2011 gelin adayları buyrun sohbete

Zbyd canım bu evler kaç m2, yani 2+1 olup 3+1 den daha kullanışlı ve büyük evler var.
Sonuçta yıllar boyu yaşayacağınız için, çevreside önemli, çocuk için uygun olup olmaması önemli...
Şöyle düşünsen sen 2+1 evin bir yerinden duvar ördürebilirsin bu şekilde 3+1 olur.
Tabi yapılmaya uygunsa.

Yok geri iade yapmazlar şöle olucak biz nereye gidersek onlar oraya gelicek 2+1 de olursak diğer 3+1 onlara biz 3+1 gecersek 2+1 onlaraa.s

uğur mumcuda bu 2 evde...

Canım öle bi şans varsa 3 artı 1 e sen geçebilirsin ozaman.
3 artı 1 olursa nezaman evlenmiş olucaksın ?
Nişanlınla birlikte ailelerinizle tekrar konuşursunuz 3 artı 1 olursa evlilik sürecimiz uzamaz diye. hemde büyük daha iyi olur falan diye.

Fakat 2 artı 1 de iyiymiş. Site içinde güvenilir, bütün imkanları olan.

Diğer evimiz teslim olana kadar 6 ay filan diğer evlerinde oturabiliridk aslında ama onu kabul etmediler kirada da olmıycaktık ev gerçektn çok kullanışlı 3+1 e göre zaten o sietdeki 3+1 dairelerle aralarında pek bişey oynamıyor ama ben alışığım tabi büyük evde oturmaya serhatın ailesinin şu an oturduğu yer çok merkezi ve o evler büyük şu an keni oturdujları yerden ev satılsın alıcaklar ama yok satılmıyormafoldumben...

manytığıml adüşündüğüm zaman diyorum kira değil bişey değil yeni ev hemde çok güzel takılmayım diyorum ama ama inanın 1 ay oldu bu evi alalı 1 aydır her dakika aklımda bu:gitme:

Canım bence kendini boşuna harap ediyosun.
Kendin yazmışsın çok kullanıştı 3 artı 1 e göre. ve site içinde her imkanın olucak.
semt olarakta iyidir uğur mumcu.
6 ay geç evlensende pek sorun değil aslında canım ya.
hazırlıklarla telaşla çabucak geçer.
senin içinde zaman olur. 6 ayda rahat rahat herşeyini yaparsın hazırlarsın.
bide istanbulda böle evler küçük gerçekten. Ben ankaralı sayılırım.
büyük oranın evleri buraya göre hemde çok büyüklerdir.
ama burayada alışırsın bence bi müddet sonra daha da güzel kullanışlı gelir sanada.

bence ev konusuna bukadar takılma
kira olsaydı daha zor olurdu sizin için
bizimde evimiz yok henüz,nişanlım gelince alınacak
ve ben büyüklüğü küçüklüğü hiç düşünmüyorum
onlara bıraktım olayı. ev bizim olsun yeter diyorum sadece
eğer küçük gelirse birikim yapar satar daha büyüğünü alırız die düşünüyorum
boshayallersmile

Ay canım benim çok sağol hani gerçeği kendin de bilirisn ama durumun içinden çıkmazsın ya benimkide öyle

okadar çok sevdik ki burayı ataşehiri tercih etmedim sırf buryaı çok sevdim diye halbuki orası daha yakın merkeze öyle değil mi hatta ev büyüktü ama hiç cazip gelmemişti... ama burası bana çok daha sıcak geldi hemde yeşilliği bol bayılmıştım şimdi nasıl sığcam o eve diyorum bu kadar ceyiz nasıl sığar bilmiyorum...mobilyalarımızı allahın iznyle yaptrcaz hani mimar alana göre yapar mobilyayı da bide uzak olduğumuz için hemen dğün olsun istiyoruz...

evet evet nisancım benimkinin de düşüncesi o baktık olmuyo mu satar geceriz büyüğüne...

hem annemde diyoki büyüğünü de çalışın siz alınohaoldumsmile isatnbulun bu pahalılığında nasıl olcaksa:)

elinde satabilecek bi evin oldğu sürece üstü bişekilde tamamlanır
harcamalarınızı ona göre yapar birikim yaparsınz bi süre
bence önemli olan bi evinin olması

Canım anladığım kadarıyla tek sorun 2+1 mevzusu.
Sen bilirsin ama bunu o kadar önemseme, kayınvalidenin dediği gibi zamanla daha büyük bir eve çıkarsınız, aslında şu devirde evin büyük ve küçüklüğü çok önemli olmamalı.
Sizin içinize sinen bir eviniz varsa yeter diye düşünüyorum.
Evlenen bir çok çift kirada oturuyor, buna bende dahilim.

Sanırım 6 ay bekliceksiniz. 6 ay bi şekilde geçer.
Ev senin içine sinmiş. Ataşehiri istememişsin.
Ev içine sindiyse erken evlenelim diye vazgeçme evden.
İkincide sığarsın canım ya niye sığmayasın ki?
İnsanlar 1 artı 1 lere sığıyor canım.
bide kira veriyolar okadar.
Kullanışlıysa eşyalarda uygun seçilirse hiç merak etme canım.opuyorumnanaktan

Allah'ın iznyle kasımda geliyor

Hemen işe giricek inşallah 1-2ay işinin oturmasını bekleyip

İsteme söz yada nişan 2011 sonbaharına yada kışa inşallah düğün
:asigim::asigim:

günaydın kızlar....bir asker nişanlısı daha geldi ... :gitme:

Hoşgeldin papatya... Allah kavuştursun.

Allah'ın iznyle kasımda geliyor

Hemen işe giricek inşallah 1-2ay işinin oturmasını bekleyip

İsteme söz yada nişan 2011 sonbaharına yada kışa inşallah düğün
:asigim::asigim:

İnşallah Allah gönlüne göre versin canım.
Ama ev mevzusunu takma bence.
sonra niye bukadar taktım diye pişman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…