2011 gelin adayları buyrun sohbete

woowww diyeyim. sana ipucu vermiş seninki. :smiley-cool:

Canım zaten onların içinden gelerek ve senin beklemediğin bi anda seni şaşırtması daha güzel bence . :asigim:

Bende hep önceden derdim uzun nişanlı kalmıcam en fazla 3 - 4 ay diye. Ama 1 sene nişanlı beklicem. Ben büyük konuştum. 1 seneyide geçmez inşallah benim
nişanın nasıl oldu? söz ve nişan aynı anda mı yoksa ayrı ayrı mı oldu? ayrı olduysa arada ne kadar zaman beklediniz? nişana ne derece yakınlarınız katıldı? çok soru sordum biliyorum ama önümde şimdilik bu var. daha şimdiden düşünmeye başladım bendezemuszemus

yok canım özel bişey düşündüğü yok
zaten ilk bu konu açıldığında da biz zaten evliliği uzun zamandır konuşmuyoruz ne gerek var demişti
ama ben istediğimi söylediğim zaman zamanı gelince olur dedi
zamanı askerden geldikten sonraydı ona göre
askerden geldi iş bulduktan sonraydı
iş buldu
ama yine bişey yok
üstelik babam kabul etseydi şimdiye kadar nişan falan olucaktı ama babam kışa doğru istedi o yüzden bekliyoruz
yani gümbürtüye gitmiş olucaktı
akşam gene konusu açıldı
ve yapmıycanı anladım
zaten bu saatten sonra istemiyorum yani mafoldumben

bende neler hayal etmiştim nelerde aynen dediğim gibi oldu..ama olsun artık takılmıyorum.
:asigim:.

en iyisi fazla birşey beklememek erkekler bayanlar gibi ince düşünemiyor malesefmafoldumben
böyle bir teklifi bayan yapıyor olsa aylar önceden başlar planlamaya. onların yapacağı teklifi bile biz düşünüyoruzkaydirigubbakcemile3

yok zaten hiçbi zaman özel bişey beklemedim
sizin dediğiniz o kuru teklifede razıydım ben
ama artık onu da yapmıycanı anladım

Canım ya öle düşünme. Hele biraz daha bekle. Daha zaman var nasıl olsa.
Hem olmasa bile boşver seni ömür boyu mutlu etsin inşallah o da yeter :asigim:

pandomim senin nişan oldu mu?

benim nişanım oldu canım.
Biz 1,5 sene konuştuktan sonra isteme olayına girdik. ama onun öncesinde aileler tanışıyordu.
Beni 24 Nisanda istemeye geldiler. Bütün teyzeleri dayıları amcası filan baya kalabalık bi isteme oldu söz gibi. Ama yüzük takmadık. Pasta filan kestik. İkramlarımızı yaptık. Kayınvalidem 2 bilezik taktı ozaman.
21 Mayısta yani bir ay sonrada nişanım oldu. Nişanlımın köyünün derneğinde yaptık nişanı. 100 Kişi falandık galiba. Birinci ikinci dereceden akrabalar ve arkadaşlar geldi işte.
Evde yapsaydık sığmıcaktık. Salonda yapsaydık çok para istiyorlardı ve salonu dolduramayabilirdik. Benim tarafım pek kalabalık değil. O yüzden dernek yani lokal kiraladık. Aklına takılan herşeyi sorabilirsin canım.

bende neler hayal etmiştim nelerde aynen dediğim gibi oldu..ama olsun artık takılmıyorum.
:asigim:.

Canım onlar bizi inşallah ömür boyu mutlu etsinlerde gerisi tefarruat :asigim:

olurda yaparsa sende düşüneyim dersin o seni bekletmiş birazda o beklesinkaydirigubbakcemile5

Aman bazen odun oluyolar kusura bakma ama lmaz:
klava:

evet doğru söylüyosun önemli olan bir ömür boyu mutlu edebilmek ama
bu da insanın hayatındaki en özel an değilmidir
bi ömür boyu hatırlıyacağı
üstelik ilişkimiz ilk başladığında ilk açılan tarafta ben olmuştum
yani ilk başlardada böyle bi anım olmadı malesef
yani evlilikle ilgili bişey de en azından bu kadarını haketmiyomuydum
demekki haketmiyomuşum mafoldumben

ama söyledim ona da
sakın yapma bundan sonra diye
ters tepkiyle karşılaşırsın artık dedim
ömrümün sonuna kadar kafasına kakıcam bunu
herkes tatlı bi anı olarak hatırlar
ben ömrünün sonuna kadar pişman edicem

pandomim peki nişanın nasıl olacağına siz mi karar verdiniz? nişan kız tarafının olur ya. siz mi böyle olmasını istediniz yoksa iki aile konuşup ortak bir karar mı aldınız?

öyle deme canım..ne düşünüyor sevdiğinin bilmediğin bir durumumu var acaba yada düşüncesi.içine kapalımı anlatırmı bişe olsa?

aynen öyle canım üzüldüğümüzle kalıoruz.çözdüm ben işi artık bunları pek önemsemiyorum..benimkide bu konularda pek becerikli sayılamaz zaten.

:asigim:

olurda yaparsa sende düşüneyim dersin o seni bekletmiş birazda o beklesinkaydirigubbakcemile5

:lepi:

çok haklısın aslında böyle birşey beklemek en doğal hakkın. ama bence istemiyorum deme bırak uğraşsın düşünsün yapsın teklifi. sen istemiyorum deyince işine geliyordur onunda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…