- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #8.041
Ne almış??
Benimkide alacak galiba, tam emin değilim ama
:))
Ben nasıl el öpmeye gidicem yaa, nişanlım yok(
Sap gibi el öpülürmü?
Gitmem şartmı ki yaa..mafoldumben
o kadar yazdığım şey gitmedi ve silindi yakızlar nişanlımın kardeşi burdaydı bende hediyelerimi hazırladım gönderdim kayınvalidem aradı çok beğenmiş:)
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/23/2767.jpg
bu çaydanlık kütahya ve de aynı model çay fincanlarını da aldım hepsi takım olsun diye:asigim: çok beğeniyorum böyle el sanatlarını osmanlı motiflerini :asigim: çeyizime almadım ya daha böyle güzel şeyler değerini bilsin valla -tatlicadiarzu-
onlar zaten sana bayramlık alıcaklar.
ama bayramlaşmaya el öpmeye gidince ufak bi hediye vermek güzel olur.
ben şimdiye kadar 2 sene oldu. her bayramda bişiler almışımdır ufak tefekte olsa.
hediye almak hoşuma gidiyo =)
Ben bu bayramda ince belli bardaklardan alıcam 18 tane.
18 tanede bardak altı alıcam camdan kare olanlardan.
kayınvalidem istiyodu bayadır alıcaktı o almadan ben alim.
işine yarar bişi olucak.
ammanyacım selam canım bende günlük takım alacam kaç kişilik takımın ve kaça aldın canım:)
o kadar yazdığım şey gitmedi ve silindi yakızlar nişanlımın kardeşi burdaydı bende hediyelerimi hazırladım gönderdim kayınvalidem aradı çok beğenmiş:)
bu çaydanlık kütahya ve de aynı model çay fincanlarını da aldım hepsi takım olsun diye:asigim: çok beğeniyorum böyle el sanatlarını osmanlı motiflerini :asigim: çeyizime almadım ya daha böyle güzel şeyler değerini bilsin valla -tatlicadiarzu-
neden illa 18 tane
kayınvalidemle aramız normalde çok iyidir aslında
ben her anneler gününde ona illa hediye alırım
başka zaman da anneme ufak bişey alsam onu da ayırmam
düşünün yani nişanlı bile değiliz
ama o bu zamana kadar yaklaşık 6 yıldır tanışıyoruz
bir kere bile benim doğum günümü kutlamadı
hediye beklemem zaten ama en azından arayıp bi doğum günün kutlu olsun diyebilir yani dimi
gerçi o da bana bikaç tane ufak tefek bişeyler almıştı
daha doğrusu örmüştü
atkı bere takımı bide bolero örmüştü doğum günümde falan değil normal zamanlarda
ama dediğim gibi benim beklediim hediye değil
sadece hatırlasın yeter
çaydanlık çok güzelmiş canım
güle güle kullansın
bende almıştım porselen çaydanlık kayınvalideme daha kendime bile almadan :)))
canım ben güral porselenden bi takım begendim burda bi yer kapanıyordu..350 tl ye düşmüştü 84 parca onu alacaktım sonra bi yerde bu parcaların tek tek satılıdgını gördüm. dedimki istemediğim bi kaç parca var en iyisi 6 sarlı gurup yapayım12 servis12 çukur 12yemek 12 pasta 2 tane b.kayık 2 tane k.kayık toplam 250 tl verdim..sütlü kahve ve kahve fincanlarınıda farlı bişe alcam..çok hoş modeller var tezgah üstü için standlı falan.toplamda 300 ü anca bulur yani hem istemediğim parçalar olmadı hemde uygun geldi..bide karacadan 6 kişilik günlük bir takım alcam paylaştım bi ara foto gördüysen..o da indirimli 215 e geliyor..böylece tabak çanak işini kapatcam
canım 12 tane alsam az olur diye. onlar kalabalıklar o yüzden 18 alayım diye düşündüm.
almışken tam takım olsun. 24 tanede çok olur diye düşündüm o yüzden yani kaydirigubbakcemile3
sen de haklısın canım. arayıp hatırlasa daha bi hoş olur tabikki ama yaşlı dicez artı napalım. mesela benim nişanlım demese benim kayınvalidemde hatırlamaz doğum günümü falan. aklında nasıl tutucakki öle düşün canım ya napalım.:kedi:
daisycim sanki kaynanaları evlendiriyoruz ha :roflol: şimdi bi çıkarsa aldıklarımı benden çok eşyası olmuştur hediye ettiğimakannehir tencereler, bardaklar çaydanlık, çaycı :roflol: daha bende yok bunlar
canım ben güral porselenden bi takım begendim burda bi yer kapanıyordu..350 tl ye düşmüştü 84 parca onu alacaktım sonra bi yerde bu parcaların tek tek satılıdgını gördüm. dedimki istemediğim bi kaç parca var en iyisi 6 sarlı gurup yapayım12 servis12 çukur 12yemek 12 pasta 2 tane b.kayık 2 tane k.kayık toplam 250 tl verdim..sütlü kahve ve kahve fincanlarınıda farlı bişe alcam..çok hoş modeller var tezgah üstü için standlı falan.toplamda 300 ü anca bulur yani hem istemediğim parçalar olmadı hemde uygun geldi..bide karacadan 6 kişilik günlük bir takım alcam paylaştım bi ara foto gördüysen..o da indirimli 215 e geliyor..böylece tabak çanak işini kapatcam
selam kızlar
hastayım ben çok fena
bi halsizlik kıpırdayamıyorum
işde değilim zaten
dinlenicem gelirim yine
öpüyorum
iyi yapmışsın ammanyacım ben hiç denk gelmedim böyle parça satılan yer bulsam bende günlük için takım yapacam kyınvalidem misafir takımı hediye olarak aldı sağolsunaklinialirimsmile
çok iyi ve uyguna almışsın
bernardodan benim beğendiğim takım 1995 lira.
çatal kaşık, düdüklü tencere, çelik tencere seti, çelik çaydanlık ve cezve seti var içinde.
tek tabak takımını alırsam 1000 lira. 24 parça servisi var içinde ama pahalı işte yinede.
canım ben takım almak istemedim içinde zevkime uymayan şeyler oluyor hemde pahalıya geliyor.benim tencereler tefal porselenler güral çelik takımda aldımmı tencere olayını kapatcam bi çkb takımı onuda alcam işte daha karar veremedim.düdüklüyüde burda kampanya vardı bi yerde 230 tl acık mavi katlanabilir kulp ondan alcam.hesaplıyayım
bi çelik tencer takımı en iyileri 200 250
bi tefal teflon tencereler 500 e aldım
güral 12 kişik tkm 300 günlük karaca 6 kişik 215
çatal bıçak kaşık 12 kişilik 300 kampanyası vardı bi ara bernardo hisar ikiside güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?