- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #7.661
benim erkek arkadaşım aynı zamanda dalış hocalığı yapıyor. birgün sözlü sayılırız biz dedi. bende ben bir söz vermedim bir teklif almadım deyince. bunun için seni dalışa götürmeliyim dedi. boşuna mı ümitleniyorum acaba. yarın telefonda sormasın
Kızlaar erkeklere yönelik beklentilerinizi yüksek tutmayın.
Çünkü bir çoğu beklemediğin anda sürpriz yapar, ya da hiç yapmaz o nedenle beklenti içine girip üzülmektense, hiç girmemek daha iyi kanımca.
Tecrübeyle sabittir.
Nişanlıma çiçek almasını ima etsem, almaz, ama him ummadığım anlarda aldığını gördüm.
nişan seneye haziranda olacak inşallah. bizimkiler uzun süre nişanlı kalmamı istemiyorlar. ozamana okulumda bitmiş olacak..
nişanın nasıl oldu? söz ve nişan aynı anda mı yoksa ayrı ayrı mı oldu? ayrı olduysa arada ne kadar zaman beklediniz? nişana ne derece yakınlarınız katıldı? çok soru sordum biliyorum ama önümde şimdilik bu var. daha şimdiden düşünmeye başladım bendezemuszemusBende hep önceden derdim uzun nişanlı kalmıcam en fazla 3 - 4 ay diye. Ama 1 sene nişanlı beklicem. Ben büyük konuştum. 1 seneyide geçmez inşallah benim
yok zaten hiçbi zaman özel bişey beklemedim
sizin dediğiniz o kuru teklifede razıydım ben
ama artık onu da yapmıycanı anladım
özel olacak diye bekletecekler sonra teleş başlayacak. sonunda dediğin gibi formalite icabı bir yüzük ve sade bir evlilik teklifi:a015:
niye canım?yok zaten hiçbi zaman özel bişey beklemedim
slm kızlar iyi ramazanlar
Hoşgeldin özge..
nişan oldumu?
ben aldım sağolsun etti benimki =)
Doğum günümde aldım. Annemden benim başka yüzüğümü almış ölçüsünü alıp tek taş almış. Doğum günümde de şık bi yere götürüp teklif etmişti =):asigim:
bence sizinkilerde özel olmasını istedikleri için bekliyolardır.
canım sen beğendiysen güzel bişeye benziyor.
ama ben niyeyse kahvaltıda yemek takımında da kare istiyorum =)
Hoşgeldin nbr süpürgeli :1rolleyes:
bende neler hayal etmiştim nelerde aynen dediğim gibi oldu..ama olsun artık takılmıyorum.
:asigim:.
yok zaten hiçbi zaman özel bişey beklemedim
pandomim senin nişan oldu mu?
nişanın nasıl oldu? söz ve nişan aynı anda mı yoksa ayrı ayrı mı oldu? ayrı olduysa arada ne kadar zaman beklediniz? nişana ne derece yakınlarınız katıldı? çok soru sordum biliyorum ama önümde şimdilik bu var. daha şimdiden düşünmeye başladım bendezemuszemus
bende neler hayal etmiştim nelerde aynen dediğim gibi oldu..ama olsun artık takılmıyorum.
:asigim:.
yok canım özel bişey düşündüğü yok
zaten ilk bu konu açıldığında da biz zaten evliliği uzun zamandır konuşmuyoruz ne gerek var demişti
ama ben istediğimi söylediğim zaman zamanı gelince olur dedi
zamanı askerden geldikten sonraydı ona göre
askerden geldi iş bulduktan sonraydı
iş buldu
ama yine bişey yok
üstelik babam kabul etseydi şimdiye kadar nişan falan olucaktı ama babam kışa doğru istedi o yüzden bekliyoruz
yani gümbürtüye gitmiş olucaktı
akşam gene konusu açıldı
ve yapmıycanı anladım
zaten bu saatten sonra istemiyorum yani mafoldumben
zaten ilk bu konu açıldığında da biz zaten evliliği uzun zamandır konuşmuyoruz ne gerek var demişti
iş buldu
ama yine bişey yok
üstelik babam kabul etseydi şimdiye kadar nişan falan olucaktı ama babam kışa doğru istedi o yüzden bekliyoruz
akşam gene konusu açıldı
ve yapmıycanı anladım
Canım ya öle düşünme. Hele biraz daha bekle. Daha zaman var nasıl olsa.
Hem olmasa bile boşver seni ömür boyu mutlu etsin inşallah o da yeter :asigim:
benim nişanım oldu canım.
