- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #74.021
kuzum bozma moralini ahhh ahhh bu erkekler böyle sende biliyorsun huyunu neden haber etmeden böyle birşey yapıyorsun ki tamam siliyorum gitmeyeceğim falan de üzmeyin birbirinizi canım benimmm
ya cnm inan evde döktürüyordum çok güzel oluyordu yemeklerim
hiçbişiy beceremez oldum.
canım şimdi herseyin yeni ya..tencerelrinin ayarına bile yeni yeni alışıcaksın merak etme..ayşenin dediği gibi herşeyin zamanla oturucagını düşünüyorum..Allah mutluluklar versn..
bu arada enezde 4 yılım geçmiştir..süper bi deniz tertemiz..o barakalar zamanını çok iyi bilirim
kızlar tekrar merhaba..
moralim çok bozuk..
bizim belediyenin sanat kursları açıldı..ben kemanı çok severim..
çok da gitmek istiyodum..
dün iş çıkısı internet sitesini aldım..sabahta kayıt oldum..
nişanlıma söyledim de şimdi hayatım keman bitmiş bende kemençeye kayıt oldum dedim.iki enstüriman da yakın birbirine diye..vay efendim benle konustunmu sen..kafana göre takılıyosunda bilmem nede..
öylemi yapayım nurgül..tmm öyle yapıcam..iptal ettim dicem..ama hani benim özgürlüğüm hani yapmak istediklerim..ki biliyosun gezdigim tek yer öte mahalledeki arkadasım..
öylemi yapayım nurgül..tmm öyle yapıcam..iptal ettim dicem..ama hani benim özgürlüğüm hani yapmak istediklerim..ki biliyosun gezdigim tek yer öte mahalledeki arkadasım..
eda nurgül doğru demiş canım. huyunu biliyosan niye sormadan kayıt oluyon yahu.
bende sormadan kayıt olsam benimkide der niye bana sölemedin sormadın. kafana göre iş yapıyosun diye eminim. hatta iyi kaydımı sildiriyorum desem bile artık kıymati yokki git kafana göre der bide
özgürlük konusuna gelincede nişanlanınca özgürlük ister istemez kısıtlanıyor. evlenince dahada kısıtlanıcak. çünkü iki kişi bi hayatı paylaşıyor. zor bişi aslında. buna kendimizi biraz alıştırmamız lazım diye düşünüyorum. zaten bir müddet sonra (özellikle çalışan bayanlar için) özgürlük evde oturup kafamızı dinlemek yatmak bile olabilir.
eklicem bebemm.zeynooo düğün fotolarını çok merak ediyorum :84::84::84:
ay cnm inş. rezillik yoksa bu durumkıyamam zeynebimeeee
bende şimdi beceremiyorum inş. evlenince yapabilirim
tam tersi olmuş ya sende
ben biliorum bunun tarifi vardı bende ebruli kek bu dime.o zaman hemen sana tarif vereyim zeynooo 4 yumurtayı 1,5 su bardağı şekerle iyice köpük olana kadar çırp sonra içine 1 su bardağı yağ 1 su bardağı süt koyup tekrar çırp sonra vanilyasını koy istersen içine limon kabuğu rendele vs.... sonra 3 su bardağı unu koy ama ortasını çukur yap elimle ve 2 tane kabartma tozu koyup karıştır sonra hepicüğünü iyice çırp fırını 185 dereceye aç kapını kahvaltılık yap ile yağlayıp azıcık un serp sonra keki dök içine biraz bırak kekten o kalan azıcık kekin içine kakao koyup tekrar çırp ve kabın üstüne dök çatalla dibine inmeyecek şekilde şekiller ver ve fırına at sakın ve sakın 20 dk kapağını açma çöküyor piştimi diye kontrol ederken bıçak batır içine ohhhh mis gibi kek valla yemede yanında yat afiyet olsunn....bacımmm
bence git ya. sana söylemem gerekirdi haklısın ama gitmeyi çok istiyorum filan de.
eklicem bebemm.
ay cnm inş. rezillik yoksa bu durum
ben biliorum bunun tarifi vardı bende ebruli kek bu dime.
heh bunu yapıcam bende işte kakao alim marketten giderken
ayy bu arada topuz yaptırmadımm
kuaför tutturdu topuzsz gelin olmazz.
bende diom gelinliğimi gördün mü sende konuşuon benim gelinliğime topuz olmazz.
olurdu olmazdı kavga derken gittim giydim gelinliği geldim. dio bu gelinliğe topuz olmaz
önü topuz gibi arkası daha değişik bi saç yaptı gelen kadınlar küçük gelin diolarr. çok güzl olmuşşsunne küçüğü abla 25 yaşındayım dicektim
sonra çekimlere gittik sahile kuaförüm tel edio zeynepp herkes seni izlemiş sahilde haberlerin geldi
cici bici bi gelin vardı çok güzeldi diolarmış
o da ben çıkardım o gelini işte diomuş
kadının biri tuttudu foto çekimlerinde ben gelinle resim çekilcem
kocası dio yürü be kadın ne fotosu yok aşkım çok orjinal olcak çek sen dio
fotocu bizim resmimizi çekerken o da önümüzde durmuş kendi resmini çektirdi
daha çok dellensin bana söylemen gerektiğini biliyorsun da neden bana söylemedin desinde olay iyice karışsın yani tam olsun hayır kuzum gitme bırak iptal ediyorum kaydımı de ve gitme konuyu kapatalım de ve kapat
benim çizelgeye ne olmuş böyle yawww
dedim balım dedim..akşama kurs vericek zaten o bana..sen beni anlamıyosun kafana göre takılıyosun..hee bak şimdi yine başladın ağlamaya..sana ne dedim şimdi ben..bu kadar hassas olma..kadın olmanın vazifelerini bilmen lazım..benim başka kurslar neyime..:95:
teşekkür ederim kuzum şok oldum görünce yawwwkuzummmmmm 1 aydan düşmüşsünnn.tebriklerrrrr
dedim balım dedim..akşama kurs vericek zaten o bana..sen beni anlamıyosun kafana göre takılıyosun..hee bak şimdi yine başladın ağlamaya..sana ne dedim şimdi ben..bu kadar hassas olma..kadın olmanın vazifelerini bilmen lazım..benim başka kurslar neyime..:95:
aslıcım aynen böyle dedi zaten de..çok istedigimi biliyordu..hatta keman alıcaktı bana..ama içten içe karsıydı..her söyledigime her isteğime karşı..ona göre basit saçma..ağlıyorum sinirden..ben zaten özgürlük istemiyorum..destek olsun bişeye bir kerede bu istedigim..
benim çizelgeye ne olmuş böyle yawww
ayyyy alem kadın ya bizim türk insanı böyle işte bak bende gül gül öldümmm
çok az kalmışş.hala sizinle heycanlanıyrm valla :)
evit bende çok güldüm kadının halineepey takıldı yanımızda ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?