2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla benimde 20 günü geçti daha yeni yeni alıştım sayılır evliliğe herşeye kübra dediğin gibi bir ayda düzeliyormuş demekki gerçi bir haftam daha var bir ay olmasına .)))

yani şimdi balayından gelenleri yıkıyorum yerleştiriyorum falan o bile garip hep bunca zaman annem hallederdi :) ama yinede insanın kendi evinin olması çok güzel bir duygu :)

tatlım ben senden önce gelin oldum zaten
bir ayı geçti ben evleneli
benim sana demem gerekiyodu bunu

uzun süre muhabbete gelemediğimden kimler gitti kimler kaldı unutmuşum
1 ay 3 günlük evli yazıyormuş ben hiç okumadan 1 ay var olarak düşündüm pardon şeker
o zaman evlilik ile ilgili takıldıklarımı sana sorarım

Korkmamaya çalış edacım :)))

kayganlaştırıcı felan yanında bulunsun sonuçta insanda o an farklı bir pisiloloji oluyor adapte sıkıntısı olup kasıp zorlanaırsan jel yardımcı olur

kızlar ben geldiiim ne oldu ne btti blmiorm bri bana özet geçeblrmi :))

bu saate kalışımn sebebi sabahtan beri size ewimn resmlerini yüklemeye çalşmam bisürükez yeniden başa döndm ama resmlern sıralaması istediğim gbi olmasada en azndan yklemeyi başardım hadi koşun betüşün evinee

not: resimler gece 2de çeklmştr bazı ekskler kusurlar şimdden affola

herşeyden önce allah geçim versin arkadaşım içeride mutlu sağlıklı günlerde oturmayı nasip etsin allah.

çok güzel zevkli dööşenmiş koltuklarımız biraz benziyor :)
güle güle oturun sevdiğinle birlikte

evli hatunlar oturma yürümede bi problem kaldımı..

artık korkmuyorum..geçici bişiymiş demekki

geçici edacım geçici
korkma sen gene de çok fazla
ben bile alıştıysam herkes alışır
gerçi benim yürümede falan bi problem olmamıştı
ama oturmada bazen çok fazla olmasa da sıkıntı çekmiştim

güle güle, huzur ve mutluluk icinde otur canım evinde

betüşşşş ayh bakarken çok duygulandım ya ne güzel taze gelin evi kurdaleler falan çok güzel herşeyin çok uyumlu çok kullanışlı zaten zevkli olduğunu biliyorduk ama şimdi gördük. evinin bütün ayrıntılarını çok beğendim perdelerin koltukların aksesuarların mutfağın çok güzel ferah geniş. maşallah

rabbim bundan sonrası için o güzel yuvanda mutluluığu daim etsin. ömür boyu kocanla huzurla mutlulukla yaşa inşallah.

aylin ben cok affedersin ama sonrasında hala ordaymış gibi hissediyorum
normalmi ki acaba
otururken sadece 1-2 gün biraz tuhaftı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…