2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bu hafta düğünler başlıyo kızlar ya bu haftadan temmuzun son haftasına kadar her hafta bi kuzenim evleniyo
hala kızı hala oğlu kuzen kuzenn offfffffffffffbütün sülale aynı seneyi bulmuş evlencek:95::95::95::26:

Diyom bana evlenmeye hafta bırakmadınız

Küçük altın yapabildim 131 lira çok yaaaaaa

altın fırladı gtti

günaydın kızlar nişanlımın tayini İzmir e çıktı İzmir de gelinlikçi bulabileceğim yerler önerirseniz çok sevinirim

canım öncelikle hayırlı olsun...ben temmuz geliniyim inş...gelinliğimi ABİYECİ de diktirdim çokta memnun kaldım...bugun almaya gıdıcem ıns...memnun kalırsın...çankaya da mimar kemalettinde...

evet yaa bence de çok pahalı
artık çok yakının olmadıkça yapılmıycak altın

ya kızlar deli gibi uykum var göz kapaklarım basınç uyguluyor resmen...adapte olamadım hem daha.doğru düzgün evimizde zaman geçiremedik,anlayamadık daha ne olduğunu.yorgunluğum geçmeden,dinlenemeden işe başladım.sabahları çok zor geliyor uyanması

kızlar bişey sorucam malum bgn işten ayrılıyorum az önce patronmla grştm ay sonuna kadar izinli gzüküceksn sigortanı yatırıcaz maaşınıda bgn alıcaksn dedi temmz başndada hesabna tazmnatın yatıcak dedi bu durumda tekrrdan buraya gelmeme gerek kalmıycak.. bgn bna çıkış yazısı imzala derlerse imzalamam gerekrmi

evet yaa bence de çok pahalı
artık çok yakının olmadıkça yapılmıycak altın

evet aylinim yaaa 2 tane aldım 264 milyon
kuzenler yoksa alamazdım

önceden çeyreğin adı vardı züleyha şimdi insanlar çeyrek ble takamıo zorlanıo çk haklsıın onn yerine 100 lira takmayı terch ediolar

çok amaa yaaaa evine yarıcak bişey alsan oda gözükmez
çok yakın olmasak alamazdım zaten tatlım yaa
2 tane aldım 2 hafta sonra yine alcam
5 hafta arka arkaya düğün yaa
Sülalede ne kız kaldı ne erkek hepsi evlenyo

ayyyyyyyyyyyyyyyy
hem ev hem iş zor demi yaaaaaaaaaaa
offffffffffffffff

kızlar hepinize günaydın
Allah işlerinizi rast getirsin herkesin.
bugün ofisteyim rahatım
öğlen okula gideceğim tezim için asistan çağırdı

daha iyiyim meltemciğim
beynimi yenilemeye çalışıyrm.

ay kızlar dün akşam patatesli kek yaptım süper olduu

zeynepcim tarif verebilir misin canım???

aylinim çok geçmiş olsun
dikkat et kendine.

ahhhh işte yapamıyorum..denizim oda benim huyuma gitmediği için ben böyleyim..karısmasın ev yerleştirmesine:95:

edacım biraz sükunet. çok az kaldı.
zaten telaşlı günler tartışıp yorma kendini..

imzalama betüşümmmm tazmian tyatsın maaşın yatsın çıkış yazınıda tarafına tebliğ ietsin iadeli tahüttlü işlemler bittikten sonra imzalarsın

ne kadar güveniyosun betülcüm insan oğlu
bugün imzayı attın ya yatmazsa hesabına
onndan sonra hiç bi hak talep edemezsın tatlım ben
imza atmaya gelirimi falan de bence

betüşüm param yatarsa gelir imzalarım dersin
imzalamak zorunda değilsin

zuzucum bende sana şey sorcam.
benim kasımda 2 yıl olacak burası

kasıma kadar iş değiştirirsem tazminatımı alabiliyorum evlilikten dolayı

bana mesela 1,6 sene dolarsa maaşımın 1,6 katını mı verecekler tazminat olarak yoksa 1 yıl üzerinden mi hesaplanıyor.

maşallah 131 mi olmuş nişanımda 128 ti kardayız yani Böyle giderse düğünümüzde hiç altınımız olmayacak

bebişim 1 yıl dolmadan iş değiştirisen alabilirsin tazminatını evlilikten dolayı.tazminat hesabın çıkacağın son ay hesaplanan brtüün üzerinden hesaplanır yani misal kasımda çıktın bordrondaki brütün 1500 tl burda 1 yıla karşın 1500 yapar.maaş katı üzerinden tazminat hesaplanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…