- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #76.801
aylin ben cok affedersin ama sonrasında hala ordaymış gibi hissediyorum
normalmi ki acaba
otururken sadece 1-2 gün biraz tuhaftı bende
herşeyden önce allah geçim versin arkadaşım içeride mutlu sağlıklı günlerde oturmayı nasip etsin allah.
çok güzel zevkli dööşenmiş koltuklarımız biraz benziyor :)
güle güle oturun sevdiğinle birlikte
güle güle, huzur ve mutluluk icinde otur canım evinde
betüşşşş ayh bakarken çok duygulandım ya ne güzel taze gelin evi kurdaleler falan çok güzel herşeyin çok uyumlu çok kullanışlı zaten zevkli olduğunu biliyorduk ama şimdi gördük. evinin bütün ayrıntılarını çok beğendim perdelerin koltukların aksesuarların mutfağın çok güzel ferah geniş. maşallah
rabbim bundan sonrası için o güzel yuvanda mutluluığu daim etsin. ömür boyu kocanla huzurla mutlulukla yaşa inşallah.
betüşüm evine baktıkça ne kadar emik verildigini gördüm..herseyi çok güzel yerleştirmişsiniz..evin çok ferah..eşinle hep ferah güzel hayırlı huzurlu sağlıklı ömür sizinle olsun..
yatak odamı bu olsun diye çok istemiştim..
nişan sandıgımız aynı..yatak örtümde seninkine benziyo..Güle güle oturun bitanem..
Slm kızlaar ben geldim İstanbul'dayım.
Bugün işyerime gidicem habire arıyorlar :))
Pazar günü seçimden sonra nasipse Düzce'ye gidiyorum, oradan Eskişehir'e geçicem...
Sona yaklaştık...
hoşgeldin esracım..nasılsın..yerleştirdinizmi evini nasıl oldu??
Hoşbulduk canımcım.
Yerleştirdik ama yatak odası ve konsolum gelmedi, onları gidince yerleştiricem canımcım.
Ya evim yerleştiya annemin evi bir garip geliyor bana çok benimsedim sanırım :))
Nişanlımda hevesle bizim evimizde kalıyor şimdi...
tekrar hayırlı olsun canım sen kayınvaliden ile aynı şehirde mi oturacaktın
bukeeeet sevndm beğenmene bakalım annen ne dcekbetüşümmm evin çok güzek olmuş akşama anneme göstermem lazımevin çok büyük bizim ev yanında kutu gibi kaldı yatak odanda çok geniş berjer bile koymuşsun biz bırak berjeri komidinleri bile koyamıyoruz. İyi günlerde otur tatlım eksiğim varsa değişssin ya evet eksiğin var yada varsada ben göremedim ama kocaman bir nzar boncuğun eksik onuda ben tamamlayayım
teşekkr ederim canımbetüş evin çok güzel cnm mutlulukla oturun
pek bakamadım ama evde detaylı bakıcam çok yoğunum gelen giden pc bakıo off
esracm sennde hayırlı olsn ewin çok teşekkr ederm hayatım koltklarımzn aynı olmasnada sewndm demekki gzel beğenmşmBetüş'üm evin çok güzel maşaAllah diyeyim...
Oturma odası koltuklarımız aynı, sadece benimkinin rengi misafir odasının rengini aynısı :))
betüşçüm yorumda yazdım ama burdan da yazayım çok güzel olmuş evin
allah huzurla mutlulukla oturmayı kısmet etsin
bukeeeet sevndm beğenmene bakalım annen ne dcekeksklerm davlumbazım çamaşr makinam ve diğer beyaz eşyaların montajı küçük odama bkaç aksesuar tablo ws :)) ewim byük allaha şükür canm annemn ewi küçük allah gnlüme göre verdi :) bıuketcm mutfağımn halısınn krem rengi var markası sanat linkde burda
SANAT HALI : Halıya işlenen sanat...
teşekkr ederim canım
esracm sennde hayırlı olsn ewin çok teşekkr ederm hayatım koltklarımzn aynı olmasnada sewndm demekki gzel beğenmşm
Saol canımcım, benimki sadece biraz daha büyük, ayrıca çok rahat gece o koltukta yattım, test edilip onaylanmıştır :))
bukeeeet sevndm beğenmene bakalım annen ne dcekeksklerm davlumbazım çamaşr makinam ve diğer beyaz eşyaların montajı küçük odama bkaç aksesuar tablo ws :)) ewim byük allaha şükür canm annemn ewi küçük allah gnlüme göre verdi :) bıuketcm mutfağımn halısınn krem rengi var markası sanat linkde burda
teşekkr ederim canım
esracm sennde hayırlı olsn ewin çok teşekkr ederm hayatım koltklarımzn aynı olmasnada sewndm demekki gzel beğenmşm
Saol canımcım, benimki sadece biraz daha büyük, ayrıca çok rahat gece o koltukta yattım, test edilip onaylanmıştır :))
ben yatamadm ama oturdm çk rahattı :) yatarak da onaylandığına göre tamamdır esracm
Yok Buket'im kayınvalidem İzmir'de, zaten şimdi Taşra'daki sözleşmelilere kadro vermişler, en fazla 2 yıl Iğdır'dayız sonra aldırıyoruz tayinimizi
teşekkr ederim canım
sağolasn aylincm hepimz inşallah
ben yatamadm ama oturdm çk rahattı :) yatarak da onaylandığına göre tamamdır esracm
Nişanlımda çok seviyor o koltuğu, oda orada yatıyormuş, salonda kanepeler var ama oturma odasındaki çok daha rahat diyor.
Bende resim eklemek isterdim ama kart reader bozuk malesef(
ewt buket çok hoş halılar var marka yeni ama ben çok beğendm ürünlerini antepte yapılıyomş memleketmdeohh süpermiş o zamana kadar çocuk düşünecekmisin tayinimi bekleyeceksin canım
ay burda çok güzel halılar var canım ya buda çok güzelmiş
bakalım mutlaka bu markayada sağol canım
Nişanlımda çok seviyor o koltuğu, oda orada yatıyormuş, salonda kanepeler var ama oturma odasındaki çok daha rahat diyor.
Bende resim eklemek isterdim ama kart reader bozuk malesef(
olsn düzelnce bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?