2011 gelin adayları buyrun sohbete

benimde 2011 de nişanım ve düğünüm var hayırlısı ile inşallah....

kızlar allah nasip kısmet edersen 2011 mayısda olucakk

Benimdeee Nikahim 2011 de olucak allahin izniyle ama almanyada oldugum icin ve ailem iki kere gelip gidemeyecegi icin dügünüm 2012 de olucak gibi gözüküyoo ama beni de alin Listeyeee :)))))))

kızlar hoşgeldiniz, hayırlı olsun şimdiden. mutluluklar

hayırlısı olsun canım..umarım gönlünüze göre olur

hayırlı olsun kızlar hoşgeldiniz
bugün ne zaman gelsem boştu topic ya.
ayşeciğim hayırlı olsun tatlım
başlarsın artık hazırlıklara.
ilk gelinimiz olucaksın sanırım

çok teşekkürler kızlar.
çok bahsediyorum kendimden ama inanın kimseye açamıyorum ya ilaç gibi geliyorsunuz.

bende bugün geldiğimde topic boştu hep
rastlaşamadık demekki,
neyse toparlanırız yine

herkes iyidir umarım
uykusuzluk beni bunaltıyor
akşamları da erken yatamıyorum. yeni bitti işim.
bugün nişanlımla görüşmeyelim dedik. uyucam hemen.

öptüm herkesiopuyorumnanaktan

servistenmi internete giriyon kiz senn?

canım sevgilimle internetten konuştuğumuz, mesajlaştığımız için telde net var. sürekli online ım. (kıbrıs ya tel pahallı)
çok özeniyorum sevgilisiyle yerel operatörden konuşabilenlere.

kizlarrr bu saat nasil sizce???? ben cooook begendim yaaa, almayi dusunuyorum ama kararsizimm biraz, size soriyim dedim.

Uploaded with ImageShack.us

çok güzelmiş canım saat.
ne kadar?

elçinth günaydın canım

Günaydınlar fıstıklar...

Ben grip oldum dünden beri hiç keyfim yok... Başım ağrıyor, burnum tıkalı, halsizlik uykusuzluk var.
Bugün iyiki cuma ama yarın misafirlerim var Nişanlım kayınvalidem yakın yeni evli arkadaşlarımız ve onun annesi gelicek. Bütün yemekleri iftar için ben yapıcaktım Bugünde annemle temizlik yapıcaz akşam. İnşallah yarına kadar iyileşirim.

canım geçmiş olsunnn
kolay gelsin telaşlar.
bende uyucam bütün haftasonu planım o

günaydın tekrar ammanyacım

kızlar dün niye kimse yoktu, sıkıntı yok dimi

canım sevgilimle internetten konuştuğumuz, mesajlaştığımız için telde net var. sürekli online ım. (kıbrıs ya tel pahallı)
çok özeniyorum sevgilisiyle yerel operatörden konuşabilenlere.

ayyyy ne guzel hic degilse internetten konusabiliyosun canim mesajlasiyosunuz.. 260 fiyati canim.. cok hosuma gitti ama yaaa.

ayyyy ne guzel hic degilse internetten konusabiliyosun canim mesajlasiyosunuz.. 260 fiyati canim.. cok hosuma gitti ama yaaa.

öyle canım buna da şükür. sabredicez.
sonuçta 10 sene arkadaşken dilediğimiz kadar konuşabilirdik, kaçırdık delikafadulden

geçen gün serviste bi arkadaş herhalde sevgilisiyle tartıştılar telefonda, kapat artık sıkıldım dedi kız.
ya diyorum bi insan sevgilisiyle telefonda konuşabiliyorsa neden kapat artık sıkıldım der, başka ne sıkıntısı olabilir bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…