2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydınlar İyi haftalar arkadaşlar nerdeyse 3 haftadır uğrayamadım. Hepinizi gerçekten çok özledim.
Kınam, Düğünüm, Balayım mükemmel geçti.
Kısaca özet geçersem ne kınamda ne düğünümde 1 dakka yerime oturmadım.
Sürekli pistteydim. oynadım dans ettim halay çektim. Okadar eğlendim ki.
Hayallerim gerçek oldu Allahıma şükürler olsun.
Rabbim herkese nasip etsin.
Düğün salonundaki çalışanlar bile çıkışta dedilerki böle düğün gelin damat görmedik hiç oturmadınız çok güzel oldu dediler. :))
Genelde gelin damatlar otururmuş oynamazlarmış surat sallarlarmış.
Benim nişanlım hiç oynamam utanırım diyodu ama ilk dakkadan beri o da hep oynadı. :))
Balayıda çok güzeldi. Yeniden doğmuş gibi oldum.
Şimdi özel albüm yapıcam hemen kızlar. Balayı kına düğünden.
Ama tek kötü bişi oldu okadarda olsun diyorum teselli ediyorum kendimi.
Fotoğraf makinem kayboldu. kınada çektiğimiz bütün resimlerde gitti. nereye nasıl kayboldu bilmiyorum akşamdanhazırladım tv yanına koymuştum sabah yok evde kimsede bilmiyor. gelinlikle bile makine aradım. o yüzden düğünden ve kınadan arkadaşımın yolladığı iki resim var sadece elimde. sütüdyodan alınca onları koyarım. Balayındandan resimler eklicem şimdi. of amma yazdım kusura bakmayın.
Sizler nasılsınız. geçmişe bakamadım. varmı bi yaramazlık :) herşey herkes yolundamı :)))

Aslıcım senin adına çok sevindim tatlım... bende düğün arifesinde nete girememiştim o yüzden seninle uzun zamandır hiç konuşamadık..
aynen bende düğünümde ve kınamda hiç oturmadım tadını çıkardım banada herkes uzun zamandır hiç böyle bir düğün görmedik bu kadar çok eğlenmedik dedi... Ama bencede düğünü eğlenceli hale getiren gelin ve damat zaten o yüzden en güzelini yapmışsınız...
Allah bir ömür mutluluk versin inşallah tatlım tekrar tebrik ederim

Fotoğraflarına baktım şimdi canım...
Mutluluğunuz gözlerinizden okuyor maşallahhh
Çok güzel olmuşsun canımmm :)

Ben kınada daha çok oynamıştım düğünde zaten takı 2 saat sürdü ayakta dermanım kalmamıştı ama yinede oynamışım bayağı hatırlamıyorum o anı da izlerken bayağı oynamışım

buket koltuk takımı tam tarzım cnm.
alıcakmısınız bunları yoksa sadece fikirmi ediniyorsnuz

eda bende merak ettim dedikoduyu canımcım
özel değilse paylaşırmısın

önceden gezmiştik canım orayada daha öncede bakmıştık en çok ordakiler evimize uydu özellikle yatak odası hepside aynı yerden olsun istiyoruz o yüzden eklediklerimi alacağız canım karar verdik daha fazla dolaşmak istemiyoruz

Buketçim mobilyaların çok güzel... iyi günlerde kullanın inşallahhhh tatlım :)

