2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bu çocuk sahibi olmak isteyipte olamayanların hepsi hap mı kullanıyormuş ki bilginiz var mı bende korkuyorum haptan

bence alakası yok buketçim
benim iş arkadaşım 2 yıl hiç ara vermeden kullandı
hapı bıraktı 3 ay sonra hamile kaldı
düşün yani
yani hormonları belki bozuyodur bi nebzede olsa
uzun süre kullanmamak en iyi tabiki
leblebi yutmyoruz sonuçta hap yani

Burada bir kız var 3 snelik evli yeni bebeği oldu nasıl korunuyorsn dedim hapla dedi
bıraktım 2 ayda hamile kaldım
benide çok korkuttular ama doktor uzmana danıştım kendi bile o şekilde korunuyormuş dedi yani korunma yöntemi en iyisi bu yoksa nüfüs patlaması olur dedi ve güldü akıllı

Ayşenin dediği gibi altı aylık kontrollere gidince genl bir kontrol insan içi rahat olabilir
bebek istiyoruz hap kullandığım için bir sıkıntı varmı diye

Benim eşim hap kullanmamı istemiyor...
Kuzeninin çocuğu olmadı tüp bebek falan yaptılar haptan olduğunu düşünüyor alakası yok diye anlatmaya çalışsakta bu konuda çok kararlı ben korunurum sen hap kullanma diyor...
Takvim usulü ve diğer türlü korunuyoruz şimdilik...
Ama ilk bebekten sonra bende hap ile korunucam.

bende bebekten sonra hap kullanmak istemiyorum
daha kalıcı bi çözüm bulmak istiyorum spiral gibi her ne kadar korksam da
hap çok uzun yıllar kullanıldığında damar hastalıklarına sebep oluyomuş

ben çıkıyorum kızlar
hepinize afiyet olsun

Denizcim ben çok yakın arkadaşım 3 yıl takvim usulü korunmuş bende dr a sordum o da anlattı...
regl in düzenli ise regl olduğun günden itibaren 12 gün sayıyorsun,işte o 12 gün asla çocuğun olmazmış sonrasındaki 10 gün ise en riskli dönem yani hamile kalmak isteyenlere o 10 gün birlikte olun diyor dr lar.onun dışında kalan günlerde %50 işte :)

Bir sene hapla korunacağım kesinde daha sonrası için aylin gibi kesin çözüm istiyorum bağlatmak kordonlrı felan yani ah hamilemiyim riski olmasın yani allahın gücüne gitmesin korkarımda böyle şeylerden ama yapacak birşey yok kısmet

mesela seneye mayıs ta hamile kalsam şubatta doğum yaaprım
bence temmuzda kalmam daha mantıklı nisan da havalar ne sıcak ne soğukken daha iyi :)
sipariş vereyim kendime

Bende kesin çözüm isitiyorum aslında ama biz Allah nasip ederse 2 hatta maddi imkanımız iyi olursa 3 çocuk istiyoruz o yüzden kısmet bakalım.. bende seneye yıldönümümüzde yada temmuzda hamile kalmayı düşünüyorum :)

ya ben cok korkuyorum bu konuda ya olmazsa kiminin olmuyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…