2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayşecim cepten nasıl giriyosun kuzum ücretsizde bende giriyim buraya ya..
yada basına 0.kadınlarkulübümü.com olarakmı girsem..

bu arada nişanlım uçak biletlerimizi almış 420 tl tutmuş.. çok değilmi ya

edosum benim.int paketim var ordan canim
erkenden alinsa ucuz olurdu kuzum
nereye balayina canim

Bende 6. ayda yaptıraym o zaman tatlım... böyle şeyleri ihmal etmemek lazım bencede...
Bende kocişimi çok özlüyorum... Eskiden bile günde 2-3 kez konuşurduk telde şimdi 6-7 kez
Sanırım bizde uzun bir süre tadını çıkaramayacağız :)
Kolay gelsin canım cuma görüşürüz :)

Edacım parasına bakmayın bence çünkü otobüsle çok yorucu oluyormuş
bizim balayı yaptığımız otelde bir çift öyle geldi kız 2 gün kendine gelemedi.
çünkü otellere gitmekte problem oluyor..

yildirim nikahi hakkinda bilgi verebilir misin lütfen bilen varsa gerekli bi ücret varmis ben sadece bunu duydum miktarini bilmek istiyorum bir de baska detaylar varsa anlatabilir misinz kzlar acaba

dün aksam $u soruyu sordum sayfalarca yorum yapilmis ama 1 kisi çikipta cevap vermemis herkes ikili sohbetlerde ilginiz için sagolun kizlar.

Son düzenleme:
bilen olsa cevap verilirdi kesin..
bu kadar tepkiye ne gerek ?

hayr cnm tepki degil ben zaten türkiyede olsam bu isleri bilirdim ama degilim, ki bu topice yazmamin nedeni arkadaslar evlenmek üzere bir kisinin bile bilmemesini anlayamadim neyse zaten önemli degil baska yerlerden arastirirm artk ne yapiyim :26:

Ne güsell ben de teraziyim :))kızlar yorumlarınızı okudum o korkutmalar 40 gün sürermiş benim kuzenime de aynısı oldu babannem ona eşinin pijamalarını giy öyle yat onun kokusuna gelmez demişti ve ne kadar gerçek tabiki bilemiyorum korkutmalar kesilmişti ben zaten hep aşkımın t-shirtini giyerim bilegime de onun parfümünü sıkarım öyle uyurum çok özlüyorum napıyım
bende hep şöyle duymuşumdur evlenilecek en iyi erkek burcu boğa kadın burcuda terazi diye.

Ayy yine kimsecikler yok yaa (
Alışmışım sizi görmeye...
Eda'cıım son 4 gün...
Vay anasını bee geçmiyor derken nasılda geçti, kızlar bende hala heyecan yok yaa(
Az biraz korku var aşmaya çalışıyorum...

canım benim bizde seni çok özlüyoruz yokluğun çok belli oluyor çok az kaldı gerçekten herşey çok güzel olacak inşallah

canlar iyi geceler

bende de heyecan başladı artık.kendimi nasıl hissedeceğimi bilemiyorum vallahi.bir an önce gelsin geçsin istiyorum.hayırlısı hepimiz için

Günaydın kızlar...
Yine dükkanı ben açıyorum sanırım
Çalışanlara kolay gelsin,evde olanlarada keyifli günler...

canlar iyi geceler

bende de heyecan başladı artık.kendimi nasıl hissedeceğimi bilemiyorum vallahi.bir an önce gelsin geçsin istiyorum.hayırlısı hepimiz için

Bende öyle hissediyordum canım... Artık bitsin bu stres diye ağlamıştım hatta kına günü
Ama tadını çıkar o gün sizin gününüz tatlım :)

güzellerim nasılsınız..bugun işyerimde son günüm olabilir..yarın kesin yokum ama cuma muallakta..
kızlar bu arada hani ben hiçbişi için izin almadım ya belki tatili 2 haftaya çıkarabilirim diye..
müdürüm patronla konusmus izin vermemiş çok moralim bozuk dünden beri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…