2011 gelin adayları buyrun sohbete

herkese günaydın kızlar... aynen bende betül yarın çeyiz gitcek bende yorgunum hemde çok yorgun

bu arada evlilik bunalımına girdim galiba kızlar kolay kolayda çıkamıyorum ne yaptıysam olmuyo
bnde çok yorgnm gamze gece kollarımn ağrısından uyuyamadm resmen srekli ewe bşeyler taşıyorum bgnde son ekskleri alnca inşallah btio bu çeyz faslı

wallahi eda çok zor çok dün ikeaya gttim mutfak için masa aldım dekoratf bişiler aldm hep bisürü param gtti hem fena yoruldm nişanlm desen garibim o bnden daha zorda gececi bu hafta gece işe gdio gndz azck uyuyp evde çalışıo

aa ikeada güzel mutfak masaları var mı bambu vrengi varmı betüşüm bakalım bizde

bnde çok yorgnm gamze gece kollarımn ağrısından uyuyamadm resmen srekli ewe bşeyler taşıyorum bgnde son ekskleri alnca inşallah btio bu çeyz faslı

aynı söylediğin gibi betülcüm dün gece bittim vallahi gece yarısı yattım... bu akşamda eve son bi gidip etrafı kolaçan edicem yarında serilicek artık bu çeyiz faslıda bitmiş olacak

kızlar şafaklar kaç alalım....

benimde 20 canım şafak

karaydı yarimin gözleri
sever cilveli sözleri
ilk kez böyle tariz oldum
tutmadı annemin gözleri

neşem yok anne
o düğüne gelmem
ne gülümü takarım ne de göbek atarım
neşem yok anne
o düğüne gelmem
yarimi ellere ellere vermem

gacım olsana kız dedi
yalanmış meğer sözleri
damat oldu ya bu gece
nasılda atar göbecikleri

hobaaaaaaa hadi kızlarrr göbec,kleri atalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…