2011 gelin adayları buyrun sohbete

zeynepcim tabakların tam mutfağıma uygun renk bernardodan mı almıştın

evet aslıcığım sonundaa :)
hiç bitmicek gibi geliordu
hele son zamanlarda artık çok yorulmuştum insan yorgunluktan hiçbişiy tadını bile çıkaramıyr.
canım kütahya porselendi yemek takımım.

Aslışım sen yurtdışına gidecektin değil mi?
Çok özlüyeceğiz canım seni o ara.
Vay vay vay yüksek mühendis arkadaşım benimm tebrikler...
Emeklerinin karşılığını almana çok ama çok sevindim...
Oy oy kıyamam yaa telafi edersin canımcım hiç merak etme.
Nilaycım çok teşekkürler canım
Allah herkese ne muradı var ise versin.
öyle birşey yok tatlım benim 7/24 açıktı hiç birşeycik olmadı
Benimde olmamıştı.
:81: :81: :81: :81: :81: :81:
Tebrik ederim ayşeeeeee :81: :81: :81: :81: :81: :81: :81:
Aslımmm çok teşekkürler.
ben 20 gün yokum balayından snra gaziantep ve samsuna gdicez nasipse 11 temmz gnü işe başlayablrm o gn gelirim inşallah
Betüşümmm özletme kendini.
Senin bile 3 haftan kalmış betüşüm ay herkes nası yaklaştı.
Bu hafta gereksizce evleniyor bi başka?

günaydın kızlar nasılsınız zeynepppppppp hoş geldin canım bende resmi görmek istiyorum yawww paylaşırmısın

cnm ben resmi paylaşırımda hayal kırıklığına uğrama sadce saçım ve makyajımı ekledim :)
çünkü fotolar yok yanımdaa.
eve tel bağlattık en kısa zamanda nette bağlatıcaz daha fazla eklicem yarında koçişin telinden bikaç tane alıcam kendi telime.

birde deneyimli kızlar bu ölçü nasıl oluo
3/4 su bardağı mısırözü yağı

kek yapmayı düşünüyrm akşama çay yanınada

aslı nereye gitcektiniz tatlım.
bencede saçma.

Allah nasip kısmet ederse Paris-Roma-Venedik eğer ayarlayabilirsek birde İsviçreyi sıkıştırıcaz :)

olsun kuzum eklede görem yaww merak ettim valla bu arada ben keke 1 su bardağı yağ koyuyorum o ölçüde 1 su bardağından yaklaşık olarak 1,5 parmak az gibi canım ama sen 1 su bardağı koy

Allah nasip kısmet ederse Paris-Roma-Venedik eğer ayarlayabilirsek birde İsviçreyi sıkıştırıcaz :)

olsun kuzum eklede görem yaww merak ettim valla bu arada ben keke 1 su bardağı yağ koyuyorum o ölçüde 1 su bardağından yaklaşık olarak 1,5 parmak az gibi canım ama sen 1 su bardağı koy

oyy o kadar yağ koyamam az kaldı yağ
haftasonu yapıcaz artık tarifi yazayımde.
tmm tatlım ekliyrm

aslı benim yerimede gez valla biz gidemedik eşm hemen işe başladı
1 ay sonra eneze gidicekmşik

bir su bardağından 2 parmak eksik oluyor canım ama ben hep 1 su bardağı koyarım

kızlar tekrar merhaba..
moralim çok bozuk..
bizim belediyenin sanat kursları açıldı..ben kemanı çok severim..
çok da gitmek istiyodum..
dün iş çıkısı internet sitesini aldım..sabahta kayıt oldum..
nişanlıma söyledim de şimdi hayatım keman bitmiş bende kemençeye kayıt oldum dedim.iki enstüriman da yakın birbirine diye..vay efendim benle konustunmu sen..kafana göre takılıyosunda bilmem nede..

kuzum bozma moralini ahhh ahhh bu erkekler böyle sende biliyorsun huyunu neden haber etmeden böyle birşey yapıyorsun ki tamam siliyorum gitmeyeceğim falan de üzmeyin birbirinizi canım benimmm

oyy o kadar yağ koyamam az kaldı yağ
haftasonu yapıcaz artık tarifi yazayımde.
tmm tatlım ekliyrm

aslı benim yerimede gez valla biz gidemedik eşm hemen işe başladı
1 ay sonra eneze gidicekmşik

canım şimdi herseyin yeni ya..tencerelrinin ayarına bile yeni yeni alışıcaksın merak etme..ayşenin dediği gibi herşeyin zamanla oturucagını düşünüyorum..Allah mutluluklar versn..
bu arada enezde 4 yılım geçmiştir..süper bi deniz tertemiz..o barakalar zamanını çok iyi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…