- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.901
Kızlar ablamla görüştüm kayınvalidem çeyizimi küçümsemiş, ay deli olucam.
Kız çeyizi zaten bu kadar olurmuş, fazla hiçbişey yokmuş, insan bi Allah hayırlı etsin der yaa...
Kız çeyizi zaten bu kadar olurmuş, fazla hiçbişey yokmuş, insan bi Allah hayırlı etsin der yaa...
esracım çok çok haklısın kızmakta ama şuda var...evlilik arefesindeyken ailelerimize de iş düşüyor..her söyleneni bize belli etmemeleri lazım aslında ..hassas dönemdeyiz..
e yuh diyorum başka birşey demiyorum ben ömrü hayatımda bu kadar çok çeyizi bir arada görmedim ki benim bunun çeyreği bile çeyizim olmayacak kaynananı bize beklerim çeyiz görmeye anlasın kıymetini
Haklısında işte, bizimkilerde ne olsa hemen bana söylüyyorlar.
Dün nakliyede sorun çıkmış beni arıyorlar nişanlım yerine, sanki ben ne yapacaksam...
esroooo şu dk dan sonraa harbi kaynananda tahtalar eksik diyorum başkada bişi demiyorumm
nikah memurumuzla görüşüldü az önce.o gün toplu nikah varmış orda olması lazımmış.9 dan sonra gelebilirim demiş.9dan sonra gelirse nikah,takı derken düğün bitecek zatendiğer taraftanda bi tane de bayan nikah memuru var,oda sorunlu biriymiş,bi keresinde 8 deki nikaha 10 a 10 kala gelmiş.düğün rezil olmuş... napıcağımızı bilemedim :18:
Kötü olmuş yaa başka bir belediyeden çağırsanız?
gelinlerr merhabar
evli bir hatun olarak geldimm
işe yarın başlı mry net yok evimde henüz abimin yanına geldim annemler kafa dağıtmaya ile gidiyorlar geçirmeye geldim o arada biiel bakim dedim
çok özledim sizleri
e yuh diyorum başka birşey demiyorum ben ömrü hayatımda bu kadar çok çeyizi bir arada görmedim ki benim bunun çeyreği bile çeyizim olmayacak kaynananı bize beklerim çeyiz görmeye anlasın kıymetini
bildiğim kadarıyla hangi belediyeye başvurursan memur ordan geliyor.akşama düğün salonuna gidicez bakalım yapılabilecek şeyleri konuşmaya,inşallah oürüzsüz atlatırız ya ...
merhaba kıslar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo hayat 3 gelinimiz oldu dimi
zeyneple düğün günü telleştik ama eda denizim(eltim) haber varmı hiç
herkese merhaba, bende aranıza yeni katıldım, 25 gün sonra düğünüm var , zaman azaldıkça stres artıyo ne kadar zormuş bu işlerrrr :)
merhaba kıslar nasılsınız bakalım nasıl gidiyo hayat 3 gelinimiz oldu dimi
zeyneple düğün günü telleştik ama eda denizim(eltim) haber varmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?