- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #7.441
Bende gelinliğimi kiralamayı düşünüyorum, nişanımda abiye tarzı giydim, kınamda şık bir kıyafet almayı düşünüyorum.
Bindallıyı bazı mağazalar o gece için hediye verebiliyorlar, belki öyle alırım, ya da kiralarım.
Eskişehir'de kuzenlerim 50 liraya kiraladılar, çok güzel bindallılar yaa, belki oradan getirtirim...
yerin varsa tutucak al bence canim.. kirala ile almanin arasinda cok fark yok biliyorum ama 8 ay sonra yurt disina tasinirken ne yapicam ben onu.. artik kutusunla yanimda gotururumm ucagi icine sokuyomusum ben onu GELINLIGIME DOKANMAYINN diyeee :roflol:
ayy o soğuk duş olayını bende yapıyorum bu ara yaa
inşallah bende hasta olmam
geçmiş olsun sana da canım
inşallah çabuk geçer
cok gecmis olsun tatlim yaa. bu havalar hepimizi berbat etti ama o kadar soguk su ile banyo yapma sende canim.. birde su klima olayindan boyle oluyor.. disarda yaniyoruz klimali bir ortama girdigimizde hemen sifayi kapiyoruz terli terli.. dikkat et kendine..
bogazlarin icinde.. benim bi karsimim var istersen yap cok iyi geliyor bogazlara yumusatiyor.. 1 litre sicak suya bolcana bal ve limon koy.. ve yavas yavas ic 3-4 saat icinde.. yumusatiyor bogazini gercekten..
Geçmiş olsun Aslı'cım havalar çok sıcak aynı zamanda çok hasta ediyor, birde oruç eklenince böyle oluyor...
Bir sorayım, sanırım Bozüyük tarafından kiraladılar, onu bir sorayım.
Resimdeki gelinimizin bindallısı, kuzenlerimde aldı ama onlar elbise şeklindeydi ben daha çok beğendim.
Laciverti süperdi...
[/url][/IMG]
Belki farklı modeller vardır gidip görmek lazım...
evet canim.. evimi yerlestirmeye gittigimde ceyizim gittiginde bakiyim bende Eskisehire eger o zaman a kadar Izmirde bulmazsam begendigim bi model.
Kizlar ben kaciyorumm.. Isler birikti.. onlar abi bakiyim.. cok optum hepinizi..
selamün aleyküm kızlar
hoşgeldin canım
hoşbulduk nasılsınız
hayırlı olsun Ayşe'cim.
E artık hazırlıklara başla :))
Gelinliğini falan hemen diktirmen gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?