- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #7.481
Hele regl geciktiyse bayanlar nedense sinir küpü gibi dolaşıyorlar.
Benim gecikti çok kötüyüm yaa(
benimde 2011 de nişanım ve düğünüm var hayırlısı ile inşallah....
kızlar allah nasip kısmet edersen 2011 mayısda olucakk
Benimdeee Nikahim 2011 de olucak allahin izniyle ama almanyada oldugum icin ve ailem iki kere gelip gidemeyecegi icin dügünüm 2012 de olucak gibi gözüküyooama beni de alin Listeyeee :)))))))
hayırlısı olsun canım..umarım gönlünüze göre olur
hayırlı olsun kızlar hoşgeldiniz
bugün ne zaman gelsem boştu topic ya.
ayşeciğim hayırlı olsun tatlım
başlarsın artık hazırlıklara.
ilk gelinimiz olucaksın sanırım
gunaydin gelinlerrr. Haftanin son gunuuu yasasinnnn!
günaydın papatyamm erkencisin yine
nasıısın
evet canim.. nasilsiniz bakalimmm? kizlar bu arada aramiza yeni gelinler eklenmis.. hosgeldinnizzzz.
iyi canım ben servisteyim işe gidiyorum
haftasonu olsada uyusak
servistenmi internete giriyon kiz senn?
kizlarrr bu saat nasil sizce???? ben cooook begendim yaaa, almayi dusunuyorum ama kararsizimm biraz, size soriyim dedim.
Uploaded with ImageShack.us
gunaydin gelinlerrr. Haftanin son gunuuu yasasinnnn!
kızlarrr günaydın benden de
güzel geçsin gününüz zemuszemus
canım sevgilimle internetten konuştuğumuz, mesajlaştığımız için telde net var. sürekli online ım. (kıbrıs ya tel pahallı)
çok özeniyorum sevgilisiyle yerel operatörden konuşabilenlere.
:1hug:
Günaydınlar fıstıklar...
Ben grip oldum dünden beri hiç keyfim yok... Başım ağrıyor, burnum tıkalı, halsizlik uykusuzluk var.
Bugün iyiki cuma ama yarın misafirlerim var Nişanlım kayınvalidem yakın yeni evli arkadaşlarımız ve onun annesi gelicek. Bütün yemekleri iftar için ben yapıcaktım Bugünde annemle temizlik yapıcaz akşam. İnşallah yarına kadar iyileşirim.
günaydın canım geçmiş olsun yaz ortasında nasıl becerdin..yaz gribide agır geçer umarım erken atlatırsına.s.
Günaydınlar fıstıklar...
Ben grip oldum dünden beri hiç keyfim yok... Başım ağrıyor, burnum tıkalı, halsizlik uykusuzluk var.
Bugün iyiki cuma ama yarın misafirlerim var Nişanlım kayınvalidem yakın yeni evli arkadaşlarımız ve onun annesi gelicek. Bütün yemekleri iftar için ben yapıcaktım Bugünde annemle temizlik yapıcaz akşam. İnşallah yarına kadar iyileşirim.
canım sevgilimle internetten konuştuğumuz, mesajlaştığımız için telde net var. sürekli online ım. (kıbrıs ya tel pahallı)
günaydın canım..evet bunalımdım iyice..
ayyyy ne guzel hic degilse internetten konusabiliyosun canim mesajlasiyosunuz.. 260 fiyati canim.. cok hosuma gitti ama yaaa.
:1hug:
günaydın canım geçmiş olsun yaz ortasında nasıl becerdin..yaz gribide agır geçer umarım erken atlatırsına.s.
ya bilmiyorum ki iş yerinde ki klimalarmı çarptı anlamadım. bi sıcak bi soğuk.
veya sürekli günde 5 kez soğuk duşa giriyodum o da yapmış olabilir veya soğuk içicekler bilmiyorum. İnşallah atlatırım ya =(
canım geçmiş olsunnn
kolay gelsin telaşlar.
bende uyucam bütün haftasonu planım o
günaydın tekrar ammanyacım
kızlar dün niye kimse yoktu, sıkıntı yok dimi
Teşekkür ederim canım.
inşallah yarına iyileşirimde yapabilirim.
ayyyy ne guzel hic degilse internetten konusabiliyosun canim mesajlasiyosunuz.. 260 fiyati canim.. cok hosuma gitti ama yaaa.
Günaydın canım. Saaat bence çok hoş. 260 tl bana göre çok yani şu sıralar o parayı veremezdim. Ama kaliteli bi saat için 260 tl iyi fiyat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?