- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.081
oyyy seninki daha kötüymüş buketçim yaa..
yani eşinin yanında kusmak kötü bişi
biz eşimle daha nişanlı bile değilken dışarda yemek yemiştik
sonra ben tavuktan zehirlenmişim
gece sölemesi ayıp kusmuştum yazık kuzum temizledi hem beni hem yerleri
sonra ben utancım ağladım falan o zaman sen benim karım olucaksın herhalimizi yaşıycaz birbirimizin nie ağlıyorsun demişti
bende varımmm
bizde zorlandık
ama gülüom şimdi
bi ara hele acıooo die bağrıodum eşimde dio nie bağrıon bişiy yok ki daha
ben öle korkuom ki gözlerden yaşlar süzülüo
çok kötüydü ya.
hatta bazen hala acıo
aynen ya valla ilk gece zadeleri:)
olmayıncada gerilim daha çok stres yaptırıyordu
ben artık eşime suç atıyordum yapı geniş olunca felan diye alakası yokmuş oysa işte o da allahtan yani ne bileyim yaşanması gerekiyormuş
bende sinirden kaldırıp fırlatmıştık sanki geldi de battı pisikolojik olarak huzursuz hissettim kendimi
aylin ay evet ya acyınca alıodumbazen bende de oluyo o acı
ama sonra geçiyo
ben her olmayışında ağlıyodum
eşimde çok üzülüyodu
bide illa yapalım diye zorluyodum
bi an önce olsun istiyodum
o da bana zamanı gelince olucak üzülme acele etme diyodu hep
ama olmadıkça kendimi kötü hissediyodum
değişik bi psikoloji yaa
anlatılmaz yaşanır
yaşayan bilir
güzel söylemiş enişte helal olsun bugün kadar tüm kusmalarımda lavaboya kadar yetiştim canım o yüzden o görmez zaten ben bir koşu kusar gelirimbenimde aşkımın doydum dememe rağmen ısrar etmesi sonucu yemeye devam etmemden dolayı kusma olayım var ama ondada lavaboya yetişmiştim görmedi ama yetti ona hiç ısrar etmiyor şimdi
Ya bende çok ağladım acıyor eşim de diyor ki bişey yapamdım ki pisikolojik olrak :)
ben doktora gitmiştim esnek demişti zaten akşamı oldu bir hafta sonrası onuda anlamadım acı felanda duymadım nasıl oldu acısız hayret wc gittim bu arada ilişkiden sonra hemen lavobaya gitme gereği duyuyurum neden acaba
kendimi beynen hazır hissetmeyince acıyor zeynep yani öncekiler gib olmasada birazcık oluyor sonra hemen kremlerimi sürüyorum yanık pişik kremi anestol di galiba ikisini karıştırp doktor demişti
Anam bende kan gövdeyi götürdü bir ay boyunca
şimdiki kansızlığım ondan mı acaba
Ya bende çok ağladım acıyor eşim de diyor ki bişey yapamdım ki pisikolojik olrak :)
ben doktora gitmiştim esnek demişti zaten akşamı oldu bir hafta sonrası onuda anlamadım acı felanda duymadım nasıl oldu acısız hayret wc gittim bu arada ilişkiden sonra hemen lavobaya gitme gereği duyuyurum neden acaba
kendimi beynen hazır hissetmeyince acıyor zeynep yani öncekiler gib olmasada birazcık oluyor sonra hemen kremlerimi sürüyorum yanık pişik kremi anestol di galiba ikisini karıştırp doktor demişti
denizcim bende hemen lavaboya gitme gereği duyuyorum
acaba diyorum baskı falan mı oluyo:44:
özelikle wc gidip öyle yatarım ama nedense tekrar gitme gereği duyuyorum sebebini bende bilmiyorum. Olabilir
bende de hemen değil ama bi süre sonra oluyo
iş yerinde olmasan google amcaya sorucam da tıkladığın sitleri takip ediyorlar
eve gidince araştırayım nedenini
Evren ile buket birde gzng var bekar korkmayın ha yazdıklarımızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?