2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol canım benim beğenmene çok sevindim

esracım, içinine sinmesine ve içinin rahat olmasına çok sevindim canım benim
umarım evinde huzurla ve mutlulukla yaşarsınız canım benim

Ayyy Buket'im nişanlandın demek ne güzeel...
Albüm yaptınmı canımcım resim yokmu?
Eda'cım saol canımcım, kızlar resim çektim ama evim tam yerleşmedi, konsol gelmedi, yatak odasınıda değiştirdik. Ama oturma odamız çok güzel köşe koltuk takımı halı ve tv ünitesiyle çok güzel uyum sağlamış...
Tüllerimizi beğendik, İstanbuldaki fiyatlarla aynı...

bukettt hayırlı olsun canımm :)) allah tamamına erdirsin )

esracım evin yerleşmiş gözün aydın
artık geri sayım başladı :)) zaman çabuk geçer umarım
çok sıkıntı çektin mutlulukların en güzelini hakediyorsun

esracım güle güle sağlıkla mutlulukla otur evinde..ilk zamanlar zor olucak ama zamanla alışıcaksın bitanem.teyzemden biliyorum..senin üstesinden gelemiceğin bişi yok evelAllah.Düğündaşım benimmmm çok mutlu olun..inşallah..çok sevindim herseyn güzel gitmesine

Sağol canım amiiiiiiiiiiiiiin

1 tane fotoğraftan çekip ekledim canım bana foto ulşatıkça ekleyeceğim. Albümümde 1 foto var

Saol canımcım, gerçi annelerden dolayı ufak tefek aksilikler oldu ama yinede çok güzeldi...
Nişanlımı esnaf tanıdığı için bizede çok iyi davrandılar, gerçi doğu insanı şaşırttı beni, çünkü bayanlara accayip saygılılar, annem yatak odası için resmen bağırdı adama ama annemi öyle bir ikna ettiki nişanlımla ben çok şaşırdık. Annemin çarşıdayken gözleri gülüyordu, çünkü artık oradan emin...

esracım, içinine sinmesine ve içinin rahat olmasına çok sevindim canım benim
umarım evinde huzurla ve mutlulukla yaşarsınız canım benim

edacım sizin yatak odanızın rengi neydi çok hoş bir renkti bizime ev sıvalıydı ama kayınpederim renk değiştirmek istiyorsan yap kızım içine sinsin dedi oturma odamı ve yatak odamı değiştirebilirim

benim nişanlımda evde kalmak istiyor benimde mobilyalarım geldi bizde pazar günü çeyiz sereceğiz allah nasip ederse

Canım onlarda çok heyecanlanıyor, nişanlım hiç yanımızdan ayrılmadı, her işe yardım etti, ben ve annem banyoyu temizlerken bize çay demledi, sonra siz yoruldunuz diyip karpuz kesti. Şimdide ev sahipsiz kalmasın diye orada kalayım diyor, bazen inanamıyorum diyor, damatlığınıda aldık, yaa bilemiyorum ama çok güzel duygular, Rabbim daim etsin. Anlatırken bile heyecanı yaşıyorum, bu arada ilk gittiğim gün tartıştık, ben surat astım Sonra barıştık ama güzel bir barışmaydı

çok heyecanlı güzel duygular kavgalar ilişkilerimizin tuzu biberi ve bağımız birbirimizin kıymetini bilelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…