2011 gelin adayları buyrun sohbete

herkese selam kızlar ay işlerim anca bitti.. sizleri okuyorum sürekli...

bende bugün itibariyle iznimi yazdırdım geçen seneden biriktirmiştim zaten 25 temmuza kadar izinliyim:81::81::81::81:

ama nişanlımın balayı dönüşü hemen işe başlıyo ne yapayım artıkın bende evli bir kızçe olarak gezinirim ortalarda

yarında iş yerinde davetiye dağıtıcam...

ay varya bazen beni bir heyecan basıyo kızlar anlatamam ya:78::78::78:

ama bazende hiç bişey yokmuş gibi oluyorum..

sadece 9 gün kaldı ya

valla gamzecim çok az vaktimiz kaldı..Allah yardımcımız olsun..bizim fıstıklar gibi sorunsuz geçsin inşallah..
kızlar bu burakgül kayıplarda..merak ediyorum kızı ya:97:

selam kızlaarrr

ben 2012 geliniyim allah nasip ederse ama gözüm hep sizin topiğe gıdıor bılıormusunz neler yapıosnz heyecanlar nasıl birebir yaşayanlrdan dinlemek hoşuma gıdıor..ahh acaba bizim günlerimiz ne zamn gelıcek çok özenıorum size walla... hepinizin işleri rast gitsn inş herşey gönlünüzce olsun..ben ewlendgm zaman sizler 1'er senelık ewli bayanlar olacaksiniz... :) herkese mutluluklar dılıorummm öptüm hepiniziii

valla gamzecim çok az vaktimiz kaldı..Allah yardımcımız olsun..bizim fıstıklar gibi sorunsuz geçsin inşallah..
kızlar bu burakgül kayıplarda..merak ediyorum kızı ya:97:

amin edacım amin.. inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız hepimiz..Allah herkese kalbimdeki gibi bir düğün ve sonrasında huzurlu bir yuva nasip etsin inşallah....

hayırlı olsun öncelikle..bence tadını çıkar rahatlıgın..evlenmek cidden çok zormuş..Allah herkesin yardımcısı olsun..

amin edacım amin.. inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız hepimiz..Allah herkese kalbimdeki gibi bir düğün ve sonrasında huzurlu bir yuva nasip etsin inşallah....
hepinize mutluluklar dilerim kızlar inşalllah evliliğinizde çok ama çok mutlu olrusunuz,herşey gönlünüzce olur.Rabbim herkese ömür boyu gülmeyi nasip etsin,gözyaşları her daim mutluluktan olsun.
benim günüm ne zaman merak ediyorum evde kaldım ben :96::96::96::96:

inş sende çok ama çok mutlu olabilicegn biriyle doğru zamanda tanışırsın cnm..

2011 gelini olmayı bende çok isterdim ama kısmet... asker yolu bekliyorum :) askerden gelicek de .. iş düzeni kuracak da... aileler tanışacak da.. ooooo :) ama 2011 de bir söz bir nişan olur inşallah.... ayy burada yazılanları okuyunca kıpır kıpır oluyor içim.. şu an uzak gibi geliyor bunlar bana ama yaşamayı çok istiyorum bu güzel heyecanları hayırlısıyla.... allahımmmmmmmmm hayırlısını ver..... şimdilik şafak sayanlar bölümünde yazıyorum... birgün de buraya evlilik hazırlıklarımı yazmak kısmet olur inşallah:) tüm gelin adaylarına mutluluklar:) ...
Eki Görüntüle 210088

hafta ortasından günaydın çarşambayı seviyorum nedense

edacık kız az dökür hünüerlerini kendi kınana düğününe sakla yandan eda yandan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…