2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlarr
çok yorgunum dün mesaiye kaldık.
akşam 8:30da evdeydim.
barbunyada kaldı herşey kaldı.
ne süpriz ne bişiy
pizza vardı buzlukta onu yaptık. sonrada yattım zaten
hala yürürken ayaklarımı sürüyerek gidiyrm resmen
çabuk bitsin bugünnnn

günaydın kızlar hafta ortasına geldik artık bir ayım bitti ikinci aya başladım

akşam eve gittim kayınvaldem elime kuru fasulye ve pilav iliştirdi oysaki sevdiği yemeklerden yapayım dedim vede yaptım pasta aldırdım kaynıma tavuklu fırında patates yaptım milföyüde çok seviyor onuda yaptım bir telefon geç geleceğim 10 da geldi ve yemeden içmeden bekledim ve geldi kapının arkasına saklandım :)

Günaydın kızlarrrr

Günaydın kızlar...
Yine dükkanı ben açıyorum sanırım
Çalışanlara kolay gelsin,evde olanlarada keyifli günler...

günayadın eminecim de kız aklınmı yok senin sabah sabah topic açıyorsun yatıp uyusana

ay canım şimdiden mutluluklar diliyorum inşallah herşey çok güzel geçer. Olsun canım ya benimde iznim 1 hafta olacak onada şükür diyorum artık ne yapayım

Son düzenleme:
günaydın kızlar
waww deniz çok güzel görünüyo
maşallah

bende dün akşam gittim kuran okudum kızlar
pudingli kurabiyelerden yaptım sonra
benimki baya bi tarifin dışına çıktı ama gene de güzel oldu eşim bayıldı
çilekli puding bulamadım markette başka yere de gitmeye üşendim
vanilyalı puding aldım
damla çikolata da almayı unutmuşum
neyse evde antep fıstıklı çikolata vardı dedim bunu rondodan geçireyim onu koyayım
öyle yaptım
bu seferde ununu fazla koymuşum taş gibi oldu
ne yapsam ne yapsam diye düşünürken süt koyayım bari biraz dedim
sonra süt koydum yumuşadı
sonra pişirdim
eşimle tadına baktık
mmmmm mmmm diye diye yedi eşim
kızlar tavsiye ediyorum kurabiyelerinize mutlaka azcık süt koyun
yumuşacık yaptı bide antep fıstıklı çikolata da güzel bi tat verdi
ağızda dağılıyo yerken
bundan sonra sütlü yapıcam kurabiyelerimi

deniz süper görünüyorr.
bende bu akşama sarkıttım süprizlerimi artık
mozaik pasta yapıcam ark.larımda tutturdu evlendinde pasta getirmedin bize die yarısınıda buraya getirrm artık

edacım hiç takma kafanı benimde iznim bi haftaydı
gerçi biz bilerek öyle yaptık
hem üst üste iki hafta olmazsam olmazdı
hem de temmuz gibi kayseriye gitmeyi düşünüyoruz
o yüzden bir hafta da o zaman alırız diye düşündük
zaten yetti de bir hafta
o yüzden hiç takılma tatlım tadını çıkarmaya bak

zeynepcim olsun bugün dene canım en azından daha süprizci olur eşim diyordu ben farklı şeyler düşünceğini tahmin etmiştim de bu adarını değil dedi sende şmidi yapsan insanın aklında hiç yokken daha keyifli olur surat ifadesi görülmeye değer artık bir dahaki farklı süprizim kısmetsr 21 mayıs 2012 de :)

aylincim tşk ederim ev imkanlarıyla işte farklılık yarattık .)
duan kabul oslun inşallah dua ile birlikte bütün sıkıntılar da gider
evet süt de güzel bir tat veriyor kurabiye çok fazla yiyemiyorum ben böyle çayla belki bir tane ama misafirgelince yapılıyor mutlaka

evet bimden aldığım çok renkli süremediğim kırmızı rujum işe yaradı fırçasıyla sürdüm aman cama aynaya yapma zor siliniyor uğraş dur sonra

valla görsen biri çalacak diye üç buuçk atyıroum bir yandan o gün bir komediydi lambalrı kapattım oda vantilatör almış serin serin yedik yemeğimizi pastamızı sonra saat 12 olmuştu yattık :)

eda valla ben de iki hafta yapacaktım bıdı bıdı bıdı 3 gün düğün izni bir hafta izin yetti bana evde sıkılıyor bile insan sonra bir hafta başka zaman kullanacağım yada doktora gidip bir kaç gün izin al rapor gibi

fırçalı ruj çok yapışkan oluyor o çıkmazda normal ruj camsille çıkıyor hemen daha önce anneme yapmıştım doğum gününde

bende anneme d.günnde yapmıştım rujla
bu akşamda yazabilirim kullanadığım rujlarla.

kızlar dün eç kalınca kavun fln almışlar mutfakta yiyorlar
bende gittim hbrimde yok
ağzıma tıkıolar yeni evlisin aman bebek fln vardır şişmesin bir yerin
ne görürsen ye bundan sonra belli olmaz diolar
bütün moralim bozuldu yaw.
ben eminim yok bişiy bende diom yok yok olsun sen ye ne olur ne olmaz kısmetse oluverir diolar
ne bulsak yicekmişiz kızlar

ay ne saçma yahu sanane zaten hamile olsan alırım bir dilim dersin bana tuaf geliyor bunların konuşulması ben annem babamın ysnında hamile nasıl karnı şişik dolaşrım acaba onu düşünüyorum birde bu tazr muhabbetler pöffff dedirtiyor boşver sende ye gitsin zeynep zaten kilo ile ilgili sıkıntın yok evet evet verin de :)))

kızlar bu sabah 6:20 de kalktım
teyzem yemeye davet etti bu akşam
bende eli boş gitmeyelim dedim
kadayıflı muhallebi yaptım
tarifini tarifler topiğinde paylaşayım isterseniz bilmeyen yoktur belki ama

insanların bana zorla birşey yedirmesinden nefret ediyorum kız zeynep minik ayaklı olmanın avantajını kullan tchibonun sitesinde çok tatlı pembe bir kanvas var 9.95 tl ye ama minik numaralarda var 39 olsa kapmıştım birtane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…