2011 gelin adayları buyrun sohbete

resmi filan varmı edacm gerçi bz çerez keselerini filan aldk hazr ama

benim çerez keselerim de hazırdı canım, kınalarım da
biraz orjinallik olsun istedik öyle yaptık
ambalajcılarda satılan küçük kağıt çantlar var, onlardan aldık canım
kurabiyeyi de biz yaptık
anneme gideceğim bugün o zaman bitanesinin fotosunu çeker buraya koyarım canım

Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili’nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!

töbeee yarabbim
nasıl bir mantık bu
allah şifa bekleyen yardımcısı olsun güç kuvvet versin

:S peki ne diyomş doktorlar

Amin kızlar birşey dememişler daha ağır durumda hasta var yoğun bakımda yer yok hastanızı çıkartıyoruz gelin demişler kayınpederimde gitmiş artık gelişmeleri kayınpederimden öğreniriz akşamada gideriz zaten

edacim ben baya yogunum
voyagedan memnun kalmaniza cok sevindim
Allah mutlulugunuzu daim etsinn hepinizin

cok gecmis olsun canim

denizcim bu arada kardesim gelemiyor cok uzgunum diyince sen aklima gelmisti belki suprizdir diye cok sevindim canim

Canımmm arkadaslarımmm Kandiliniz Mübarek olsun ....

Karayip Korsanları Gizemli Denizlere gitmek isteyen olursa tavsiye ederim...Çok güzeldi....Ben de galiba çok zor bir yoldan geçiyorum.Tek başıma gittim,mısırımı da aldım,izledim.Karmaşık duygular içerisindeyim nişanlım uzakta bende alıştım yalnızlıga geçen günde yazmıştım Ankara'dan ayrılmak bana çok zor geliyor bir de benim nişanlım çok kıskançtı 2 sene ben sadece evden-işe gidebildim ama şimdi burdan ayrılmanında etkisiyle biraz daha rahatım iş çıkışı arkadaslarımla buluşup birşeyler yapabiliyorum 11'e kadar da iznim var 26 yaşındayım yapamadıklarım var;
Borç ödemekten araba alamadım çok istedim ama olmadı siz sizz olun kıyafet alışverişi için kredi kartını patlatmayın 1 sene sonra nasıl olsa modası geçiyor Allah herkesin yardımcısı olsun ben bitirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…