- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.481
anam niyekine kız deniz
bunu aldm ben Eki Görüntüle 203648
off çok paran gitmiş balım ya..erkeğe bıraksaydın masa işini..ben o kadar sıkısıgımki maaşımdan 10 lira para kalmıcak..o yüzden ne mutfak perdesine ne masasına ne halısına karısıcam..zaten 2 oda var evde..
aslı nerde ahu sileceğim işmidi
çok güzelmiş balım..güle güle kullanın..
buket bambularda seçenek çok ama bn bnu da beğenmştm bna uygn bankalarda vardı sandalyeye alternatf olrk düşünrsen Eki Görüntüle 203653
canıma pek düşüknmüşüm ben acısada öldürmez ama gibi birşey işte
canıma pek düşüknmüşüm ben acısada öldürmez ama gibi birşey işte
hayırlı cumalar tatlımm
noldu ters bi hareketmi yaptın
denizcimmm çok güzel görünüyosunn
naslı sevdiğinle yaşamakkkk:97::97::97:
bunun rengi çok koyu tatlım ya benim dolap rengi epey açık olmuş sarımsılık çok baskın bu masa çok koyu kalır
yahu kızlar öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki bu iş sadece erkekleri tatmin etmek için var iki tarafta karşılıklı zevk alsın diye var tadını çıkarın
bunun rengi çok koyu tatlım ya benim dolap rengi epey açık olmuş sarımsılık çok baskın bu masa çok koyu kalır
yahu kızlar öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki bu iş sadece erkekleri tatmin etmek için var iki tarafta karşılıklı zevk alsın diye var tadını çıkarın
SENDEMİ GİDEMEDİN KUŞ
tşk canım sağol
güzel alışmaya çalışıyorum bir sadece pek gece olsun istemiyorum
off yaaa bende de aynı durum söz konusu
daha öncede söylemiştim öldürmüyo ama süründürüyo
off yaaa bende de aynı durum söz konusu
daha öncede söylemiştim öldürmüyo ama süründürüyo
edacm nişanmlmda maddi manevi anlamda çk yoruldu ne istesem yaptı allah razı olsun ama o da maddi olrk skıntıda şu anda o istediki snraya bırakalm masayı iyi bişi alalım ama bn idaretende olsa olsn dedm hem kötğ bişeyde almadm uyguna geldi
canım moralini bozmak istemem ama sterstenmidir ne dir bilmiyorum öyle sandığın gibi zevk falan almıyorsun ilk zamanlar.
bende öyle bir durum söz konusu değil çok şükür
ama bunda galiba eşimin katkısı da büyük
aynen canım ilk yaşıyoruz aynen(
ah buket göreceğim seni de insanın canı acırken zevk mi şimdilik öyle bişey yok bende çünkü halen çok zorlanıyorum gerçekten birde yapılı benim adam herşeyi dahada zorlaştırıyor
aynen canım ilk yaşıyoruz aynen(
ah buket göreceğim seni de insanın canı acırken zevk mi şimdilik öyle bişey yok bende çünkü halen çok zorlanıyorum gerçekten birde yapılı benim adam herşeyi dahada zorlaştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?