- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.541
geçmiş olsun aylinim
Sen arada çarp ayağını kolunu sağa sola canım baksana ilgiye
Bu hafta düğünler başlıyo kızlar ya bu haftadan temmuzun son haftasına kadar her hafta bi kuzenim evleniyo
hala kızı hala oğlu kuzen kuzenn offfffffffffffbütün sülale aynı seneyi bulmuş evlencek:95::95::95::26:
Diyom bana evlenmeye hafta bırakmadınız
Küçük altın yapabildim 131 lira çok yaaaaaa
altın fırladı gtti
günaydın kızlar nişanlımın tayini İzmir e çıktı İzmir de gelinlikçi bulabileceğim yerler önerirseniz çok sevinirim
Bu hafta düğünler başlıyo kızlar ya bu haftadan temmuzun son haftasına kadar her hafta bi kuzenim evleniyo
hala kızı hala oğlu kuzen kuzenn offfffffffffffbütün sülale aynı seneyi bulmuş evlencek:95::95::95::26:
evet tatlım yaaaaa
nbilim insan daha çok yapmak ister ama bu bile çok geldi yaaaaaaa
evet yaa bence de çok pahalı
artık çok yakının olmadıkça yapılmıycak altın
önceden çeyreğin adı vardı züleyha şimdi insanlar çeyrek ble takamıo zorlanıo çk haklsıın onn yerine 100 lira takmayı terch ediolar
ya kızlar deli gibi uykum vargöz kapaklarım basınç uyguluyor resmen...adapte olamadım hem daha.doğru düzgün evimizde zaman geçiremedik,anlayamadık daha ne olduğunu.yorgunluğum geçmeden,dinlenemeden işe başladım.sabahları çok zor geliyor uyanması
daha iyiyim meltemciğim
beynimi yenilemeye çalışıyrm.
ay kızlar dün akşam patatesli kek yaptım süper olduu
ahhhh işte yapamıyorum..denizim oda benim huyuma gitmediği için ben böyleyim..karısmasın ev yerleştirmesine:95:
kızlar bişey sorucam malum bgn işten ayrılıyorum az önce patronmla grştm ay sonuna kadar izinli gzüküceksn sigortanı yatırıcaz maaşınıda bgn alıcaksn dedi temmz başndada hesabna tazmnatın yatıcak dedi bu durumda tekrrdan buraya gelmeme gerek kalmıycak.. bgn bna çıkış yazısı imzala derlerse imzalamam gerekrmi
kızlar bişey sorucam malum bgn işten ayrılıyorum az önce patronmla grştm ay sonuna kadar izinli gzüküceksn sigortanı yatırıcaz maaşınıda bgn alıcaksn dedi temmz başndada hesabna tazmnatın yatıcak dedi bu durumda tekrrdan buraya gelmeme gerek kalmıycak.. Bgn bna çıkış yazısı imzala derlerse imzalamam gerekrmi
betüşüm param yatarsa gelir imzalarım dersin
imzalamak zorunda değilsin
zuzucum bende sana şey sorcam.
benim kasımda 2 yıl olacak burası
kasıma kadar iş değiştirirsem tazminatımı alabiliyorum evlilikten dolayı
bana mesela 1,6 sene dolarsa maaşımın 1,6 katını mı verecekler tazminat olarak yoksa 1 yıl üzerinden mi hesaplanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?