2011 gelin adayları buyrun sohbete

edacm nişanmlmda maddi manevi anlamda çk yoruldu ne istesem yaptı allah razı olsun ama o da maddi olrk skıntıda şu anda o istediki snraya bırakalm masayı iyi bişi alalım ama bn idaretende olsa olsn dedm hem kötğ bişeyde almadm uyguna geldi

kızlar ne zamandır sayfa açık ama yazamadım bi türlü
yazılanları okuyup haftalık raporumu bitirdim, düğün haftası yazamamıştım çünkü

resimleri beğenmenize cok sevindim, arkadaşım gerçekten iyi bir fotoğrafcı bıkmadan usanmadan çekti, bana resimlerin softlarını verdiğinde birkaçtane daha seçip eklerim.
Çeyizi gidecek olan kızlara diyorum ki; durun daha bu başlangıç, acayip yorucu oluyor ben çeyizin gitti günün gecesi uyumamıştım bayılmıştım yorgunluktan aynı gün bile bir sürü iş yapıosunuz eve gidiyorsunuz yerleştirmeye bu sefer herkes size bunu nereye koyayım şunu nereye koyayım die soruyor, adımdan nefret ettirmişlerdi
ama tatlı telaşlar zaten galiba evlenmenin en heyecanlı bölümü bu kısım, çeyiz, ev yerleştirme ve düğün en güzel yanı da balayı
ben evleneli 2 hafta olduğu için henüz pek bişi diyemiyorum ama güzel birşeye benziyor

denizcim, çok güzel bir gelin olmuşsun. Mutluluğunuz daim olsun

buket bambularda seçenek çok ama bn bnu da beğenmştm bna uygn bankalarda vardı sandalyeye alternatf olrk düşünrsen Eki Görüntüle 203653

bunun rengi çok koyu tatlım ya benim dolap rengi epey açık olmuş sarımsılık çok baskın bu masa çok koyu kalır

canıma pek düşüknmüşüm ben acısada öldürmez ama gibi birşey işte

yahu kızlar öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki bu iş sadece erkekleri tatmin etmek için var iki tarafta karşılıklı zevk alsın diye var tadını çıkarın

hayırlı cumalar tatlımm
noldu ters bi hareketmi yaptın

denizcimmm çok güzel görünüyosunn
naslı sevdiğinle yaşamakkkk:97::97::97:

evet canım geçen akşam canım sıkıldı eşime dedim beni bir yere götür oda lunaparka götürdü beni. zorla ahtapot gibi bişey var adını bilmiyorum ona bindirdi. oda birden hızlanınca boynumgeriye gitti. dün başladı ağrımaya. kas gevşetici sürüyorum iyioluyor ama bir süre sonra yne başlıyo

hahaha karşıdan demek kolay
bende öyle diyodum ama
malesef ilk zamanlar pek öyle olmuyo canımcım
görürüm seni de üç beş ay sonra
yaşayan bilir ancak bunu

canım moralini bozmak istemem ama sterstenmidir ne dir bilmiyorum öyle sandığın gibi zevk falan almıyorsun ilk zamanlar.

SENDEMİ GİDEMEDİN KUŞ

benim suçum seninkinden büyük ben gidemedim değil gitmedim

[/QUOTE]

NİYE KIZ UZAKMISIN SEN DEĞİLSİN DİYE HATIRLIYOM

tşk canım sağol
güzel alışmaya çalışıyorum bir sadece pek gece olsun istemiyorum

AAAAAAAAAAAAAAAAAA
DENİZCİM BU KADAR BEKLEMEYE
BU SÖZÜ HİÇ YAKIŞTIRAMADIM

off yaaa bende de aynı durum söz konusu
daha öncede söylemiştim öldürmüyo ama süründürüyo

aynen canım ilk yaşıyoruz aynen (

ah buket göreceğim seni de insanın canı acırken zevk mi şimdilik öyle bişey yok bende çünkü halen çok zorlanıyorum gerçekten birde yapılı benim adam herşeyi dahada zorlaştırıyor

betüş çok modern ve güzel masan. zaten mutfak masasında çok seçeneğin olmuyor. dışarda hep klasik tarz şeyler var ve senin mutfağına zaten gitmezdi onlar. en iyisini almışsın. güle güle kullan.

bende öyle bir durum söz konusu değil çok şükür
ama bunda galiba eşimin katkısı da büyük

valla benim eşimde elinden geleni yapıyo ama pek bişey değişmiyo
bu sanırım kişinin yapısıyla alakalı bi durum
herkeste olucak diye bişey yok yani

benimki de baya yapılı
hatta seninkinden daha yapılı sanırsam
bununda payı büyük dediğin gibi bizim böyle olmamızda
allah hepimize kolaylık versin ne diyim

deniz hiç canını sıkma bir aya kalmadan hepsi geçiyor. herşey normal olması gerektiği gibi olmaya başlıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…