2011 gelin adayları buyrun sohbete

o zaman eşine bunu söyle ben hazır değilim daha sana doyamadım
evliliğimizin tadını cıkarmak istiyorum de

benim kuzenim eşi istedi diye evlendikten 4 ay sonra hamile kaldı
cocuk olduktan sonra da cocuğu anneanneye & babanneye bırakıp bırakıp gezmeye gittiler. cocuk bi o tarafta kaldı bi bu tarafta

yazık günah

haklısın canım. şu ramazanıda atlatsam süper olacak o zaman daha iyi hissederim kendimi

patates mantısı düşünüyrm
yufkam vardı börek yaparım ama nasıl yapcağımı düşünücem
ıslak kek mi yapsam mozaik mi onada karar veremedim
4. arıyrm hala
başka alternatif ne olabilir

böylede bunlar yağ yakmamışlar üstüne

hımm gzel görünüyo
ortasına garnitür konulsa daha da güzel olur sanki bende böyle yapayım bari
ne kadar patates haşlamak gerekirki bunun için acaba zeynep

nurgül & adaşım
çok çok az kaldı kızlar
sizin adınıza ben heyecanlanıyorum

balayından döner dönemez resimlerinizi bekliyorum

nurgül & adaşım
çok çok az kaldı kızlar
sizin adınıza ben heyecanlanıyorum

balayından döner dönemez resimlerinizi bekliyorum

kızlar sizinle çok konusamıyorum..davet mailleri ve tel görüşüyorum sürekli..
evet adaşım çok az kaldı.ben temmuz 4 de sizinleyim zaten..hemen paylaşırım..Hayırlısıyla atlatalımda..kaç günüm kaldı bakmadım valla..

du bakiiim:44:
tam olarak 4 gün sonra evleniosun şekerciğim:90:

özlicem seni

kız eda 4 gün sonra evleniyon ya
ivit 4 günüm kalmış şimdi baktım :18:

du bakiiim:44:
tam olarak 4 gün sonra evleniosun şekerciğim:90:

özlicem seni

oyy adaşımmm
senin 2 haftan kalmıstı ağlamıstım ben burda gelicem 4 temmuzda sizlerleyim inşallah..Allahtan bir aksilik çıkmazsa..
ama dün biraz daha ılımlı konustu benimle..bu bile moralimi düzeltmeye yetti birazda olsa..şuan iyiyim hamdolsun..

Allah bozmasın, gün yaklaştıkca daha da ılımlı konuşacak seninle bak gör
zaten düğün günü de tekrar aşık olucak ve süper bir hafta hatta bir ömür geçireceksiniz ınşallah canım benim.
onun istediği şey sende bunu asla unutma

bizde bir bebek görünce birbirimizin suratına bakıyoruz bu çocuk sevdiğimiz anlamına geliyor ikimizin içinde bir çocuk sevgisi var bir anne ve baba olabiriz :)
ama şuan sadece hayallerimi biraz da olsa yaşamak isityorum 26 yaşındayım anne olmak için geç kalınmış bir yaş değil biraz eşime evime ailye alışıp sonra düşünüyorum borçlarım bitsin hazır değilim gibi allahınişinede karışlmaz olursada korunmama rağmen bizim yani sonuçta :))

bilmiyom adaş zaman ne gösterir bilmiyorum..umarım güzel şeyşer yaşarız bizde..
adaşım çizelgen hayırlı olsun begendinmi??

servis tabakları büyük :)

patates salatası veya rus salatalı makarna
kısır
mercimek köftesi olabilir
sigara böreği güzel gidiyor çay ile
kurabiye
kek
milföyden peynirli açma yapabilirsin
hazır yufkadan kol böreği gibi ondan olabilir
mozik olabilir

eda güzel olacak herşey kuzum benim eşim de benden çok stresli ve gergindi sanki ogelin ben damat bir stres görsen konuşulmuyor bile ama geçiyor o slaona girerken elini öyle bir sıkıyor ki heyecanını ordan anlıyorsun evet ten sonra herşey değişeceğini umuyorum biraz yanlız kalmaya ihtiyavınız var başbaşa o an herşeyi unutun o onu demişti felan resetle beynini yeni bir hayata merhaba demek için sadece rahat bırak kendini sıkıntı yapma
sağ ayakla gir evin içine unutma bnunuda:)

sigara böreğini bende düşündüm hatta dolabımda hazır sarılmışlarda var ama
akşam gelicek benim misafirlerim
yemekten sonra yenmiyo bu tür şeyler
ben o yüzden daha aperatif şeyler düşünüyorum
ama gündüz gelicekse misafir yapılabilir sigara böreği
milföyden açma nasıl oluyo deniz

kızlar buraya yayınlamak zorunda kaldım
sayfa kitleniyor çünkü
zeynep hazır yufkadan kol böreği

HAZIR YUFKA KOL BÖREĞİ
malzemeler:
• 4 yufka
• 1,5 su bardağı süt
• 1 yumurta
• 3 yemek kaşığı zeytinyağı
• beyaz peynir
• kıyılmış maydanoz
• 1 yumurtanın sarısı
• çörek otu
not: peynirli maydanozlu iç yerine patatesli veya kıymalı iç de hazırlayabilirsiniz.
hazırlanması:
1. süt, yumurta ve yağı bir kaseye alıp çırpın.
2. ezilmiş beyaz peyniri ve kıyılmış maydanozu ayrı bir tabakta karıştırın.
3. yufkanın birini masaya yayın. yarısına kadar harçtan sürün. diğer yarısını yufkanın dörtte üçünü kaplayacak şekilde kapatın. aynı harçtan onun da üzerine sürün.
4. peynirli içi yufkanın üzerine yayın. yufkanın kenarlarını içe doğru kıvırıp yufkayı rulo şeklinde sarın. ruloyu ortadan ikiye kesin ve yağlanmış tepsiye yanyana dizin. aynı işlemi diğer üç yufka içinde yapın. sütlü harçtan arttıysa ruloların üzerine sürün. bir yumurtanın sarısını çırpıp ruloların üzerine sürün. çörek otu serpip börekler kızarana kadar pişirin
-_____________

deniz milföyden peyirli açmayı nasıl yapıyorsun? nişanlım milföyü çok seviyor ona yaparım :))

hazır milföy hamurları alıyorum şaypadan büyük marketten iki tepsilik oluyor
onları avucumla çok fazla açmadan içine lor peynir nane karabibr pul biber tuz yapıp iç harcı yapıyorum milföy hamurun içine koyup üçgen şeklinde kapatıyorum uçlarını bastırıyorum açılmasın diye çünkü puf gibi açılıyor tepsiyi az ağlıyorum sonra hamurun üzerine yumurta yada yoğurt sürüp fırına ver 10dk sonra pişiyor hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…