- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.561
hoşbuldum cnmm..
Bende bi hayli tutumsuzum.. evlenince nişanlım kartlarıma el koyar büyük ihtimal
30kasım a 2ay yok cnm
asker bekliyorum ben.. Nişanlımın askerden gelmesine 2buçuk ay var Allahın izniyle
dedim ben sana şeker 3. günü olursun diye sen yupii diyorsun da enişteye sor bakalım yuppi diyor mu
benimde düğünüm temmuzun 20 inşallah bende birsürü yemek tarifi biriktirdim ve bu yıl hep yemekleri ben yaptım elim alışsın diye şuan gayet iyiyim ilk yemek yapışım tam bir komediydi ama şimdi gayet iyiyim
Allah kavuştursun herşey bi kenara asker yolu bende bekledim çok zor ciddi problemler yaşadım kendimle ilgili..kafanı dağıtıcak şeyler yap..
Sonrada kendime neden bu kadar dert etmişim diye elimde balyozlarla gezdim..kafama vurdukça akıllandım..
Allah kavuştursun canımm..
benimde son 1 saatim
kızlar yaa bn kullanıcı ismimi nasıl değişterecegim kontrol panelinden bakıorum yok öyle bir şeyy değiştiremiyorum yaaa
kullanıcı adını değiştiremiyorsun çekirge
Amin inşallah teşekkür ederim..
çok zor gerçekten. 1senedir bekliyorum.. Daha 2buçuk ay var.. Sağsalim gelsin inşallah da beklerim ben..
Ben ilk gönderdiğim zamanlar çok kötüydüm.. ama zamanla alışıyor insan.. Bi de sürekli bişeylerler uğraşıyorum çeyizdi hazırlıktı falan ...
Amin inşallah cnmm
Ne güzel 17:00 de mesainin bitmesi
Benim daha 2saatim var
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...10100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html
burda yazıyor kullanıcı adı değişikliği cnm
bir kereye mahsus değiştirebiliyosun ama nasıl yapılıyo bende bilmiyorum
bir kereye mahsus değiştirebiliyosun ama nasıl yapılıyo bende bilmiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...10100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html
burda yazıyor kullanıcı adı değişikliği cnm
aa aslında iyi fikirmiş yazdıklarımız deşirfe olmaz
şu saatten sonra daral geliyor sanki geçmiyor fatura kesmekten yok conta yok buji midem havalndı yağlar litre litre pöfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?