- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #77.501
valla gamzecim çok az vaktimiz kaldı..Allah yardımcımız olsun..bizim fıstıklar gibi sorunsuz geçsin inşallah..
kızlar bu burakgül kayıplarda..merak ediyorum kızı ya:97:
selam kızlaarrr
ben 2012 geliniyim allah nasip ederse ama gözüm hep sizin topiğe gıdıor bılıormusunz neler yapıosnz heyecanlar nasıl birebir yaşayanlrdan dinlemek hoşuma gıdıor..ahh acaba bizim günlerimiz ne zamn gelıcek çok özenıorum size walla... hepinizin işleri rast gitsn inş herşey gönlünüzce olsun..ben ewlendgm zaman sizler 1'er senelık ewli bayanlar olacaksiniz... :) herkese mutluluklar dılıorummm öptüm hepiniziii
hayırlı olsun öncelikle..bence tadını çıkar rahatlıgın..evlenmek cidden çok zormuş..Allah herkesin yardımcısı olsun..
hepinize mutluluklar dilerim kızlar inşalllah evliliğinizde çok ama çok mutlu olrusunuz,herşey gönlünüzce olur.Rabbim herkese ömür boyu gülmeyi nasip etsin,gözyaşları her daim mutluluktan olsun.amin edacım amin.. inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız hepimiz..Allah herkese kalbimdeki gibi bir düğün ve sonrasında huzurlu bir yuva nasip etsin inşallah....
kızlar ben geldm.. moralim çok bozuk evlendiğim için işten çıkarılıyorum ve bunu son hafta öğreniyorum.. bu hafta çk katılamayblrm aranıza yeni gelen kişiye işi öğreteceğim..
hepinize mutluluklar dilerim kızlar inşalllah evliliğinizde çok ama çok mutlu olrusunuz,herşey gönlünüzce olur.Rabbim herkese ömür boyu gülmeyi nasip etsin,gözyaşları her daim mutluluktan olsun.
benim günüm ne zaman merak ediyorum evde kaldım ben:96::96::96::96:
betusum hakkindan hayirlisi olsun
uzulme canimm
günaydınlarrrr. :131:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?