- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #73.921
Kızlar bende gidiyorum dua edin, kayınvalidem fena fırça kaydı bana, ben takmıyorum ama annem hasta olmuştur kesin.
canım herşey çok yolunda gitsin öpüyorummmkızlar ben gidiyorum.15 gün sonra döneceğim.dua edin benim için ...
Allah sizin işlerinizi de rast getirsin...
Kızlar bende gidiyorum dua edin, kayınvalidem fena fırça kaydı bana, ben takmıyorum ama annem hasta olmuştur kesin.
Mutluluklar dilerim canımmmkızlar ben gidiyorum.15 gün sonra döneceğim.dua edin benim için ...
Allah sizin işlerinizi de rast getirsin...
Esra elimden bu kadarı geliyo de çekil kenara hay Allahım ya neler var sen hiç sıkma canını çok güzel bir çeyiz yaptınKızlar ablamla görüştüm kayınvalidem çeyizimi küçümsemiş, ay deli olucam.
Kız çeyizi zaten bu kadar olurmuş, fazla hiçbişey yokmuş, insan bi Allah hayırlı etsin der yaa...
kızlar heinpizin isimleri silindi bu arada :)
kaçtım benn yarın görüşürüz artıkk
günaydın kızlar, edoşum günaydınnn
dün tezim sonuçlandı kızlar. kabul edilmiş, çok şükür bitiyor yüksek lisansımm.
tüm dualar için teşekkürler.
herkesin günü güzel geçsin güzel haberler alsın..
Günaydın kızlarr bir bomba da benden gelsin 11.11.2011 nikah günümüz kızlar nikah işlemleri için neler hazırlamamız gerekiyor bana söylermisiniz?
ohh çok şükür..bu serttende kurtuldun..Allah hayırlı etsin ayşem..emeklerin boş çıkmadı çok şükür..
aminnn inşallah..artık bende güzel haberler almak istiyorum..
meltemcim çok güzel bi tarih almıssınız..hadi hayırlı ugurlu olsun..sen buket nilay kalıyo..sizinle rahat rahat ilgilenicez..Allah hayrlısıyla o günlere çıkarsın mevlam..
Aysecimmm gözün aydın canımm çook sevindim
Edacımm saoll canımm ben çok istedim o tarihi nişanlım da ok dedi şimdi gün alıcaz çook mutluyum bugün
edacım çok sağol canım, düşünsene 7 kasımda evlendim 20 aralıkta tezi teslim ettim.
evliliğimin ilk ayında kocişle beraber ders çalıştık. sonra kabul etmediler uzatma verdiler. neyseki mayısta teslim ettiğimi kabul ettiler.
hepsi geride kaldı çok şükür o günlerin.
çok sağolll.
Mevlam yolunu hep böyle açık etsin balım..
Edacımm saoll canımm ben çok istedim o tarihi nişanlım da ok dedi şimdi gün alıcaz çook mutluyum bugün
aminnnnn
edacım tam 1 ayın kalmış bacımmm
meltemcim hayırlı olsun tarihin
hayırlısıyla gelsin geçsin inşallah
ayşecim tezinin kabul edilmesine çok sevindim emeklerin boşa çıkmamış oldu ne güzel
kızlar esranın kayınvalidesi çeyizini az mı bulmuş
öyle okudum sonra resimlere bi baktım gözlerim fal taşı gibi açıldı
deli mi bu kadın yahu nesi az o çeyizin herşeyden fazla fazla en güzelini yapmış zaten kız
o terlikler yeter zaten be
ah bu kaynanaları hakikaten kaynar kazana atmak lazım(benimki hariç tabi)
meltemcm çok teşekkr ederm canmMutluluklar dilerim canımmm
Esra elimden bu kadarı geliyo de çekil kenara hay Allahım ya neler var sen hiç sıkma canını çok güzel bir çeyiz yaptın
Benim adım da silindi mi canımgüzell geçmesine çook sevindim
Kübra ve Buket geçmiş olsun kızlar
Betüşş perdenn çok şık çok begendim
ooooh süper ayşe allah emeklerni boşa çıkarmadı hayırlı olsn canımgünaydın kızlar, edoşum günaydınnn
dün tezim sonuçlandı kızlar. kabul edilmiş, çok şükür bitiyor yüksek lisansımm.
tüm dualar için teşekkürler.
herkesin günü güzel geçsin güzel haberler alsın..
Günaydın kızlarr bir bomba da benden gelsin 11.11.2011 nikah günümüz kızlar nikah işlemleri için neler hazırlamamız gerekiyor bana söylermisiniz?
benimki hariç yasmış bak bak bak
benimkinide atma kız :))))
ayşecim tezin için sevindim gerçektennn
meltemcimm hayırlı olsunn
en azımdan tarih bellli gün saymak daha kolay gelcektir eminim
inş. çok çabuk gçer
günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?