- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.141
nerdeydi ki kociş o saate kadar
esra valla dün burada bayağı muhabbet geçti hatta hamilelikle ilgili artık sendesa emin değilsin yani
evet canım muhabbetleri akşam okudum bende. Ya adetim bir hafta gecikti o yüzden tırsıyorum. Aslında korunduk ama yinede ayy hiç hazır değilim böyle bişeye ya ilk geceden hamile kalan ben olucam aranızda heralde
günaydın kızlar dün yoktum iş nedeniyle dışardaydım bir ara geldim ama yazamadan tekrar çıkmak zorunda kaldım.
dün bende çok yoruldum akşam eve gittim yemek yaptım eşim gelmeden çıktım evden. yeğenimin anaokulu musameresi varddı . çok güzel geçti sonra eşim geldi beni aldı beraber meyve alıp eve gittik. o kadar yorulmuşum ki meyveyi yedikten hemen sonra koltuk uyuyakalmışım . bugün nasıl geçecek bilmiyorummm
evet canım muhabbetleri akşam okudum bende. Ya adetim bir hafta gecikti o yüzden tırsıyorum. Aslında korunduk ama yinede ayy hiç hazır değilim böyle bişeye ya ilk geceden hamile kalan ben olucam aranızda heralde
kübraydı galiba düğündaşm nasılsın nasıl geçiyo iki buçuk ayı devirdin inşallah uzun uzun mutlu seneler geçiririz...... bu arada düğünün nasıl oldu mutluluklar sana mutluluklar herkese
belki evlendiğin için günlerde de değişiklilik olur bekleyeceksin ilk geceden hamile kalan da oluyor kimi olmaz diyor ama
günaydın ayşecikk nasılsın bakalım
kübra bende senin hakında yazdıklarımı görmüşşündür gelemyince :)))
umarım öyle bişeydir canım. bende hava değişikliğindendir falan diye düşünüyorum. YA bütün adet belirtileri var bir haftadır karnım belim ağrıyo ama bi türlü gelmedi işten arkadaşımda hamilelik belirtileri de adet belirtilerinin aynısıdır dedi iki kere korkuttu beniBilmiyorum zaman ne göstericek ama umarım hamile değilimdir
umarım öyle bişeydir canım. bende hava değişikliğindendir falan diye düşünüyorum. YA bütün adet belirtileri var bir haftadır karnım belim ağrıyo ama bi türlü gelmedi işten arkadaşımda hamilelik belirtileri de adet belirtilerinin aynısıdır dedi iki kere korkuttu beniBilmiyorum zaman ne göstericek ama umarım hamile değilimdir
canım strestende gecikmiş olabilirsin
evet canım aynı gün evlendik. hamdolsun düğün su gibi . nasıl geçti anlamadık süper eğlendik hayatımda hiç bir düğünde oynamayan ben hiç oturmadım. allaha şükür evliliğin şaşkınlığınıda attık. sen nasılsın nasıl gidiyor alışabildin mi
yok canım bende belirtileri yoktu zaten sadece eşim istiyordu onun kararszılığını yaşıyorduk. onuda konuştuk ramazandan sonra kısmetse. tabi rabbim nasip eder inşallah.
ben zorlanıyorum biraz ama alışmaya çalışıyorum canım çok güzel taraflarıda var evliliğin ama hasret çekmek çok zormuş
sonuçtan korktuğum için yapmıyorum canım ve sonuçta evleneli 3 hafta oldu daha benim ikinci haftada adet olmam gerekiyodu yani hamilelikte bu kadar çabuk belli olurmu acaba diye düşünüyorum.eczaneden gebelik testi alıp yapsana
ben şimdie yüz kere yapmıştım
hap mı içiyordun canım?
canım ben şunu anladım herşey kafada bitiyor. mutlu olmayı isteyeceksin. herşeyden mutluluk çıkaracaksın. gurbetin zorluğunu mutlaka fazlasıyla yaşıyordursun ama sakın evliliğin tadını bozmasın. onu ayrı tut evliliği ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?