2011 gelin adayları buyrun sohbete

adaşım ben irmik helvası yapıp dağıtacağım Allah nasip kısmet ederse
içinizden en beceriklisi adaşım çıktı utanın utanın
aylinim bende bilmiyorum..tarifle bi kere yapmıstım yanlıs hatırlamıyosam güzel olmustu :78:
allah seni nerden aklına geldi kız daha havuç kızartamıyoz sen irmikten bahsediyorsun :))))))))))))
beceriksiz denizin yerine çok maharetli bi kadın olcuaksın sen..ışık görüyorum kuzucum..

bu arada nurgülün hoşgeldin bebeğimm..nasılsın seninde kandilin mübarek olsun kuzumm

ayyyy kuzum hiç sorma yaw işler yoğunlaştı saat 23:30 da evdeydim canım mesai kaldım ve hazırlıkları nasıl gidiyor canım ne yaptınız

canım ya artık günün yaklastı ben mesai falan kalamam işim gücüm var de canım..Allah allah..eve ne zamn giticende uyuycanda ohoo..valla restini çek kuzum sen..
napıyım bende dün bulaşık makinesini aldık benimkiyle..
sonra bize gectik çok acıkmıstım yemek yedim kalktık..
evimize gittik tüllerin ölçüsünü net aldım bu sefer..
bazam ve yatagım gelmişti..onlarıda görmüş oldum..c.tesi yatak odam gelicek..pazar mutfak dolapları takılıyo büyük ihtimal tv ünitem sonra gelicek..dün siparişini verdik..
kuzum sanada tv ünitemin resmini atayım..begenecekmisin bakalım..

hadi bakalım bayağı kolaylamışsınız canım benim dün gördüm üniteyi çok güzel rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip eylesin inş. canım benim işler yoğunlaşıyor gideceğim diye nasıl diyeyim be kuzum iş sonuçta olsun rabbim başka dert keder vermesin iş olsun da benimde cumartesi günü gaz açılacak ve mobilyalar gelecek canım benim pazar günü beyaz eşyalar gelecek pazartesi bağlanacak öyle yani işte

benım lıstede adım nıye yok
hlmbtl kına keselerı cok guzel gozukuyor canım bende ıstıyorum kına ıcın boylee suslu suslu.. nerden alabilirim

evvett eda haklı söylemiştim adım merve
valla evin tadilatında bazı şeyler yarım kaldı şuanda beklemedeyiz...
eşyalarım da tamam gibi ben buzdolabı hariç beyaz eşyamı tamamladım onu da artık ne zaman alabilirim bilemiyorum :26:
mobilyalar da tamam sayılır... işte çeyizimde ufak tefek şeylerim var onları tamamlamaya çalışıyorum ufak tefek ama çıktıkça çıkıyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…