2011 gelin adayları buyrun sohbete

edacım moralini bozma canım
elindeki imkanları değerlendir sende canım o zaman

ben maalesef yeni bir iş bulamadan ayrılamam cünkü evimiz kira ve kredi borcumuz var. tamam eşimin maaşı ile hepsini öder geçiriniriz ama hiçbir birikim yapamayız.

düşünüyorum acaba yöneticime söylesem mi? ben düşündüm eşimle de konuştum ben ayrılmak istiyorum zaten kidem alıyorum ihbar süremi çalışırım siz de yerime yeni birini bulunca giderim desem mi? yoksa direk iş bulup mu ayrılsam? ama iş görüşmelerine giderken izin almam gerekicek o da biraz sıkıntılı olucak cünkü ben her ne kadar kafamda bitirmiş olsamda yinede insanları zor durumda bırakmayı sevmiyorum, izin isterken utanıyorum

bu havada o kadar üşüyorum anlatamam uzun hırka felanda almadım kollarım buz kesti

benim adet kanamam çok az geliyor belki değişir şimdi

ay sorma bende üşüyorum deniz ya kapıda açık şalım vardı burda ama yaz geldi diye eve götürdüm gurur duyuyorum kendimle dursun şal battı mı bana anlamadım ki

ay sorma bende üşüyorum deniz ya kapıda açık şalım vardı burda ama yaz geldi diye eve götürdüm gurur duyuyorum kendimle dursun şal battı mı bana anlamadım ki

buketcim,
bende anadolu yakasından servise binerken hiçbirşey yoktu
allahım avrupa yakasına yaklaştıkca kara bulutlar kavacıkta zaten yağmur başladı servisten inip holding'e koşana kadar sırılsıklam oldum
ayağımda corabım yok
üstüm kısa kollu donuyorum şuan
bende cok zeki olduğum icin geçen hafta şalımı eve götürdüm
bana bir zararı olmadan duruyodu çekmecemde

düğünlere gitmekten tv bakamıyoruz ki hava durumu hi çaklıma gelemdi allahtan burada buldum bir hırka değil hatta iki tane :)

evet sağolsun toplamış çamaşırları felan

eda hakkıında ne gibi dedikodu yapıldı merak ediyorum

buket koltuk takımı tam tarzım cnm.
alıcakmısınız bunları yoksa sadece fikirmi ediniyorsnuz

eda bende merak ettim dedikoduyu canımcım
özel değilse paylaşırmısın

Ayy kuzum uyuyamıyorummm yrgunum uyumak istiyorum ama uyuyamıyorummm... bugünde serin diye kendimi sokağa attım geldim :)

bende dün regl oldum ama nasıl bir ağrım vardı anlatamam.. kendimi yerden yere vurasım falan geldi hüngür hüngür ağladım...
Eşimin memleketine gidicektik ama ben öle fena olunca haftaya gidelim dedi eşim. bütün gün evde yattık...
ağrım biraz hafifleyince akşam için bişiler yapayım diye mutfağa girdim ama eşim boşver yorulma dışarıda yiyelim dedi hava aldık geldik :)
Ama halen içim kan ağlıyorrrr

yarın akşam kandilmiş.. bende annemlere gitmek yerine onları yemeğe çağardım ama ne yapsam bilemiyorummm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…