2011 gelin adayları buyrun sohbete

Herkesee merhabaaa . Burada yeniyim tesadüfen keşfettiğim bir yer oldu ama görünere göre gayet güzel bir site. Ben de 2011 in gelin adayıyım ama tam tarih henüz belli değil. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Herkesee merhabaaa . Burada yeniyim tesadüfen keşfettiğim bir yer oldu ama görünere göre gayet güzel bir site. Ben de 2011 in gelin adayıyım ama tam tarih henüz belli değil. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Hoşgeldin canım kullanıcı adın ne tatlı :)
kızlar selamm
abimle konuştum, hallettik
artık kasım diyebiliriz....
çok şükür. ay ne kadar sıkmışım kendimi.
teşekkürler dualar için
öptüm

ilk mezunumuzu veriyoruzzz canım benim çok sevindim
Allah bizlerede göstersin inşallah Çok mutlu oldum
zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım hoşgeldin aramıza
mutluluklar
nişanın oldu mu?

Hoşgeldin canım kullanıcı adın ne tatlı :)

ilk mezunumuzu veriyoruzzz canım benim çok sevindim
Allah bizlerede göstersin inşallah Çok mutlu oldum
zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım benim
ilk mezunumuz güzeldi zemuszemus
bazen kimseyle paylaşamıyo insan
o zaman buraya yazmak o kadar güzel ki

hepinize teşekkürler arkadaşlar
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemus

kizlar dun duydugum bi fikra...

Kaynanası geline anlatır...
- Bak kızım benim 3 halim vardır,Eğer sinirliysem gülü yakama takarım.
orta halliysem gülü saçıma takarım.
çok mutluysam kulağıma takarım..
Gelin cevap verir..
- Bak kaynana benim tek halim var.Sigaramı yakarım bacak bacak üstüne atarım.Gülü kıçına da taksan ben bildiğimi yaparım.

:roflol: gelinin cevabı gayet açıkmış

:teytey: :sm_cool: :dance: hihoyyyt
Amanınnn ilk gelinimiz Ayşe oluyor
Hayırlısı olsun canım inşallah ya. Darısı bizlerin başına inşallah. :teytey:

ayy gordugum kadariyla artik listede 1. numarami koruyamadim hehehe ilk geninimiz Ayse mis.. cok sevindim tatlim senin adina.. abinin kabul etmesine cok sevindim.. kizzz 3 ay sonra gelin oluyorsunnnnn!!!! hemen basla hazirliklara... ilk senin fotoraflarini gorucezzz bizzz. alkisalkisalkis

yorgunum canım ya 5 gündür misafirim vardı akşam gitti evde yemek yap hizmet et off ne kadar zor ev hanımlığı yaa akannehir sende ne var ne yok canım

ayyyy nasil hissettigini cok iyi biliyorum vallah.. bende acayip yorgunum dun aksam bizdede misafir vardi.. 12 kisi kadar cocuklarla bir.. 5 tane cocuk vardi.. baya bi kudurdular, anam agladi hem misafirlere servis yap hem cocuklari sustur.. en son cagreyi arka odada film acip misir patlatmakla buldum onlar icin.. patlamis misiri duyunca hepsi kuzu gibi oldular.. ama bi yoruldummkiii. Size niye 5 gun arka arkaya misafir geldi tatlim.. sehir disindanmi?

papatyacım nişanlımın erkek kardeşi geldi ziyarete ramazan olunca da yemek içmek bitmiyor ya daha bir özeniyor insan o yzüden yoruldum bu kadar:)) ama giderken abla bi annemin birde senin yemeklerindi hayatımdaki en güzel yemekler dedi, abim yaşadı dedi:)) yorgunluğumu unuttum hemen:) ahhh bu yaramazlak ayrı bir dert çocuklarla ilgilenmesini pek sevmem bende

:roflol:
bunu k.validem anlatmıştı bana
kardşnden duymuş, çok gülmüştük, baya bi esprisi geçmişti aramızda kaydirigubbakcemile3
sen şöle yaparsın ben böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…