2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benimde kasıklarım ve belim çok ağrıyor...
geçen anneme gittiğimde yere bişi düşürdüm eğilip alırken off belim dedim
annemde kıs kıs gülüo
dedim nie gülüosun belim ağrıyo çok
yeni gelinsin normaldir dedi:78:

artık çok geçççç:18::18::18:

sakın korkma buket'cim
biz korktuğumuz için böyle oldu, günlerce kocama işkence çektirdim artık en sonunda adamcağız istanbul'a dönünce doktora gidelim birlikte dedi
ama gerek kalmadı hepsi kafamızda bitiyor canım.
sakın ama sakın korkma tatlım

artık çok geçççç:18::18::18:

Bence korkulucak hiçbişi yok tatlım...
yani ben çok az bi acı hissettim herkesin dediği gibi ne kadar çok kendini kasarsan o kadar zor olur
ben baştan kastım öle böle derken eşim sarılıp uyuyalım dedi sonra oldu bitti o yüzden olabildiğince rahat ol:13:

Ben şunu derim şimdilik tecrübelerimden çıkardığım

ilk beynen kendini rahat hissetmen resetlemen o an
iki hazır hisetmen
kasmaman
bunlar oldumu hiç birşey olmaz yani bak ne oluyor sonucu alışıyor bünye normale dönüyor

aslında ben hiç korkmuyordum canımda siz anlattıkça korkmaya başaldım betüşte korkmuyordu en çok onu merak ediyorum gelsin ilk onu soracağım

selam kızlar ben geldim işlerimi anca toparladım kusura bakmayın vedalaşamadım sizinle bugün son iş günümdü 11 temmuzda iş başı yapacağım benim için bol bol dua edin herşey çok güzel geçsin diye öpüyorum sizi kendinize çok ii bakın canlarımmmmm

kızlar iyi akşamlar

uzun süredir bu topikte zaman geçirdik.burda olmak çok güzel.

yarın akşam kınam var evde.ctesi de düğün.11 temmuzda işbaşı yapıcam bende.evde netim olmayacak.zaten kendi evime de oturamayabilirim dönünce.

uzun bir süre aranıza gelemem.hepiniz kendinize iyi bakın.beni unutmayın!dua edin.

hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…