2011 gelin adayları buyrun sohbete

Shewall napıyosun nasılsın??
Varmısın yokmusun bakııyımmm a.s

canım selam
geçmişi okuyodum
baya bi yazmışsınız
Allah muhabbetimizi arttırsın.opuyorumnanaktan

sonra nişanlım geldi nete, onla konuşuyoruz.
işler yoğun bende giremiyorum bugün uykum geldikçe ara ara uykum kaçsın diye girdim okudum.

kasım olayını netleştirmeye çalışıyoruz bakalım
nişanlım eğer istanbula karar verirsek, iş aramaya başlıcak arada istanbula görüşmelere gelecek. düğünden önceki hafta kıbrısta işten ayrılacak.
bulabildiyse balayından sonra işe başlıcak bulamadıysa iş aramaya devam edicek.
en kötü ihtimalle 1 ay içinde yani toplamda 4 ayda hala iş bulamadıysa benim şimdi çalıştığım işyeri onunda eski işi oluyo onu çağırıyo zaten.
orda başlıcak işe tabi bu en kötü ihtimal.

sanki 4 ayda iş bulabilir gibi geliyo ama tabi hayırlısı. kasıma kadar tüm herşeyi borçsuz alcak kadar paramız oluyo. düğünden sonra da benim tek maaşım yeter gözüküyor eve o iş bulana kadar.

karışık işler.

en önemlisi de ben bizimkilere bunu söylesem kabul edecekler mi damatları işsizken evlenmemizi.

bakalım ne olacak.

Ayy canım sen heralde artık 2010 gelini oluyorsunn olumunekankayizsmile Aslında mutlu oldum senin adına.. Bence 4 ayda kesin iş bulur canım yaa.. Ama dediğin gibi annenler ne diyecekler ama bence eşin olduktan sonra artık ikinizin meselesi olur süprizzzzz

bu arada sen nasılsın canım?
sevgilin arıyo mu rahatmıymış?

çok şükür canım iyiyim aramıyor artık sevgilim ben arıyorum gündüzleri oda aramıyor artık :1no2:
Anlamadım ama konuştuğu yer çok sıcakmış ve çok kalabalık oluyormuş zaten cep telefonu istecekti yemin törenine gelirlerken..
Hayırlısı yaa bakalım bekliyorum şafak 148 :hulya:

turkbayragi

canım çok güzel geliyo kulağa kasımda evlenmek fikri ama bakalım.
eğer kasımda 80 gün falan kaldı.
bikaç gün içinde netleşir herhalde.
dua edin kızlar nolur.
canım bak bi hafta geçti bile.
kaldı 21 hafta
o da geçer gider.

kızlar benim gibi internetten görüşen var mı sevgilisiyle. kimler sevgilisinden ayrıydı. nasıl görüşüyorlar.

benim hatırladığım kadarıyla duqii,alxha asker bekliyor
cimcime eses ayrı sevgilisinden başka???

Gerçekten canım yaa 80 günde devri alemm
Evet yaa sana yazdım aramıyor diye şimdi aradı konuştuk aşkımlaa bu kadar olur yanii :kedi:
Valla canım benim ki acemi birliğinde daha internet olayımız yok yanii :sinifsinif:
Sonrasında bakalım inşallah.. Şeniz

Sen konuş tatlım sevdiciğinlee bende yatarım birazdan artık..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gözünaydın canım aramış zemuszemus
ok canım benim iyi geceler

Selam canlarım

shewall canım ne mutlu ya kasımda olursa azıcık zaman kalmışş ne heyecanlı

öyle canım bakalım çok heyecanlı opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar
öpüyorum

umarım hakkınızdan hayırlısı olur canım..en kısa zmanadada iş sorunu hallolur.

Günaydın canım a.s.
günaydın pandomim

günaydınlar şekerlerr
günaydın elcintih
kızlar günaydın bendende
güzel geçsin gününüz

yine katılamayacağım sohbetinize.
ama sizi seviyorum.opuyorumnanaktan

bende bugün yogun gözüküyorum suan için ama iç iş yapasım yok bugün.cuma olsaydı nolurdu bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…