2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam Zeynepcim, Gizemcim
iyi geceler
xzgi aramıza hoşgeldin. canım bende 7 kasımda planlıyorum nikahımı birkaç gün oldu daha karar alalı. nikah günü daha almadık. bende önce balayı sonra bayram tatili derken uzunca tatili hayal ediyorum. nikah tarihlerimiz yakın. birlikte koşturucaz gözüküyor. çok kolay gelsin canım telaşların
mlkmst sen de hoşgeldin canım. biz senle elbise modeli için yazışmıştık dimi. naptın, oldu mu nişan.
Pandomimcim ben ümraniyede oturuyorum işyerim beşiktaşta nişanlım nerede iş bulursa ona göre karar vericez nerede oturacağımıza.
zeynep nasılsın
uyku hastalığı başlamış sende de öyle mi. nasıl oldun.
ben bugün işyerinde çok kötüydüm. kafamı koyamıyorum tabi masaya ama içim uyuyodu resmen. zor akşam oldu. bugün erken yatcam bakalım birazdan
yarın proje için bi müşteride olcam gün boyu toplantı. oruç oruç
zor olcak.
yarın nişanlım patronuyla konuşacak bakalım.

Son düzenleme:
tabiki canım hoşgeldin
nişanlımısın, düğün ne zaman opuyorumnanaktan

Sözlüyüm :):) 4 senedir çıkıyoruz ama benim okuldan dolayı bi gelişme olmuyo.nişan olcaktı.ama abim askerde olduğu için o olmadan yapmak istemiyorum. 2011de gelecek ve nişan 2-3 ay sonrada düğün allah kısmet ederse :)2011de nişan kesin var ama düğün 2012 ye sarkabilir. ama olsun geç olsun güç olmasın:)

Allah herşeyi gönlüne göre versin canım. dediğin gibi geç olsun güç olmasın kaydirigubbakcemile5

bende memnun oldum canım..

evet nişanlım askerde..hayırlısıyla haziranda burda olcak yarim

az kalmıs hazırlıklar hızla ilerliyordur herhalde..

heyecan ne durumda??

bende memnun oldum canım..

evet nişanlım askerde..hayırlısıyla haziranda burda olcak yarim

az kalmıs hazırlıklar hızla ilerliyordur herhalde..

heyecan ne durumda??

çook heyecanlıyım.
yeni netleşti 2-3 gün oldu.
koşturcaz biraz ama planlarımıza göre bi sıkıntı yok.
sadece nişanlım kıbrısta olduğu için bana biraz daha yük düşecek.
umarım altından kalkabilrim.

Allah kavuştursun nişanlına mervecim.
öpüyorum

ben uyuyayım iyi geceler

sağol canım Allah hepimizi sevdiğimize kavuştursun inşallah :Saruboceq:

anladım güzelim kolay gelsin o zaman ne diim..tek basına koşturmak çok zor..

iyi geceler olumunekankayizsmile

amin canım az cok bılıyorum ıste tekırdag bız kumbagda oluyoruz
nıkah sekerını dusundumde ben davetıyeye karar vermedım cok suslu puslu seyler war sade ve sık olsun ıstıyorum bu nıkah sekerını nerden bulabılırım buarada bılıyomusunuz

hosbulduk tatlım tanıstıgımıza memnun oldum
ewet cok yakın tarıhlerımız hadı hayırlısı ama karar verdıysenız gunu almak ıcın acele edın yer olmayabılıyor gercı nıkah yapıcaksanız..ben bayramda dusunmuyorum balayını hem cok kalabalık olucak hemde fıyatlar cok yuksek olucak,aklımızda yurtdısı war hep ama bellı degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…