2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar ben gidiyorum. 15 gün sonra döneceğim.dua edin benim için ...
Allah sizin işlerinizi de rast getirsin...
canım herşey çok yolunda gitsin öpüyorummm
Allaha emanetsin
güzel haberlerle gel.
Kızlar bende gidiyorum dua edin, kayınvalidem fena fırça kaydı bana, ben takmıyorum ama annem hasta olmuştur kesin.

esracım nasıl fırça kayıyor yaaaa.

kızlar ben gidiyorum. 15 gün sonra döneceğim.dua edin benim için ...
Allah sizin işlerinizi de rast getirsin...
Mutluluklar dilerim canımmm
Kızlar ablamla görüştüm kayınvalidem çeyizimi küçümsemiş, ay deli olucam.
Kız çeyizi zaten bu kadar olurmuş, fazla hiçbişey yokmuş, insan bi Allah hayırlı etsin der yaa...
Esra elimden bu kadarı geliyo de çekil kenara hay Allahım ya neler var sen hiç sıkma canını çok güzel bir çeyiz yaptın
kızlar heinpizin isimleri silindi bu arada :)
kaçtım benn yarın görüşürüz artıkk

Benim adım da silindi mi canım güzell geçmesine çook sevindim

Kübra ve Buket geçmiş olsun kızlar

Betüşş perdenn çok şık çok begendim

günaydın kızlar, edoşum günaydınnn

dün tezim sonuçlandı kızlar. kabul edilmiş, çok şükür bitiyor yüksek lisansımm.
tüm dualar için teşekkürler.
herkesin günü güzel geçsin güzel haberler alsın..

günaydın kızlar..nurgül gitmiş..Allah mutluluklar versin..inşallah çok güzel geçer düğünü..
esracım çeyizin gitti..hayırlısıyla gider inş..kayınvalidenin dediklerini takma kafana..düşünki çeyizini bile almaya gelmeyecekti..sen zorladında geldi..takmıcaksın boşvericeksin canım..ne derse desin..inadına mutlu ol karsısında..

ohh çok şükür..bu serttende kurtuldun..Allah hayırlı etsin ayşem..emeklerin boş çıkmadı çok şükür..
aminnn inşallah..artık bende güzel haberler almak istiyorum..
meltemcim çok güzel bi tarih almıssınız..hadi hayırlı ugurlu olsun..sen buket nilay kalıyo..sizinle rahat rahat ilgilenicez..Allah hayrlısıyla o günlere çıkarsın mevlam..

Günaydın kızlarr bir bomba da benden gelsin 11.11.2011 nikah günümüz kızlar nikah işlemleri için neler hazırlamamız gerekiyor bana söylermisiniz?

meltemim hayırlı olsun sende benim gibi kasım gelini olacaksın
kasımda aşk başkadır

tarihte çok güzelmiş.
hayırlı olsun..
canım nişanlınla aynı ildemisiniz, neredekine başvuracaksınız. eğer nişanlının ya da senin bulunduğun belediyede başvuracaksanız ilgili yeri arayınn evrakları öğrenin.
belediyeden belediyeye değişiyor.
eğer ikinizinde oturmadığı bi yerde kıyılacaksa nikah bu kez işin içine nakil için izin giriyorrr.
çok hayırlı olsun, kolaylıkla gitsin işlerin.

edacım çok sağol canım, düşünsene 7 kasımda evlendim 20 aralıkta tezi teslim ettim.
evliliğimin ilk ayında kocişle beraber ders çalıştık. sonra kabul etmediler uzatma verdiler. neyseki mayısta teslim ettiğimi kabul ettiler.
hepsi geride kaldı çok şükür o günlerin.

çok sağolll.

Mevlam yolunu hep böyle açık etsin balım..

Aysecimmm gözün aydın canımm çook sevindim

Edacımm saoll canımm ben çok istedim o tarihi nişanlım da ok dedi şimdi gün alıcaz çook mutluyum bugün

meltemcim hayırlı olsun tarihin
hayırlısıyla gelsin geçsin inşallah

ayşecim tezinin kabul edilmesine çok sevindim emeklerin boşa çıkmamış oldu ne güzel

kızlar esranın kayınvalidesi çeyizini az mı bulmuş
öyle okudum sonra resimlere bi baktım gözlerim fal taşı gibi açıldı
deli mi bu kadın yahu nesi az o çeyizin herşeyden fazla fazla en güzelini yapmış zaten kız
o terlikler yeter zaten be
ah bu kaynanaları hakikaten kaynar kazana atmak lazım (benimki hariç tabi)

benimki hariç yasmış bak bak bak
benimkinide atma kız :))))

ayşecim tezin için sevindim gerçektennn
meltemcimm hayırlı olsunn
en azımdan tarih bellli gün saymak daha kolay gelcektir eminim
inş. çok çabuk gçer

günaydın kızlar

esranın kayınvalidesine dyecek bişey bulamıyorum onnki azsa bnmki yok

meltemcm çok teşekkr ederm canm
ooooh süper ayşe allah emeklerni boşa çıkarmadı hayırlı olsn canım
Günaydın kızlarr bir bomba da benden gelsin 11.11.2011 nikah günümüz kızlar nikah işlemleri için neler hazırlamamız gerekiyor bana söylermisiniz?

meltem bu süper bi haber tarhte çk gzelmiş 11.11.11 allah hayırlısyla tamamına erdrsn mutluluğunu artırsn canım sen evlendiğinde ben 5 aylık ewli olucam inşallah

Son düzenleme:
Aysecimmm gözün aydın canımm çook sevindim

Edacımm saoll canımm ben çok istedim o tarihi nişanlım da ok dedi şimdi gün alıcaz çook mutluyum bugün

benimki hiç öyle şeyler yapmadı napayım kıyamadım

günaydın taze gelinimiz
dün sana yetişemedim ama yazdıklarını okudum
herşeyin çok güzel geçmiş
çok sevindim canım
resim bekliyoruz ama senden bian önce haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…