Biz 1,5 sene konuştuktan sonra isteme olayına girdik. ama onun öncesinde aileler tanışıyordu.
Beni 24 Nisanda istemeye geldiler. Bütün teyzeleri dayıları amcası filan baya kalabalık bi isteme oldu söz gibi. Ama yüzük takmadık. Pasta filan kestik. İkramlarımızı yaptık. Kayınvalidem 2 bilezik taktı ozaman.
21 Mayısta yani bir ay sonrada nişanım oldu. Nişanlımın köyünün derneğinde yaptık nişanı. 100 Kişi falandık galiba. Birinci ikinci dereceden akrabalar ve arkadaşlar geldi işte.
Evde yapsaydık sığmıcaktık. Salonda yapsaydık çok para istiyorlardı ve salonu dolduramayabilirdik. Benim tarafım pek kalabalık değil. O yüzden dernek yani lokal kiraladık. Aklına takılan herşeyi sorabilirsin canım.
Canım onlar bizi inşallah ömür boyu mutlu etsinlerde gerisi tefarruat :asigim:
Aman bazen odun oluyolar kusura bakma amalmaz:
klava:
hb pandomim iyiyim sen nasılsınHoşgeldin nbr süpürgeli :1rolleyes:
nişan seneye haziranda olacak inşallah. bizimkiler uzun süre nişanlı kalmamı istemiyorlar. ozamana okulumda bitmiş olacak..
iş buldu
ama yine bişey yok
akşam gene konusu açıldı
ve yapmıycanı anladım
en iyisi fazla birşey beklememek erkekler bayanlar gibi ince düşünemiyor malesefmafoldumben
böyle bir teklifi bayan yapıyor olsa aylar önceden başlar planlamaya. onların yapacağı teklifi bile biz düşünüyoruzkaydirigubbakcemile3
:asigim:Canım ya öle düşünme. Hele biraz daha bekle. Daha zaman var nasıl olsa.
Hem olmasa bile boşver seni ömür boyu mutlu etsin inşallah o da yeter :asigim:
aynen canım şuan tek düşündüğüm o..
benim nişanım oldu canım.
Biz 1,5 sene konuştuktan sonra isteme olayına girdik. ama onun öncesinde aileler tanışıyordu.
Beni 24 Nisanda istemeye geldiler. Bütün teyzeleri dayıları amcası filan baya kalabalık bi isteme oldu söz gibi. Ama yüzük takmadık. Pasta filan kestik. İkramlarımızı yaptık. Kayınvalidem 2 bilezik taktı ozaman.
21 Mayısta yani bir ay sonrada nişanım oldu. Nişanlımın köyünün derneğinde yaptık nişanı. 100 Kişi falandık galiba. Birinci ikinci dereceden akrabalar ve arkadaşlar geldi işte.
Evde yapsaydık sığmıcaktık. Salonda yapsaydık çok para istiyorlardı ve salonu dolduramayabilirdik. Benim tarafım pek kalabalık değil. O yüzden dernek yani lokal kiraladık. Aklına takılan herşeyi sorabilirsin canım.
Canım onlar bizi inşallah ömür boyu mutlu etsinlerde gerisi tefarruat :asigim:
olurda yaparsa sende düşüneyim dersin o seni bekletmiş birazda o beklesinkaydirigubbakcemile5
çok haklısın aslında böyle birşey beklemek en doğal hakkın. ama bence istemiyorum deme bırak uğraşsın düşünsün yapsın teklifi. sen istemiyorum deyince işine geliyordur onunda...evet doğru söylüyosun önemli olan bir ömür boyu mutlu edebilmek ama
bu da insanın hayatındaki en özel an değilmidir
bi ömür boyu hatırlıyacağı
üstelik ilişkimiz ilk başladığında ilk açılan tarafta ben olmuştum
yani ilk başlardada böyle bi anım olmadı malesef
yani evlilikle ilgili bişey de en azından bu kadarını haketmiyomuydum
demekki haketmiyomuşum mafoldumben
ama söyledim ona da
sakın yapma bundan sonra diye
ters tepkiyle karşılaşırsın artık dedim
ömrümün sonuna kadar kafasına kakıcam bunu
herkes tatlı bi anı olarak hatırlar
ben ömrünün sonuna kadar pişman edicem
hb pandomim iyiyim sen nasılsın
bizde nişanımızı seneye haziran temmuz gibi düşünüyoruz bakalım kısmet,hayırlı olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?