- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.521
canım husursuz olduğun bir işte çalışman çok zor...en azından tazminatı alıp çıkabilme imkanın var şu an .. o yüzden elindeki imkanı değerlendir...tabi başka bi yerdeki işini netleştirince...
bende çalıştığım yerden nefret ediyorum...düğünden sonra hemen çıkıcam diyordum ama eşimin iş durumu da kritik o yüzden kıpırdayamıyorum bi yere..kariyerden başvuru yapmaya çalışıyorum ama görüşmeye nasıl gidicem diye kara kara düşünüyorum.düğünümde bile zar zor izin aldım
o yüzden elindeki imkanları değerlendir canım...
edacım moralini bozma canım
elindeki imkanları değerlendir sende canım o zaman
eda cnm iş yeri çok önemli
geçenlerde demiştim ya insan iş yerinde mutlu değilse normalde de huzursuz oluyor
bende pek memnun değilim ama evimiz kira ee birazda birikim yapalım diyrm çorlu gibi yerde de ha diyince iş bulunmuyor kıpırdanamıyrm
ama eğer elinde imkanların varsa yeni bir iş ara
daha fazla üzülmeden
çamaşır balkonda :) kurumamıştı diye almadım şimdi temelli ıslandı :)
bu havada o kadar üşüyorum anlatamam uzun hırka felanda almadım kollarım buz kesti
benim adet kanamam çok az geliyor belki değişir şimdi
çamaşır balkonda :) kurumamıştı diye almadım şimdi temelli ıslandı :)
ay sorma bende üşüyorum deniz ya kapıda açık şalım vardı burda ama yaz geldi diye eve götürdüm gurur duyuyorum kendimle dursun şal battı mı bana anlamadım ki
buketcim,
bende anadolu yakasından servise binerken hiçbirşey yoktu
allahım avrupa yakasına yaklaştıkca kara bulutlar kavacıkta zaten yağmur başladı servisten inip holding'e koşana kadar sırılsıklam oldum
ayağımda corabım yok
üstüm kısa kollu donuyorum şuan
bende cok zeki olduğum icin geçen hafta şalımı eve götürdüm
bana bir zararı olmadan duruyodu çekmecemde
Günaydın kızlarrr eminecim sene gene topiğimi açtın bakalım çalışmaya başlayınca çok pişman olacaksınDenizcim iyiyim canım dün salon ve mobilya baktık gene gümüş mobilyada karar kıldık ordan alacağız hepsini
kızlar benim bir haftadır kanamam devam ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?