2011 gelin adayları buyrun sohbete

betüşüm evine baktıkça ne kadar emik verildigini gördüm..herseyi çok güzel yerleştirmişsiniz..evin çok ferah..eşinle hep ferah güzel hayırlı huzurlu sağlıklı ömür sizinle olsun..
yatak odamı bu olsun diye çok istemiştim..
nişan sandıgımız aynı..yatak örtümde seninkine benziyo..Güle güle oturun bitanem..

güle güle, huzur ve mutluluk icinde otur canım evinde

kızlar hepinize çok çok çok teşekkr ediyorum sizin beğenmenzde bnm için önemli o evn tüm aşamalarında szler yanmdaydnz nişanlmdan daha ii bliyodnz hatta herşeyi tüm dularınz için cümleten aminnn diyorum allah hepimizi evlerimizde çok mutlu etsn inşallah sizi sewiyorum

betüşümmm evin çok güzek olmuş akşama anneme göstermem lazım evin çok büyük bizim ev yanında kutu gibi kaldı yatak odanda çok geniş berjer bile koymuşsun biz bırak berjeri komidinleri bile koyamıyoruz. İyi günlerde otur tatlım eksiğim varsa değişssin ya evet eksiğin var yada varsada ben göremedim ama kocaman bir nzar boncuğun eksik onuda ben tamamlayayım

Slm kızlaar ben geldim İstanbul'dayım.
Bugün işyerime gidicem habire arıyorlar :))
Pazar günü seçimden sonra nasipse Düzce'ye gidiyorum, oradan Eskişehir'e geçicem...
Sona yaklaştık...

kızlar çıkıyorum
eve gitmem lazım
yatak odası camını açık bırakmıştım
yağmur yağıcak gibi gök gürleyip duruyo
yağarsa yatak odasını sel alır valla
gitmişken yemekte yerim bari
hadi öptüm hepinizi
öğleden sonra görüşürüz

hoşgeldin esracım..nasılsın..yerleştirdinizmi evini nasıl oldu??

Hoşbulduk canımcım.
Yerleştirdik ama yatak odası ve konsolum gelmedi, onları gidince yerleştiricem canımcım.
Ya evim yerleştiya annemin evi bir garip geliyor bana çok benimsedim sanırım :))
Nişanlımda hevesle bizim evimizde kalıyor şimdi...

tekrar hayırlı olsun canım sen kayınvaliden ile aynı şehirde mi oturacaktın

bukeeeet sevndm beğenmene bakalım annen ne dcek eksklerm davlumbazım çamaşr makinam ve diğer beyaz eşyaların montajı küçük odama bkaç aksesuar tablo ws :)) ewim byük allaha şükür canm annemn ewi küçük allah gnlüme göre verdi :) bıuketcm mutfağımn halısınn krem rengi var markası sanat linkde burda
SANAT HALI : Halıya işlenen sanat...
betüş evin çok güzel cnm mutlulukla oturun
pek bakamadım ama evde detaylı bakıcam çok yoğunum gelen giden pc bakıo off
teşekkr ederim canım
Betüş'üm evin çok güzel maşaAllah diyeyim...
Oturma odası koltuklarımız aynı, sadece benimkinin rengi misafir odasının rengini aynısı :))
esracm sennde hayırlı olsn ewin çok teşekkr ederm hayatım koltklarımzn aynı olmasnada sewndm demekki gzel beğenmşm
betüşçüm yorumda yazdım ama burdan da yazayım çok güzel olmuş evin
allah huzurla mutlulukla oturmayı kısmet etsin

sağolasn aylincm hepimz inşallah

Yok Buket'im kayınvalidem İzmir'de, zaten şimdi Taşra'daki sözleşmelilere kadro vermişler, en fazla 2 yıl Iğdır'dayız sonra aldırıyoruz tayinimizi

ohh süpermiş o zamana kadar çocuk düşünecekmisin tayinimi bekleyeceksin canım

ay burda çok güzel halılar var canım ya buda çok güzelmiş

SANAT HALI : Halıya işlenen sanat...

bakalım mutlaka bu markayada sağol canım

Son düzenleme:
ewt buket çok hoş halılar var marka yeni ama ben çok beğendm ürünlerini antepte yapılıyomş memleketmde bnm bütün evmn halıları sanat küçük odam hariç

Son düzenleme:
Bu arada batıdaki insanların bazı önyargıları için bişeyler yazmak istiyorum.
İlk önce Van'a indik, biz baya baya terör yuvası sanıyorduk orayı ama bayıldım gerçekten, çok güzel bir yer, Van kalesinde kahvaltı yaptık, manzara muhteşem, bir doluda turist vardı, çarşısı bizim Ümraniye'deki çarşıdan hiçbir farkı yoktu, üstelik bir tane bile markasız eşarp takan bayan görmedim.
Sonra Doğu Beyazıt'a geçtik, orayıgörünce Iğdır'da böyleyse yandım dedim :)) çok küçük bi yer, insanları bir garip geldi bana, oraya tül bakmaya gittik, ama esnafı o kadar saygılıki anlatamam. Gittiğimiz gibi çay geldi, hemen yemeğe davet ettiler, diksiyonları düzgün olmasa bile konuşmalarına çok dikkat ettiler, kırmamaya özen gösterdiler, çok memnun ayrıldık kısacası.
Sonra gelelim Iğdır'a, evet Iğdır çok küçük bir şehir, ama keşke şuda olsaydı dediğim hiçbirşey olmadı, zaten nişanlımın arkadaşları hep dışarıdan gelmiş. 2 akşam yemeğe davet ettiler, güleryüzle karşıladılar bizi. Bir arkadaşım telefonda hiç terörist gördünmü dedi :)) Ben söyleyince oradaki abla şaşırdı, bizde İstanbuldan korkuyoruz dedi :)) Arabalar bile bir bayan yoldan geçiyorsa durup yol veriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…