- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #75.981
herkese selam kızlar bende ancak gelebebildim geçmişi okudum öncelikle :)
bende cumartesi günü çeyiz serdim evim çok güzel oldu bir dahki gidişte fotoğraf çekip size ekliycem :)
ama olumsuzluklarda olmadı değilgörümcem valla bütün hevesimi kırdı..nerdeyse ağlıycaktım geldi geldiğinden gidene kadar 5 karış suratla oturdu biliyormusunuz..Allahtan onlara uzak oturucam yoksa kafayı yerdim yemin ediyorum..onun yüzünden hevesimi yaşayamıyorum ya
buketcim hayırlı olsun artık nişanlı bir kızsın hemde çok hoş olmuşsun kırmızılar içinde
zeynepcim senin resimlerini henüz göremedim akşam bakıcam inşallah ama eminim çok güzeldir
aylincim bu arada gözün aydın canım çok sevindim
slm kızlaar nasılsınız ben geldim.
Erzurumdan herkese merhaba...
Evimi yerleştirdik çok güzel oldu, 3'e 1,20 halı almıştık mutfağım çeyreğini ancak kapattı emvim çok büyük...
İlk önce Van'a indik çok beğendim orayı İstanbul'daki çarşılardan hiçbir farkı yok, Doğu Byeazıt'a gittik hayal kırıklığına uğradım çok küçük bi yer hiç beğenmedim, Iğdır'a giderken tedirgin oldum ama çok şükür beğendim şuan hiç tereddütüm yok. Evimiz çarşıda nişanlımın arkadaşları 2 akşam davet etti bizi çok güleryüzlüler çok sevdim. Yalnız kalmaktan korkuyordum ama meğer benim gibi birçok aile varmış, kiminle muhabbet ettiysem dışarıdan gelmiş, İzmir, Smasun, Erzurum bir çok yerden gelen komşularımız var. İlk gece yatarken resmen gülümsedim yatakta, evimde uyumak çok garip bir duygu...
bukettt hayırlı olsun canımm :)) allah tamamına erdirsin)
esracım evin yerleşmiş gözün aydın
artık geri sayım başladı :)) zaman çabuk geçer umarım
çok sıkıntı çektin mutlulukların en güzelini hakediyorsun
Ayyy Buket'im nişanlandın demek ne güzeel...
Albüm yaptınmı canımcım resim yokmu?
Eda'cım saol canımcım, kızlar resim çektim ama evim tam yerleşmedi, konsol gelmedi, yatak odasınıda değiştirdik. Ama oturma odamız çok güzel köşe koltuk takımı halı ve tv ünitesiyle çok güzel uyum sağlamış...
Tüllerimizi beğendik, İstanbuldaki fiyatlarla aynı...
esracım güle güle sağlıkla mutlulukla otur evinde..ilk zamanlar zor olucak ama zamanla alışıcaksın bitanem.teyzemden biliyorum..senin üstesinden gelemiceğin bişi yok evelAllah.Düğündaşım benimmmm çok mutlu olun..inşallah..çok sevindim herseyn güzel gitmesine
esracım, içinine sinmesine ve içinin rahat olmasına çok sevindim canım benim
umarım evinde huzurla ve mutlulukla yaşarsınız canım benim
selam kızlar ben geldim esracığımmm evin yerleşmiş hayırlı olsun güzel günlerde otur canım
Saol canımcım, tam anlamıyla yerleşmedi ama çoğu bitti...
Nişanlım evde kalıyor zaten, gidince yine bir temizlik yapmak gerekecek...
benim nişanlımda evde kalmak istiyor benimde mobilyalarım geldi bizde pazar günü çeyiz sereceğiz allah nasip ederse
Canım onlarda çok heyecanlanıyor, nişanlım hiç yanımızdan ayrılmadı, her işe yardım etti, ben ve annem banyoyu temizlerken bize çay demledi, sonra siz yoruldunuz diyip karpuz kesti. Şimdide ev sahipsiz kalmasın diye orada kalayım diyor, bazen inanamıyorum diyor, damatlığınıda aldık, yaa bilemiyorum ama çok güzel duygular, Rabbim daim etsin. Anlatırken bile heyecanı yaşıyorum, bu arada ilk gittiğim gün tartıştık, ben surat astımSonra barıştık ama güzel bir barışmaydı
beyaz eşyalar bağlanmış kızlar uyduyu bağlıyorlarmış rabbim herşeyin hayırlısını nasip eylesinnn
oyy kuzumun heyecanına bak senn
ayyy kuzu hiç sorma çok heyecanlıyım yaw çok mutluyum herşey böyle gitsin istiyorum sorun olmasın
Amin canım, valla herkes için dua ediyorum . Allah gönlümüze göre verr inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?