorlar geçirmeye geldim o arada biiel bakim dedim
çok özledim sizleri

zeynebim herşeyin güzel geçmesine çok sevindim canım hayırlı olsun
Allah seni nazarlardan saklasın

esracım hay Allah canım
hiç sallama canım, sen mesafeni çiz koru. çok samimi olmamak lazım.
senin çeyizin ne kadar çok, az olsa bile insan öyle der mi kaldı ki.

esra kayınvalideni bana da getirebilirsin.
gözü az çeyiz görsün tövbe tövbe

bildiğim kadarıyla hangi belediyeye başvurursan memur ordan geliyor.akşama düğün salonuna gidicez bakalım yapılabilecek şeyleri konuşmaya,inşallah oürüzsüz atlatırız ya ...

canım evet hangi belediye ise oradan geliyor.
Allah yardımcın olsun.

merhaba kıslar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo hayat 3 gelinimiz oldu dimi
zeyneple düğün günü telleştik ama eda denizim(eltim) haber varmı hiç

elçinim nikah ablam hoşgeldin.
biz eskidik bayaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…