2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben geldimmm.
ayşe cnm kınayı cumadan yaparsanız daha iyi olur herhalde

hoşgeldin canım
en çok onların denizliden falan gelecekler için cumartesi olsa mı diyordum ama yorucu olacaktı. zaten nikah pazar öğlen falan olcak (yer kalmışsa inşallah). baya yorucu olur.
annem de dedi gelemeyen gelemesin madem olumunekankayizsmile

oyyy nikah işlemlerini araştırdım kafam bidünya oldu.
öyle farklı şeyler yazılmışki KK da, en iyisi gidip sormak kızlar.
ben sorayım yazarım size burdan.

canım hangi semtte olacaksa nikahın oranın belediye sitesine gir ordan araştır ya da telefon et öğren
ama bence biraz rahat ol. bi bakıcaksın işler halledilecek
o yüzden sıkıntı yapma kendine.gelinliğimin ölçülerini verdim ben eltimin nikahını bekliyrm sipariş için aynı markanın sanırım o yüzden denk düşerse korkusu yaşadım. 23 ünde sipariş edilcek o yüzden kadınada sormadım ne zaman alırım die tatlım

canım kadıköyde olcak ama sitede açık olmayan konular var. telede bakmıyolar. yarın bida denicem. olmadı izin alcam. ama anladığım kadarıyla nişanlım ordan ben burdan başvurup izin belgelerini alıp evrakları birleştirip kadıköye götürebilcez. (sanırım ben yapıcam) uzakta olmak ne zor.
o olmucak herşeye ben koşturucam. aileme karşı da ayakta olmalıyım.kaydirigubbakcemile
bende ramazandan sonra gideyim diyorum gelinlik için o zamana kadar beyaz eşya yemek takımı çkb takımı v.s ihtiyaçlarımı araştırayım.
akannehir

ben çıkıyorum
öptüm canım seni Şeniz

GGÜÜÜNAYDINNN KIZLARRR

ŞAFAK 86turkbayragi

Bugun kendimi dünün aksine acayippp pozitif hissediyorum..

sizler nasılsınız??
opuyorumnanaktan

kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum,bayramda nişanlım gelebilirse konyaya gelecek ve bayramdan 15 gün sonra filan abisinn düğünü var ben gitmek istemiyorum çünkü nişanında mardine gittim tek başıma nişanlımda bozulur gib oldu ama bende dedim birgünde o gelin gelsin benim birşeyime koşmak istemiyorum öyle herşeyinize dedim gerçektende herşeylerine ilk koşturdukları benim nazları bana geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…