- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #8.101
evet abisine hiç değmiyor nişan gecemizde babasıyala kavga çıkardı el gün demedensenağlama kızada ısınamadım zaten değmez gitmeye yani.nişanlım gelirse beraber gideriz dedi yok gelmeyeceğim dedim.herşeye koşmak istemiyorum artıkOnlar seni çağırıyolar tabikide değil mi ısrar ediyolar yani...
Yine yanlız mı olucaksın...yoksa nişanlınla mı gidiceksin??
Normal şartlar altında gidilmesi gerekir...
ama hem uzak diyosun hem değmiyo diosun çok fazla sıkıntıya sokma kendini...denk gelirse olur olmazsa boşver çok fazla taviz vermek hiç iyi olmuyo emin ol
nişanlarına gittim çok seviyorlar etrafa gelin göstermeyi çoğu kişi bana bakıyor diye kaynanam baya sevindiakannehir değer veriyorlar belki ama herşeyde olmakta anlamsız işte başladılar şimdiden gel diye bu sefer istemiyorum darılsınlar ne yapayımCanım hakikaten baya koşturmuşsun, düşünüyorumda ben gitmezdim heralde çünkü hem uzak hem de sen nişanlısın henüz, eşi değilsinki.
Aranızdaki samimiyet ne derecede bilmiyorum ama insan gün geliyor akrabasının nişanına, düğününe bile gidemiyor.
Sizinkiler biraz abartmış gibime geldi, ama şuda varki bi yönden seni önemsediklerini gösterir bu, yanlarında görmek istemeleri güzel.
Bide herşeylerine koşup bi işlerinde bulunmayınca yadırgayabilirler, çünkü öyle alışmışlardır, bu kadar ödün verme kendinden bence, çünkü imkanın olmadığı durumlarda yanlış anlayabilirler.
ya ele karışmak ne zor demi...
ben çok sabırlı olmaya çalışıyorum...
aslında çok çok çok iyiler ama neden bilmiyorum illa bi yerlerde alınıyor insan alıncak bişi çıkıyo
ben normalde çok alıngan bi insanım çok çabuk parlar ve kırılırım ama onlara öyle davranmıyrum tabikide ama çok üzülüyorum ister istemez erkek arkadaşımla paylaşıyorum...sağolsun o bana çok destekoluyor...
ama kendimden şüpheleniyorum acaba ben mmi böyleyim sadece diye...
siz nasılsın....
aslında çok çok çok iyiler ama neden bilmiyorum illa bi yerlerde alınıyor insan alıncak bişi çıkıyo
ben normalde çok alıngan bi insanım çok çabuk parlar ve kırılırım ama onlara öyle davranmıyrum tabikide ama çok üzülüyorum ister istemez erkek arkadaşımla paylaşıyorum...sağolsun o bana çok destekoluyor...
siz nasılsın....
siz nasılsın....
ooooo başlamış kaynana geln muhbbetleri:):)
kız fatma ne iş
hamile resmi koymuşsun
bebiş mi geliyo yoksam kaydirigubbakcemile3
bende çok sabırlı davrandığımı düşünüyorum işte başından ölçüyü ayarlayamadık mı ordan oraya koşturmasın abayılıyorlar,biraz geri çekilsek belkide toz pembe olmayacaklar gözümüzde :umursamaz: gerçekten çok zormuş ele karışmak çok zor
inş. bakalım istiyoruz çalışıoruz :) Rabbim nasip ederse olur inş. bekliyorum bakalım bu ay ne olucak
evet biraz da suç bizde bence
ilk başlarda aman kırgınlık dargınlık olmasın diye elimizden gelenin daha fazlasını yapıyoruz
sınırları zorluyoruz
sonra da böyle istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalabiliyoruz taviz verdiğimiz için
bence sende gitmek istemiyosan gitme canım
aaa sen daha yeni evlenmemişmiydin yaa
daha erken değil mi
bu ne hız yaw delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?