- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.021
kızlar, dün akşam eve gittim sütlü şehriye çorbası yaptım
semizotu yaptım bi de yanına tavuk ızgara yaptım. tam ocağın altını kapattım eşim geldi elinde bitane kırmızı gül, neyse hoşgeldin beş gittin yemek yiyoduk; hatun ben senin icin gül'ü bahçeden kopardım ama alın terimle de bişey kazanıp getirdim sana dedi, bende ne kazanmış benim kocam bakiim dedim;
iş yerinde bilgi & beceri yarışması yapmışlar birinci olmuş
ödül olarak da media markttan 500 tl lik alışveriş çeki ve iki kişi hafta sonu ulaşım dahil asos turu
ayy nasıl sevindim anlatamam sizeevin icinde hopladık zıpladık
kızlar, dün akşam eve gittim sütlü şehriye çorbası yaptım
semizotu yaptım bi de yanına tavuk ızgara yaptım. tam ocağın altını kapattım eşim geldi elinde bitane kırmızı gül, neyse hoşgeldin beş gittin yemek yiyoduk; hatun ben senin icin gül'ü bahçeden kopardım ama alın terimle de bişey kazanıp getirdim sana dedi, bende ne kazanmış benim kocam bakiim dedim;
iş yerinde bilgi & beceri yarışması yapmışlar birinci olmuş
ödül olarak da media markttan 500 tl lik alışveriş çeki ve iki kişi hafta sonu ulaşım dahil asos turu
ayy nasıl sevindim anlatamam sizeevin icinde hopladık zıpladık
çok güzel çok sevindim adınıza edacık iyi olur değikiklik ohhh
ay eda süpermiiiiş bayıldım
Kızlar bazen hiç heycan olmuyo. Buket sen şimdi sordun ya acayip heycanlandım.
Her akşam koşa koşa biyerlere gidiyorum eksikleri tamamlıyorum. Dün gittim saçımı boyattım.
Bugün düğün salonuna slayt için resimler vericez. Balayı için alışveriş yaparız belki.
Yarın izinli olucam 18 gün olmucam aranızda
Takı işlerini halledicez. Kına için kuruyemiş falan halledicez.
Kızlar bazen hiç heycan olmuyo. Buket sen şimdi sordun ya acayip heycanlandım.
Her akşam koşa koşa biyerlere gidiyorum eksikleri tamamlıyorum. Dün gittim saçımı boyattım.
Bugün düğün salonuna slayt için resimler vericez. Balayı için alışveriş yaparız belki.
Yarın izinli olucam 18 gün olmucam aranızda
Takı işlerini halledicez. Kına için kuruyemiş falan halledicez.
Daha farkında değilsin sanki evlenicek bi,z değiliz gibi oldugu için heyecan yok cnm sanırım hepimizde o duygular var..bu arada aslışım slaytını kim hazırladı
Canım aynen öle. sanki yakınımın düğününe hazırlanıyor gibiyim.
slaytı düğün salonunda hazırlıcaklar. biz resimleri seçtik tarattık sadece :)
aslıcım, canım benim
herşey cok güzel olucak içini ferah tut, biz balayına giderken terliklerimizi unutmuştuk
gidince belek çarşıdan almıştık
ufak tefek eksikler kalsa da hiç kafanı takma
Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?