2011 gelin adayları buyrun sohbete

:sinifsinif: Onu da artık böle kabul etcen demekki.
ama yinede yapar belki daha nikaha çok var. yapmazsa işte onu pişman edersin klava:

pandomim peki nişanın nasıl olacağına siz mi karar verdiniz? nişan kız tarafının olur ya. siz mi böyle olmasını istediniz yoksa iki aile konuşup ortak bir karar mı aldınız?

canım bizde nişanı düğünü erkek tarafı yapar.
aslında biz bizim evde yapıcaktık fakat gelenler çok olunca ve bizim evde küçük olunca böle bi karar aldık. İki aile konuşup anlaştık. Nişanlımla ikimizde böle olmasını istedik.
bizim için en iyisi böle olmasıydı :lepi:

aman ne kusura bakıcam
hem odun hem öküz klava:
çok sinirliyim anlatamam size

amannnn takma canım ya boşver gitsin.. napıcan

çok haklısın aslında böyle birşey beklemek en doğal hakkın. ama bence istemiyorum deme bırak uğraşsın düşünsün yapsın teklifi. sen istemiyorum deyince işine geliyordur onunda...

yok gerçekten istemiyorum artık
sonradan acısını çıkartıcam ondan
yaptığı yanına kalmıcak tabiki klava:
daha doğrusu yapmadığı

hb pandomim iyiyim sen nasılsın

bizde nişanımızı seneye haziran temmuz gibi düşünüyoruz bakalım kısmet,hayırlı olsun şimdiden

bende iyiyim canım nolsun işte düğün zamanı yaklaşsın diye bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

yok gerçekten istemiyorum artık
sonradan acısını çıkartıcam ondan
yaptığı yanına kalmıcak tabiki klava:
daha doğrusu yapmadığı

aman sen bişi deme artık ona canım ya.
yapıcaksada yapsın bırak aklinialirimsmile

aman bu kızlar ne dertliymiş, kızlar benim önceden çok hayallerim ve planlarım vardı.
Ama şuan bir an önce bitsin evleneyim diyorum nedense...
İnsanın beklentileri her zaman çıkmıyor malesef

evt salıverin gitsin olan oluyo zaten

tşkler cnm,2 yıl üniv. bitirdim,açıkogretimden devam ediyorum,o sorun degil,işe girmeyi bekliyorum,aralık dusunuyorum cıkma ayımız bakalım...siz?

canım benimde 5 yıldı üniverste bu sene son bittikten sonra nişan sonra eylülde düşünüyoruz bizde. inşallah hayırlısu olur hepimiz için:Saruboceq:

aman bu kızlar ne dertliymiş, kızlar benim önceden çok hayallerim ve planlarım vardı.
Ama şuan bir an önce bitsin evleneyim diyorum nedense...
İnsanın beklentileri her zaman çıkmıyor malesef
inş. hepimiz tez zamanda o günleri görürüz
cimcime senin ne zaman düğün
ben geldim napıosunuz ne ediosunuz dertlenmişiniz bakıorum
hg
bende iyiyim canım nolsun işte düğün zamanı yaklaşsın diye bekliyoruz kaydirigubbakcemile3

senin ne zaman düğün pandomim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…