2011 gelin adayları buyrun sohbete

eczaneden gebelik testi alıp yapsana
ben şimdie yüz kere yapmıştım

ay o testi kaç kere yaptım biliyormusun hemde söylene söylene aklınıza yanlış birşey gelmesin annem menepozdan sonra spirali çıkarttı ya bir ara her ay bana test yaptırtıyordu annem tıbben mümkün değil diyordum anlamıyordu biri o durumdayken hamile kalmış duymuş çok komikti Allahtan unuttu şimdi sesi çıkmıyor

Ayşecik kuzum zmanla alışacaksın sanki biz aynı şehirde aynı mahalldede toplam da 3
kez gittim e sende benim kadar geldin zaten aç telefon konuş sık sık evde uğraşlar bul yemek yapmayı dene mesela kendi mutfağnda işten kalan zamanlarda

Komşu demiş ki sizn gelin çalışıyor mu çalışmıyormu anlamadık hangi ara geliyor çamaşır yıkıyor asıyor millet takipte anacım ilginç insanalr

Evren sen yemekleri birlikte mi yiyeceksin kuzum

valla şimdilik öyle birşey konuşulmadı net olarak ama nişanlım haftada 2-3 kez bizde veya yukarıda yeriz hep birlikte ben kalabalık severim diyor...
ben birlikte yemeyi tercih etmiyorum aslında kendi evimi, evliliğimi bileyim istiyorum ama ona da hak veriyorum... bilemiyorum yani nasıl olacak göreceğiz

Zeynep çizelgeni kopyalasana bana bende yapayım aynı gün zaten

benim çizelgem yokki tatlım.

kızlar geçen gün kayınvaldem aramış eşimi
biz resti çekince hizzaya geldi herhalde
çok pişmanlarmış
eşim daha da görüşmem ben abimle demiş
o da diomuş olurmu öle şey o da çok üzgün
eşim sormuş
15 günlük geline yaptıklarınız gzel oldumu die
hiç güzel olmadı demiş iyi bari bilio yine.
kızgınlıklarının sebebi benim habersiz gitmemmiş
millet dedim gelinine anahtar verio bunlar habersiz gitmişim die kovuo.
eşimde demiş bütün psikolojisini bozdunuz kızın kolları uyuşup duruo
bakalım ne çıksak sayenzde dr ye gitcez demiş
ahh ahh diomuş
görüşmiceğini sölemiş arada ararım seni demiş kapamışlar.

yine dua etsinler kötü birine denk gelmediler
yoksa bunu çok güzel kullanırdımda ama her zaman söledim eşime
ben günahını çekemem annenle konuşursun die.
yoksa görüşmicem kimseyle diodu.
pişman olur diordumda bu kadar çabuk beklemiyordum

Son düzenleme:

ben ikinizede yapıcam şimdi. Ee yaptıkları çok ama çok yanlış yine pişman olduklarından değilde eşinin kararlılığını farkedip onu kaybetmek istemediğinden aramıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…