2011 gelin adayları buyrun sohbete

banada öyle geliyor canım aynen :)

düğün olucak canım inş. öyle istiyoruz ama nasip kısmet sen nasıl düşünüyorsun

aynen walla bız nısanlanı ekımde bır sene olucak ama araya ne yazıkkı 6aylık askerlık gırmıstı :sinifsinif:

cnm benimde 1 yıl 2.5 ay oldu.
aralıkta düşünüyrz kısmetse bizde.
bizim askerlik fln olmadı ama ayrı şehirlerdeyiz
artık kavuşsak bi.

giz cnm biz eskiden beri her akşam 1 1.5 saat konuşuyrz ama ne buluyorsunuz konuşak bu kadar derseniz çenem düşük biraz :) kapatamıo teli napsın

uzaktayız sonbaharcım
tadını pek çıkaramıyorum desem

giz bizmde öyle
gerçi çok uzak sayılmayız
ben t.dağ nişanlım ist. ama aynı şehirdeki gibi olmuyor
yrn doğum günüm gelemiyor
aynı şehirde olunca daha farklı sanırım
istediğn zaman görürsün sevdiğini ama bizim olmuyor
yinede buna da şükür her hafta gelmeye çalışır nişanlım
ama işleri yoğun olunca gelemior

bizim 4 saat mesafa var canım
işleri oluyor işte
zor oluyor
yinede şükür halimize ama
aynı şehirlerdeki gibi olmuyor dediğin gibi

bizim 4 saat mesafa var canım
işleri oluyor işte
zor oluyor
yinede şükür halimize ama
aynı şehirlerdeki gibi olmuyor dediğin gibi

cnm inş. tez zamanda kavuşuruz
bu derdimizde biter.

bide eskidikçe insan daha fazla hesap yapıyor.
kağıt kalem elimde geziyrm valla.
bütçeyi delemek için. yakında sende başlarsın.
çeyiz derdi bitio eşya derdi başlıo valla

banada öyle geliyor canım aynen :)

düğün olucak canım inş. öyle istiyoruz ama nasip kısmet sen nasıl düşünüyorsun
bız ayarladık canım benımkısının tanıdıkları falan cok fazla bırlesınce 500 kısıyı gecıyoruz o yuzden 13 kasım saat 4 de sıslıde nıkahımız var aksam 7bucuktada holıday ınn otelde 200 kısılık yemeklı dugunumuz var zemuszemus
Kızlar biz eskisi kadar telfonda çok konuşamıyoruz bu normal mi acaba
işleri çok yogunsa calısıyorsa normal canım smdı bıde ewlenıceksınız ya dahada cok sarılmıstır ıslerıne,takma kafana
sızınde baya olmus ınsallah aralıkta yada en yakın zamanda olur dugununuz,maddı bakımdan sıkıntınız yoksa hıc bekletmeyın derım ben dugun ısını..dogumgunune gelememesıne cok uzuldum,olsun daha nıce nıce beraber dogumgunlerı kutlarsınız.tekırdagdamı oturuyosun bızde cok sık gıdıyoruz oraya nısanlımın yazlıkları var orda ve arkadaslarımız var ıstanbuldakı yazlık arkadaslarıyla toplanıp gıdıyoruz
xzgi cnm sizin az kalmış.
başlamışsınızdır hazırlıklara sanırım

evet canım yavastan basladık
daha kıracılar cıkmadıgı ıcın ewın tadılatlarına baslamadık ama yatakodası salon takımı ve gıyınme odasını sectık,yarın beyaz esyalara karar verıp mutfak dolaplarınıda secıcez,banyoda war sırada..balkon ıcınde bısıler bakıcaz ama asıl seylerı sectık.gelınlıgımde dıkılıyor,ceyızde yavas yavas bıtmek uzere dıcem ama al al bıtmıyor nıkah sekerı ve davetıyelerıde bu 15 gun ıcınde secmemız lazım off cok ıs var

gelinlik falan diktirdin mi aldın mı ezgicim

heyecanlımısın bu arada

ayakkabının altına adımı yaz bide :)

..işleri yoğun bide bu aralar çok sıkıntılı dönemde ezgicim sizde saatlerce konuşuyormusunuz

canım ben pronovias ın bır modelını begenmıstım ama 2009 mus ve artık uretılmıyormus o yuzden dıktırdım,daha dogrusu daha dıkılıyor..
daha heyecan baslamadı endıselı ve meraklıyım daha cok,bıran once ewlenıp huzura kavusmak ıstıyorum bıde bızım sansımıza ewlendıkten 3gun snra kurban bayramı hem 9 gun tatılımız var sonrada balayına gıdıcez bı suru tatılımız olucak zemuszemus bu benı heyecanlandırıyor.
bız gunde saatlerce tabıkıde konusamıyorum canım ama gun asırı gorusuyorum aksam 6dan 11 e kadar yada daha fazla zaten haftanın hemen hemen hergun beraberız saatlerce telde konusma durumumuz olmuyor ama kısa kısa olsa gunde 10 defa konusuyoruzdur oda benım yaptıklarımı haber vermek ıcın sızde aynı sehırde olsaydınız sık sık gorusurdunuz o yuzden tel konusmaları senın gozune batmazdı balım..hıc mı konusmuyosunuz?baska bırının yanındamı calısıyor yoksa kendı ısımı

yok canım konuşuyoruz mesajlaşıyoruz gün içinde 5-6 defa telde konuşuyoruz 5-10 dklık
kendi işi değil canım bi şirkette çalışıyor ,bende doyumsuzluk var sanırım
yani ilk başlarda 2-3 saat konuşurdukda kaydirigubbakcemile3

oyle bır anlattın kı hıc konusmuyosunuz nerdeyse sandım
baska bı yerde calıstıgı ıcın gun ıcınde konusması zor oluyordur canım
aksamları yada haftasonlarıyla acıgı kapatırsınız
sızın dugun tarıhı ne zaman bellı olucak

selam güzeller..

Allah tamamına erdirsin..

Allah'ın izniyle bir 10 ay sonra bende bu hazırlıkların içine girmiş olcam

amin cnm inş. maddi durumlar için değilde farklı sebeplerden dolayı bekliyrz biz.
t.dağda oturuyrz cnm. ne güzel biliyorsundur buraları.
sizede kolay gelsin biz bitirdik aslında bi çok işi birtek ev tutulup mobilyalar alıncak diğer işerimiz bitti.gelinliğimin siparişi vericek o da bitti sayılır.
beyaz eşyalarımızı aldık çeyizimde bitti.
birtek mobilyalar daviye kaldı nikah şekerimide ben kendim yapmak istiyrm onuda gidip ist.dan malz. almam lazım en kısa zamanda.
inş. herşey istediğimiz gibi olur hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…