2011 gelin adayları buyrun sohbete

cimcimecim ben gitmek istemiyorum martta nişanları vardı çok ısrar ettiler kalktım gittim tek başıma düğünlerinede gitmek istemiyorum çok uzak zaten nişanlımda bozuldu ama biliyorumki onlar olsa koşmazlardı artık farkındayım gitmek istemiyorum bende.

Onlar seni çağırıyolar tabikide değil mi ısrar ediyolar yani...
Yine yanlız mı olucaksın...yoksa nişanlınla mı gidiceksin??
Normal şartlar altında gidilmesi gerekir...
ama hem uzak diyosun hem değmiyo diosun çok fazla sıkıntıya sokma kendini...denk gelirse olur olmazsa boşver çok fazla taviz vermek hiç iyi olmuyo
emin ol

Canım hakikaten baya koşturmuşsun, düşünüyorumda ben gitmezdim heralde çünkü hem uzak hem de sen nişanlısın henüz, eşi değilsinki.
Aranızdaki samimiyet ne derecede bilmiyorum ama insan gün geliyor akrabasının nişanına, düğününe bile gidemiyor.
Sizinkiler biraz abartmış gibime geldi, ama şuda varki bi yönden seni önemsediklerini gösterir bu, yanlarında görmek istemeleri güzel.

Bide herşeylerine koşup bi işlerinde bulunmayınca yadırgayabilirler, çünkü öyle alışmışlardır, bu kadar ödün verme kendinden bence, çünkü imkanın olmadığı durumlarda yanlış anlayabilirler.

evet abisine hiç değmiyor nişan gecemizde babasıyala kavga çıkardı el gün demedensenağlama kızada ısınamadım zaten değmez gitmeye yani.nişanlım gelirse beraber gideriz dedi yok gelmeyeceğim dedim.herşeye koşmak istemiyorum artık
nişanlarına gittim çok seviyorlar etrafa gelin göstermeyi çoğu kişi bana bakıyor diye kaynanam baya sevindiakannehir değer veriyorlar belki ama herşeyde olmakta anlamsız işte başladılar şimdiden gel diye bu sefer istemiyorum darılsınlar ne yapayım

ya ele karışmak ne zor demi...

ben çok sabırlı olmaya çalışıyorum...

aslında çok çok çok iyiler ama neden bilmiyorum illa bi yerlerde alınıyor insan alıncak bişi çıkıyo

ben normalde çok alıngan bi insanım çok çabuk parlar ve kırılırım ama onlara öyle davranmıyrum tabikide ama çok üzülüyorum ister istemez erkek arkadaşımla paylaşıyorum...sağolsun o bana çok destekoluyor...

ama kendimden şüpheleniyorum acaba ben mmi böyleyim sadece diye...
siz nasılsın....

Valla en büyük sorun iki aile arasında kalmak diye düşünüyorum ben.
Şimdi kayınvalidem geldi, ama annem arayıp bi hoşgeldin demiyor, bende çocuk gibi yönetmek istemiyorum ama kayınvalidem darılmıştır eminim, akşam dicem ama bu sefer trip atıcak ben bilmiyormuyum diye (

Ya insan ailesinden bişey duyunca kırılmıyor, karşı taraf ne kadar kızı gibi görsede küçük bir yanlışta alınılıyor.

evet canım bende de oluyo bu
bazen çoğu şeye kırılabiliorum ama dediğin gibi hiç belli etmiyorum
napıcaksın artık boşveriyorum bende
belki onların yaptığını kendi ailem yapsa kırılmıycam ama
işte onlar tarafından yapılınca kırılıyorum
herhalde fazla alınganlık yapıyoruz bazen

bende çok sabırlı davrandığımı düşünüyorum işte başından ölçüyü ayarlayamadık mı ordan oraya koşturmasın abayılıyorlar,biraz geri çekilsek belkide toz pembe olmayacaklar gözümüzde :umursamaz: gerçekten çok zormuş ele karışmak çok zor

evet biraz da suç bizde bence
ilk başlarda aman kırgınlık dargınlık olmasın diye elimizden gelenin daha fazlasını yapıyoruz
sınırları zorluyoruz
sonra da böyle istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda kalabiliyoruz taviz verdiğimiz için
bence sende gitmek istemiyosan gitme canım

aynen canım yok kararlıyım gitmeyeceğim dedim nişanlımada altınımı alırım hediyem olur dedim adıma takarsın dedim:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…