2011 gelin adayları buyrun sohbete

güzel söylemiş enişte helal olsun bugün kadar tüm kusmalarımda lavaboya kadar yetiştim canım o yüzden o görmez zaten ben bir koşu kusar gelirim benimde aşkımın doydum dememe rağmen ısrar etmesi sonucu yemeye devam etmemden dolayı kusma olayım var ama ondada lavaboya yetişmiştim görmedi ama yetti ona hiç ısrar etmiyor şimdi

bazen bende de oluyo o acı
ama sonra geçiyo

ben her olmayışında ağlıyodum
eşimde çok üzülüyodu
bide illa yapalım diye zorluyodum
bi an önce olsun istiyodum
o da bana zamanı gelince olucak üzülme acele etme diyodu hep
ama olmadıkça kendimi kötü hissediyodum
değişik bi psikoloji yaa
anlatılmaz yaşanır
yaşayan bilir

bende sinirden kaldırıp fırlatmıştık sanki geldi de battı pisikolojik olarak huzursuz hissettim kendimi

yaa ama o ayrı bi stres ayrı bişi
yani düğün stresini falan solladı benim o anki stresim
bide biz gece geldik memleketten evimize ertesi sabahta erkenden yola çıkmamız lazım balayı için
eşim yanaşıyo falan ben mırın kırın duştu namazdı derken sabah 4 e doğru yaptık ssonra 7 de kalkıp yola çıktık

aylin ay evet ya acyınca alıodum
yapamayınca yine ağlıodum
benim yüzümden olmuo die
eşim çok destek oldu sağolsun ya.

Amannn daha neler neler görücez Allah ömür versinde ömrümüzün sonuna kadar birbirimizde :)

Ya bende çok ağladım acıyor eşim de diyor ki bişey yapamdım ki pisikolojik olrak :)

ben doktora gitmiştim esnek demişti zaten akşamı oldu bir hafta sonrası onuda anlamadım acı felanda duymadım nasıl oldu acısız hayret wc gittim bu arada ilişkiden sonra hemen lavobaya gitme gereği duyuyurum neden acaba

kendimi beynen hazır hissetmeyince acıyor zeynep yani öncekiler gib olmasada birazcık oluyor sonra hemen kremlerimi sürüyorum yanık pişik kremi anestol di galiba ikisini karıştırp doktor demişti

Erkekler için hayat ne kolay dimi kızlar?
Sağolsunlar eşlerimiz bize destek ama
yapamıycaz diye strese giren biz
oldu olcak canı acıyan biz
hamile kalırmıyız acaba diye düşünen biz

valla sanırım benim zarım kalındı
ilk olunca da çok acı hissettim çünkü ben
o anestol ü doktor bi arkadaşıma önermişti
bizde aldık ama bi halta yaramadı
üstelik beni çok yaktı o
daha kötü oldum
daha çok ağladım

Ilk gece denedik zaten olmadı sonra zaten balayına gittik orda da zorlama olmuş farklı duvarlara mı çarpmış ne sıyrık oluşmuş onun acısından zaten hiç birşey denemedik iki üç gün antibiyotik kullandım cipro sonra kremelr felan biraz tparladım bursada gittim sıyrık oluştuğu için acıyor demişti ilişki ile alakası yok demişti allahtan atlattık korkuyorum bazen aynı acıyı duyacakmıyım diye belli bir süre alacak artık

Neyse geldi geçti pöffff hayal ettiğim gibi olmadı sadece sıkıntılıydı..
Kastım tedirgindim tuaf oldum psikolojimde o an hazır değildi böyle oldu
oldu bitti maşallah

akşam anneşkoma gideceğim dedimki mercimek köftesi yap bakalım yapacakmı pazara çıkmamışlar

denizcim bende hemen lavaboya gitme gereği duyuyorum

acaba diyorum baskı falan mı oluyo:44:

bizde eşim korunduğu için krem kullanamadık
işte kasıyrm bazen hala kendimi eşimde sakın ol dio serbest bırakıyrm kendimi öle oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…