2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla sende olmasan napcaz kız bizkaydirigubbakcemile3
valla kafamda bi cem bide tefal var. takım yada tek tek bilmiyorum.
aradaki fiyat farkına bakıcam artık.çok fark yoksa tefal alırım.
400 çok sankim birazfisfisfis

:kedi:

400 cok ıse tefala bak 40 tl sormustum ben
uzun süre kullanırsın süperler cunku

çok saol canım bnm. daha bu önümüzdeki 2 hafta zor biraz.bayram var.sora kardşmi yolcu etcem. anca bidahakine bi çıkar bakarım.
isterse k.annemide alırım yanıma belkim.ogünkü psikolojime bağlıkaydirigubbakcemile3

bende ıflas bayrağımı cektımm ceyıs konusunda sımdılıık ara verdımm bıtmeden takstlerım bısey almam

mrb canım nasılsın benimkide denizlide asker seni ordan görünce hemen yazmak istedim
seninki nerde asker ne kadarı kaldı canımturkbayragi

cnm bnm hiç üzülme sen denizli ii biyer askeriyeyi bilmiorum tabi ama doğudan iidr :1hug:
benmkide karabükte cnm daha çok var 1ay oldu gideli :sinifsinif:

sennki ne kadar oldu ?

bakıyorumda takvimime zaman çabuk geçiyor .... 2 yıl 1 ay yazıyrdu ilk yaptığımda şimdi baya br geçmiş... yaklaşıyoruz şurda ne kaldı canım :dance::teytey::roflol:

tskler

hıc bayram gıbı deıl annem babam uzakta abımler ablamlar memlekette ben yalnızm ve askımı goremedım daha
calısıyo ve hep calıscak yarında :gitme: kös kös oturuyom sıkılıp ceyıs alıyom tekrar eve dönuyom

teskere gelecekte sonra çalışcazda para topliyacağızda ev alıcazda eşya alıcazda 2011 nisanda yada mayıstada evlenecezz oooooffffffffffff daha çok varmış beemafoldumben

selam kızlar nasılsınız
yazamıyorum uzun zamandır kimsede bişi konuşmamış ama
herkes yoğun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…