- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.441
günaydın canım... oh ne güzel inşallah temelli sağlığına kavuşur..
buketcim hoşgeldin gelsene..balım dededen haber varmı??
bnde çok yorgnm gamze gece kollarımn ağrısından uyuyamadm resmen srekli ewe bşeyler taşıyorum bgnde son ekskleri alnca inşallah btio bu çeyz faslıherkese günaydın kızlar... aynen bende betül yarın çeyiz gitcek bende yorgunum hemde çok yorgun
bu arada evlilik bunalımına girdim galiba kızlar kolay kolayda çıkamıyorum ne yaptıysam olmuyo
oyy kıyamam ben kuzuma..canım Allah yardımcın olsun..son haftan çok şükür çeyiz işinide bitirdin..birazdaha sıkıcan dişini..sonra rahatlıcaksın inş.
haftaya bende senin gibi olucam.evden eşofman tişört aldım iş çıkısı temizliğe gidicem bende :97:
bnde çok yorgnm gamze gece kollarımn ağrısından uyuyamadm resmen srekli ewe bşeyler taşıyorum bgnde son ekskleri alnca inşallah btio bu çeyz faslı
wallahi eda çok zor çok dün ikeaya gttim mutfak için masa aldım dekoratf bişiler aldm hep bisürü param gtti hem fena yoruldm nişanlm desen garibim o bnden daha zorda gececi bu hafta gece işe gdio gndz azck uyuyp evde çalışıo
bnde çok yorgnm gamze gece kollarımn ağrısından uyuyamadm resmen srekli ewe bşeyler taşıyorum bgnde son ekskleri alnca inşallah btio bu çeyz faslı
kızlar şafaklar kaç alalım....
:92::92::92::92::92:tey tey teyyyyyyyyyy
denizcimmmmm görüşemedikk tatlımmm nasılsınnnnn
seni görebilcekmiyiz foto yüklicekmisinn
deniz özel albüm yap nolur ya :)
hiç yakalayamadım seni gelinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?