2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bende gelinliğimi kiralamayı düşünüyorum, nişanımda abiye tarzı giydim, kınamda şık bir kıyafet almayı düşünüyorum.
Bindallıyı bazı mağazalar o gece için hediye verebiliyorlar, belki öyle alırım, ya da kiralarım.
Eskişehir'de kuzenlerim 50 liraya kiraladılar, çok güzel bindallılar yaa, belki oradan getirtirim...

ahhh bende Eskisehire gelin gidiyorum ama kina gecemiz Izmirde.. bende mi ordan getirtsem acabaaa. nerden kiraladilar canim ogrensene benimm icin zahmet olmazsaaa

Bir sorayım, sanırım Bozüyük tarafından kiraladılar, onu bir sorayım.
Resimdeki gelinimizin bindallısı, kuzenlerimde aldı ama onlar elbise şeklindeydi ben daha çok beğendim.
Laciverti süperdi...

[/url][/IMG]

=)) benim yerim olucak canım. bizim oturucağımız ev belli ya yatak odama koyarım bi yere. belki arada nostalji yapıp giyerim =))) diyorum ama pek sanmıyorum

ayy o soğuk duş olayını bende yapıyorum bu ara yaa
inşallah bende hasta olmam
geçmiş olsun sana da canım
inşallah çabuk geçer

teşekkür ederim.

orucum şimdi akşamda yaparmıyım bilmiyorum ama aklımda olsun sağol canım.

Geçmiş olsun Aslı'cım havalar çok sıcak aynı zamanda çok hasta ediyor, birde oruç eklenince böyle oluyor...

teşekkür ederim cimcime.

OYYY BAYILDIMMMM TAM BENIM ISTEDIGIM TARZDA BI BINDALLIII!!! Bende hep bunun gibi birsey istiyordum bak..

geldim ama gidiyorum kızlar patronun pc bu çok duramıyorum o yüzden
çok ağır zaten bu bilgisayar benimki de akşama kadar gelicekmiş

kızlar selam
kimsecikler yok, herkes dağılmış.
ben kasımda evlensemde çıkmam bu topikten çok sevdim sizi.
bakalım daha belli değil. babam izin verdide abim ne dicek hiç bilmiyorum.
nişan tarihine karar verirken babamlar hiç fikir sormamış bende saygımdan utandığımdan falan sormamıştım. kırgındı biraz. bana kimse bişey sormuyo modundaydı.
neyse ben konuşup gönlünü almıştım
şimdi öyle olsun istemiyorum
tek abim, çok severim.
ama rahat değiliz de bu konularda bilmiyorum nası konuşcam.
bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…