sağol eminecim amin

denizciğim, zeynepciğim

ben balayına çıkmadan önce bütün işlerimi bitirip teslim etmiştim tüm gelen faturaların ödenmesini sağlamıştım, neyse ben balayındayken bir tedarikci arayıp faturasının ödenmediğini söylemiş arakdaşım da muhasebenden kontrol ettirmiş ve ödeme dekontunu o tedirkciye göndermiş, ancak ben balayından döndükten sonra o arkadaş doğum izninine ayrıldı. herneyse bunlar kafa kafaya vermişler, eda izine cıkmadan önce işlerini teslim etmedi bir müşteri bir metin icin defalarca aradı eda söz vermiş olmasına rağmen göndermemiş bütün gün internette takılıyor zaten bir tedarikcimiz onun yüzünden artık bizim işimizi yapmak istemiyor demişler.
Halbuki ben müşteriye işi de teslim ettim faturayı da zaten ödetmiştim.
müdürüm beni çağırıp bunların hepsini saydı bana ağzım açık dinledim onu, sonra yerime gidip ilgili mailleri kendisine iletmek icin izin istedim, artık gerek kalmadı senin kocan bilgi işlemci işbirliği yapıp maillerin tarihini değiştirmeyeceğiniz ne malum dedi bana

bende siz bana böyle bişey yakıştırıyormusunuz dedim, hayır ama insanlar zor durumda kalınca herşeyi yapabilirler dedi, bende demekki siz dürüst olmak yerine bu yolu seçerdiniz dedim, cünkü böyle bişey benim 40 yıl düşünsem aklıma gelmez ayrıca benim eşim de böyle bişey asla yapmaz dedim. siz bunları müşteriden duymadınız içeriden birileri doldurmuş sizi sizde beni üzüyorsunuz şuan dedim ve ağlamaya başladım. sonra durumu toparlamaya çalıştı ben öyle demek istemedim ben seni cok seviyorum sana cok güveniyorum iş disiplinini cok seviyorum falan filan dedi ama benim icin herşey bitti.

böylesine çirkin bir iftiraya maruz kalmak cok kötü bütün psikolojimi dağıttı, ve aynı ofis icinde senden nefret eden insanların olmasıni bilmek ve senin bir hatanı kolladıklarını bilmek cok kötü kızlar ya

aslı mutluluklar cnm.

kızlar ben bişiy sorcam oynamak dedinizde aklıma geldi
düğün gecesi öyle çok oynamışım ki parmaklarım morarmış
hala ayak parmaklarım mosmorr
açık ayakkabı giyemedim henüz.
koyu renk oje ile kapanıyorda hala çok kötü gözüküyor ne zaman geçicek acaba

aslıcım herşeyin güel geçmesine çok sevindim
balayı resimlerini falan ben görmüştüm zaten face de
bundan sonra da evliliğin herşeyin mükemmel geçer inşallah canım

kızlar bende ayın 8 inde izne çıkıyorum 10 gün
kayseriye gidicez bizde dönüşte de bi kaç günlüğüne istanbul a uğrıycaz sanırım
bian önce gelsin istiyorum
yeni memleketimi görmek istiyorum

geçen akşam düğün videosunu izliyorduk bizim düğünde abimin arkadaşlarıyla kolbastı falan oynamışım hiç hatırlamıyorum:53:

aslıcım herşey cok güzel görünüyor canım,
Allah bir ömür boyu mesut etsin sizi....

bu topiğin bütün gelinleri cok oynak maşallah, hiçbirimiz oturmamışız
ben sadece nikah kıyılırken oturdum gelin masasına bi de takıdan sonra gelin odasında oturdum
saat 20:00 den 01:30 da hep ayaktaydım sanırım ondan birbuçuğa kadar onyadım
zaten nişanımda da cok onyamıştım eşimin arkabaları gelinimiz maşallah pek oynak demişlerdi o zaman

edacığım valla ne diyim bilemedim
btün iş yerlerinde böledir herhalde herkes birbirinin kuyusunu kazar.
müşteriyi arayıp sorsa ya salak adam işte yöneticiyiz diye geçiniolar sonrada
valla cnm kendini rahat hissedebilceğin mutlu olabileceğin bir başka işe bak başvurularını yap.
çünkü zaten artık orası sana ne olursa olsun batıcak.
ama hayret bişiy ya insanların kafası niye böle şeylere çalışıo
kendi işlerine bakmıolar anlamıorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…