2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayhh kızlar bu uykusuzluk nolcak böyle ya
dün akşam eve gittim eşim salata hazırlamış bi de makarna
yemekten sonra evi toplayıp sahile indik yürüyüş yaptık
sonra eve dönüp biraz ütü yaptım ben
normal şartlarda yorulmuş olmam gerekirdi ve mışıl mışıl uyumam gerekirdi ama uyuyamadım ya

bitkisel bir uyku hapı alıp bu gece içsem mi acaba?

nerdeydi ki kociş o saate kadar

misafirler var diye bende dışarı çıkarım diyodu
evimize yakın oturan bi arkadaşı var onunla buluşurum diyodu
sonra işyerinde mali müşavir bi abi var eşi burda değil
iş gereği yani burda adam
bi akşam birlikte erdeğe gidicektik biz
dün akşam gidesi gelmiş adamın
eşime demiş gidelim
o da demiş biz gelemeyeiz misafir gelicek
o zaman biz gidelim aylin le de başka zaman gideriz demiş
bizimki de kabul etmiş
ona bi kızdım zaten istemedim gitmesini ama gitme de dedim
istiyosan git dedim ama gönülsüz
çünkü ben gidemiyorum diye içim gitti
neyse bunlar işyerinden bi arkadaşlarını daha alıp gitmişler
adam uyuzluk yapmış
başka zaman erken gelir
dün akşam gelmiyce tutmuş eşime gıcıklık yapıyomuş
aylin seni eve almasın da gör diyomuş kızsın sana diyomuş
neyse gelmeleri 1 i buldu
çok kızdım tabiki bende bu duruma

ah şu erkekler yani bir değişik
bende dün anneme gittik ablamda var diye otururuz rahat rahat bir aktım kayınvalidemler kayın pederde geldi daha çantamı kolumdan çıkarmadan yani ben gelmişim ne gerek var sizde geldiniz söylemedim eşim söylemiş deniz annesinde sizde gidin diye bende sinir oldum ama çaktırmadım şimdi farklı şeyler anlamasın bir tek oturamadım ya sohpet edemedik

günaydın kızlar dün yoktum iş nedeniyle dışardaydım bir ara geldim ama yazamadan tekrar çıkmak zorunda kaldım.

dün bende çok yoruldum akşam eve gittim yemek yaptım eşim gelmeden çıktım evden. yeğenimin anaokulu musameresi varddı . çok güzel geçti sonra eşim geldi beni aldı beraber meyve alıp eve gittik. o kadar yorulmuşum ki meyveyi yedikten hemen sonra koltuk uyuyakalmışım . bugün nasıl geçecek bilmiyorummm

esra valla dün burada bayağı muhabbet geçti hatta hamilelikle ilgili artık sendesa emin değilsin yani

evet canım muhabbetleri akşam okudum bende. Ya adetim bir hafta gecikti o yüzden tırsıyorum. Aslında korunduk ama yinede ayy hiç hazır değilim böyle bişeye ya ilk geceden hamile kalan ben olucam aranızda heralde

evet canım muhabbetleri akşam okudum bende. Ya adetim bir hafta gecikti o yüzden tırsıyorum. Aslında korunduk ama yinede ayy hiç hazır değilim böyle bişeye ya ilk geceden hamile kalan ben olucam aranızda heralde

belki evlendiğin için günlerde de değişiklilik olur bekleyeceksin ilk geceden hamile kalan da oluyor kimi olmaz diyor ama

kübraydı galiba düğündaşm nasılsın nasıl geçiyo iki buçuk ayı devirdin inşallah uzun uzun mutlu seneler geçiririz...... bu arada düğünün nasıl oldu mutluluklar sana mutluluklar herkese

canım strestende gecikmiş olabilirsin

kübraydı galiba düğündaşm nasılsın nasıl geçiyo iki buçuk ayı devirdin inşallah uzun uzun mutlu seneler geçiririz...... bu arada düğünün nasıl oldu mutluluklar sana mutluluklar herkese

evet canım aynı gün evlendik. hamdolsun düğün su gibi . nasıl geçti anlamadık süper eğlendik hayatımda hiç bir düğünde oynamayan ben hiç oturmadım. allaha şükür evliliğin şaşkınlığınıda attık. sen nasılsın nasıl gidiyor alışabildin mi

belki evlendiğin için günlerde de değişiklilik olur bekleyeceksin ilk geceden hamile kalan da oluyor kimi olmaz diyor ama

umarım öyle bişeydir canım. bende hava değişikliğindendir falan diye düşünüyorum. YA bütün adet belirtileri var bir haftadır karnım belim ağrıyo ama bi türlü gelmedi işten arkadaşımda hamilelik belirtileri de adet belirtilerinin aynısıdır dedi iki kere korkuttu beni Bilmiyorum zaman ne göstericek ama umarım hamile değilimdir

eczaneden gebelik testi alıp yapsana
ben şimdie yüz kere yapmıştım

hap mı içiyordun canım?

ben zorlanıyorum biraz ama alışmaya çalışıyorum canım çok güzel taraflarıda var evliliğin ama hasret çekmek çok zormuş

ben zorlanıyorum biraz ama alışmaya çalışıyorum canım çok güzel taraflarıda var evliliğin ama hasret çekmek çok zormuş

canım ben şunu anladım herşey kafada bitiyor. mutlu olmayı isteyeceksin. herşeyden mutluluk çıkaracaksın. gurbetin zorluğunu mutlaka fazlasıyla yaşıyordursun ama sakın evliliğin tadını bozmasın. onu ayrı tut evliliği ayrı

eczaneden gebelik testi alıp yapsana
ben şimdie yüz kere yapmıştım
sonuçtan korktuğum için yapmıyorum canım ve sonuçta evleneli 3 hafta oldu daha benim ikinci haftada adet olmam gerekiyodu yani hamilelikte bu kadar çabuk belli olurmu acaba diye düşünüyorum.
hap mı içiyordun canım?

yok canım yani hapı evlenmeden önceki ay başladım ama üç gün sonra bıraktım beni çok kötü etkiledi çünkü. Eşim korunuyodu. Yani normal şartlarda olmaması gerek ama bikaç kişi o kadar dua ettiki inşallah ilk geceden hamile kalırsın diye sadece dua kapılarının açık olduğu bi saate denk gelmiştirde kabul olmuştur diye korkuyorum. Ve evlendiğim ilk hafta tam beni yumurtlama dönemime denk gelmiş

kübracım senin düşüncelerini çok beğendiğimi söylemişmiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…