2011 gelin adayları buyrun sohbete

sizinle sohbet etmek çok güzel.....

ben yemek yapıcam kızlar :)

erişte

önce bi kısmını şehriye gibi tereyağ ile kavurup sonra kaynamış suyu ekleyip geri kalan erişteyi ilave edince enfes oluyr...gölgeli pilav diyorum ben gölge yaptrmıs gibi oluyor:)

çok acıktım yapıp yemeli ben kaçtrım:)

hoşgeldin cnm

ay ben bütün cebimdekini sölüyrm
birde maaşımı alınca sadece harçlık ve yol paramı alıyrm
kredi kartlarım fln hep eşimde
çok tutumludur eşim ondan veriom.

:86::86::86::86: Allah benim cezamı vericek..:86::86:
hastalandımmmmmm yuppiiiii

dedim ben sana şeker 3. günü olursun diye sen yupii diyorsun da enişteye sor bakalım yuppi diyor mu

unutma canım sürekli sıçryabilen bir çekirge daha dünyaya gelmedi

bni çekirgeye benzettin için öncelikle teşkkr ederim:)5 ten sonra eve gidip hiç halim kalmıo vla yemek yapacak şu ev işlerine alışamadım ama burda sizden tarif alarak öğrenmeye çalısıorumm ama yeniyim dha cok napiyim yani

sen dua et seni ağustos böceğine benzetmedim ben 1 aylık evlisiniz sadece 1 kere yemek yaptın ya ondan diyorum hadi gene bugünde yırttın:)

sen dua et seni ağustos böceğine benzetmedim ben 1 aylık evlisiniz sadece 1 kere yemek yaptın ya ondan diyorum hadi gene bugünde yırttın:)

haklısın ama annem bni hiç alıştırmadı ehh bnde gayret etmemişim belli ama kızlar hakkımı yemeyın kocama pazar günü kolay pizze yaptım harika oldu cok begndı ama yaaaa:))))hafta sonu yapıommmm ama yanık ta olsa kızartmalarmda fena olmamıştıı ögrenıcem tatlım burdada sıze tarıfler verecegm gör bakk:)))

bnde özenerek yaparım yaptım mı ama baslamak gerek işte o kısmı zorluo bni:))ama burda sizin sayenzde tarıflerı alıorum hafta sonu deneyecegm öğrenecegm

benimde düğünüm temmuzun 20 inşallah bende birsürü yemek tarifi biriktirdim ve bu yıl hep yemekleri ben yaptım elim alışsın diye şuan gayet iyiyim ilk yemek yapışım tam bir komediydi ama şimdi gayet iyiyim

bende daha bi kaç kez yemek yaptım kocacıma, dün annemlere gitmiştik babam soruyo kocama, alıştınmı çiğdemin yemeklerine diye, kocam beni bi övdü sağolsun :) her gün eve gidip yemek yapasım geliyo valla :))

benim yemek ile ilgili bi problemim olmaz sanmıyorum
zaten 8 senedir yalnız yaşadığım için ev işi yemek çamaşır fln hep yaptım şeyler
şimdi 3 senedir kardeşimde yanımda onada bakıyorum
o yüzden hiçç korkumm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…