- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #8.201
kızlar 2011 gelini olcam ama hangi ay hangi gün belli değil ben yaz gelini olmak istiyorum bakalım şimdiden herkese hayırlı olsunopuyorumnanaktan
hosbulduk,cok tesekkur ederım sonbaharcım
ewet cunku hatırlıyor gıbıydım senı
harıka cok sevındım hayırlı olsun hem nısan ıcın hemde kavusmanıza
ben okadar cok askerlık donemı gecırdıgım halde smdı sankı hıc gıtmemıs gıbı hıssedıyorum
dugun ıcın neler dusunuyorsunuz?nıkah mı dugun mu vs
giz cnm sen taze nişanlısın o zaman.
ahh ne güzel ilk nişanlı olduğun aylar daha farklı oluyor.
sonra sonra strese girior insan ya
aynen walla bız nısanlanı ekımde bır sene olucak ama araya ne yazıkkı 6aylık askerlık gırmıstı :sinifsinif:
uzaktayız sonbaharcım
tadını pek çıkaramıyorum desem
bizim 4 saat mesafa var canım
işleri oluyor işte
zor oluyor
yinede şükür halimize ama
aynı şehirlerdeki gibi olmuyor dediğin gibi
bız ayarladık canım benımkısının tanıdıkları falan cok fazla bırlesınce 500 kısıyı gecıyoruz o yuzden 13 kasım saat 4 de sıslıde nıkahımız var aksam 7bucuktada holıday ınn otelde 200 kısılık yemeklı dugunumuz var zemuszemusbanada öyle geliyor canım aynen :)
düğün olucak canım inş. öyle istiyoruz ama nasip kısmet sen nasıl düşünüyorsun
işleri çok yogunsa calısıyorsa normal canım smdı bıde ewlenıceksınız ya dahada cok sarılmıstır ıslerıne,takma kafanaKızlar biz eskisi kadar telfonda çok konuşamıyoruz bu normal mi acaba
sızınde baya olmus ınsallah aralıkta yada en yakın zamanda olur dugununuz,maddı bakımdan sıkıntınız yoksa hıc bekletmeyın derım ben dugun ısını..dogumgunune gelememesıne cok uzuldum,olsun daha nıce nıce beraber dogumgunlerı kutlarsınız.tekırdagdamı oturuyosun bızde cok sık gıdıyoruz oraya nısanlımın yazlıkları var orda ve arkadaslarımız var ıstanbuldakı yazlık arkadaslarıyla toplanıp gıdıyoruzcnm benimde 1 yıl 2.5 ay oldu.
aralıkta düşünüyrz kısmetse bizde.
bizim askerlik fln olmadı ama ayrı şehirlerdeyiz
artık kavuşsak bi.
giz cnm biz eskiden beri her akşam 1 1.5 saat konuşuyrz ama ne buluyorsunuz konuşak bu kadar derseniz çenem düşük biraz :) kapatamıo teli napsın
xzgi cnm sizin az kalmış.
başlamışsınızdır hazırlıklara sanırım
gelinlik falan diktirdin mi aldın mı ezgicim
heyecanlımısın bu arada
ayakkabının altına adımı yaz bide :)
..işleri yoğun bide bu aralar çok sıkıntılı dönemde ezgicim sizde saatlerce konuşuyormusunuz
canım ben pronovias ın bır modelını begenmıstım ama 2009 mus ve artık uretılmıyormus o yuzden dıktırdım,daha dogrusu daha dıkılıyor..
daha heyecan baslamadı endıselı ve meraklıyım daha cok,bıran once ewlenıp huzura kavusmak ıstıyorumbıde bızım sansımıza ewlendıkten 3gun snra kurban bayramı hem 9 gun tatılımız var sonrada balayına gıdıcez bı suru tatılımız olucak zemuszemus bu benı heyecanlandırıyor.
bız gunde saatlerce tabıkıde konusamıyorum canım ama gun asırı gorusuyorum aksam 6dan 11 e kadar yada daha fazla zaten haftanın hemen hemen hergun beraberız saatlerce telde konusma durumumuz olmuyor ama kısa kısa olsa gunde 10 defa konusuyoruzdur oda benım yaptıklarımı haber vermek ıcınsızde aynı sehırde olsaydınız sık sık gorusurdunuz o yuzden tel konusmaları senın gozune batmazdı balım..hıc mı konusmuyosunuz?baska bırının yanındamı calısıyor yoksa kendı ısımı
bız ayarladık canım benımkısının tanıdıkları falan cok fazla bırlesınce 500 kısıyı gecıyoruz o yuzden 13 kasım saat 4 de sıslıde nıkahımız var aksam 7bucuktada holıday ınn otelde 200 kısılık yemeklı dugunumuz var zemuszemus
işleri çok yogunsa calısıyorsa normal canım smdı bıde ewlenıceksınız ya dahada cok sarılmıstır ıslerıne,takma kafana
sızınde baya olmus ınsallah aralıkta yada en yakın zamanda olur dugununuz,maddı bakımdan sıkıntınız yoksa hıc bekletmeyın derım ben dugun ısını..dogumgunune gelememesıne cok uzuldum,olsun daha nıce nıce beraber dogumgunlerı kutlarsınız.tekırdagdamı oturuyosun bızde cok sık gıdıyoruz oraya nısanlımın yazlıkları var orda ve arkadaslarımız var ıstanbuldakı yazlık arkadaslarıyla toplanıp gıdıyoruz
evet canım yavastan basladık
daha kıracılar cıkmadıgı ıcın ewın tadılatlarına baslamadık ama yatakodası salon takımı ve gıyınme odasını sectık,yarın beyaz esyalara karar verıp mutfak dolaplarınıda secıcez,banyoda war sırada..balkon ıcınde bısıler bakıcaz ama asıl seylerı sectık.gelınlıgımde dıkılıyor,ceyızde yavas yavas bıtmek uzere dıcem ama al al bıtmıyornıkah sekerı ve davetıyelerıde bu 15 gun ıcınde secmemız lazım off cok ıs var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?