- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.541
bence 1-2 gün daha bekle eğer devam ederse bi dr a görün canım
bu kadar uzun sürmemesi gerekiyor herhalde...bir kaç gün gelir biter diyor herkes.ama bifiil devam ediyor hala benim ki
buket koltuk takımı tam tarzım cnm.
alıcakmısınız bunları yoksa sadece fikirmi ediniyorsnuz
eda bende merak ettim dedikoduyu canımcım
özel değilse paylaşırmısın
Buketçim mobilyaların çok güzel... iyi günlerde kullanın inşallahhhh tatlım :)
denizciğim, zeynepciğim
ben balayına çıkmadan önce bütün işlerimi bitirip teslim etmiştim tüm gelen faturaların ödenmesini sağlamıştım, neyse ben balayındayken bir tedarikci arayıp faturasının ödenmediğini söylemiş arakdaşım da muhasebenden kontrol ettirmiş ve ödeme dekontunu o tedirkciye göndermiş, ancak ben balayından döndükten sonra o arkadaş doğum izninine ayrıldı. herneyse bunlar kafa kafaya vermişler, eda izine cıkmadan önce işlerini teslim etmedi bir müşteri bir metin icin defalarca aradı eda söz vermiş olmasına rağmen göndermemiş bütün gün internette takılıyor zaten bir tedarikcimiz onun yüzünden artık bizim işimizi yapmak istemiyor demişler.
Halbuki ben müşteriye işi de teslim ettim faturayı da zaten ödetmiştim.
müdürüm beni çağırıp bunların hepsini saydı bana ağzım açık dinledim onu, sonra yerime gidip ilgili mailleri kendisine iletmek icin izin istedim, artık gerek kalmadı senin kocan bilgi işlemci işbirliği yapıp maillerin tarihini değiştirmeyeceğiniz ne malum dedi bana
bende siz bana böyle bişey yakıştırıyormusunuz dedim, hayır ama insanlar zor durumda kalınca herşeyi yapabilirler dedi, bende demekki siz dürüst olmak yerine bu yolu seçerdiniz dedim, cünkü böyle bişey benim 40 yıl düşünsem aklıma gelmez ayrıca benim eşim de böyle bişey asla yapmaz dedim. siz bunları müşteriden duymadınız içeriden birileri doldurmuş sizi sizde beni üzüyorsunuz şuan dedim ve ağlamaya başladım. sonra durumu toparlamaya çalıştı ben öyle demek istemedim ben seni cok seviyorum sana cok güveniyorum iş disiplinini cok seviyorum falan filan dedi ama benim icin herşey bitti.
böylesine çirkin bir iftiraya maruz kalmak cok kötü bütün psikolojimi dağıttı, ve aynı ofis icinde senden nefret eden insanların olmasıni bilmek ve senin bir hatanı kolladıklarını bilmek cok kötü kızlar ya
benimde bazen 1 hafta sürdüğü oluyor canım o yüzden 1-2 gün daha bekle dedim ama eğer ilk defa bu şekilde oluyorsa dr a git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?