2011 gelin adayları buyrun sohbete

canımcım çok haklısın insan bekliyor demi ister istemez bir an unutuluyor ama seni görünce aklıma geldi rüyalar misafirler yeni topik derken unutulmuş olabilir herkes farklı heyecanalrda
allah bir yastıkta kocatsın yeni hayat senin için başlamış sayılır çok mutlu ol allah düğününüde kazasız belasız atlatmayı nasip etsin inşallah

güzel haberlerini burada bekliyoruz

amin canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bu arada kızlar ben 11 temmuzda iş başı yapacağım o zamana kadar giremem merak etmeyin olurmu beni

Benim koçiş burada takıldığımı bilmiyor ki nasıl geleceğim siz gelin oturmaya o zmaan olur :)

diyecek şimdiye kadar erdekte kimsen yoktu nerden esti

ben bu haftasonu düğünün olacak sanıyorum canım nikahı bilmiyordum yazdığınıda görmedim nasıl geçti yok mu foto

evet canım bu hafta sonu düğünümde var canım benim yarın akşam kına gecem cumartesi gündüzde düğünüm var nasip kısmet olursa nikahı erken yaptık canım fotolar eşimde evimize bıraktı canım düğün sonrası hepsini paylaşırım inş.

nurgülcüm hayırlı olsun tatlım
allah bi yastıkta kocatsın inşallah

Zuhalcim ne yaptın gelinlik işini felan model varmı hazır mı alacaksın şekerim şurada ne kaldı bebiş

slmmm bebişlerrrr
denizcim daha gelinliklere bakmadık temmuz gibi halledeceğiz:)) hazır olup kiralamak istiyorum umarım iyi bişi denk gelir kuzum ..denizim daha var ya n ezaman gelinliğimde hazır oldu davetiyeler bitmişş diyeceğim:)))9

teşekkür ederim denizciğim evet salı günü oldu dün geldim ben geldim yazdım kimse hayırlı olsun yazmadı yani aşk olsunnnn

hayırlı olsun tatlım

günaydın kızlar
buket bende gelirim kız erdeke ayarlarsanız
benim kociş hepinizi biliyo nerdeyse
benim içn no problem yani

istanbul buluşması yerine erdek buluşması yaparız orta yol olmuş olur Bende bir iki ay önce itiraf ettim rahatladım az önce ne yapıyorsun diye mesaj çekmiş kk dan kızlarla muhabbet ediyorum yazdım

tamam canım düğün fotoları ile birlikte paylaşırsın evinin fotolarınıda paylaşırsın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…