- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.801
bilmiyorum aslında hiç düşünmemiştim hediye almayı :) ne alsam sizce?
eda siznde hayrlı ugurlu olsun daha nıce senelere inşallh
mesela eşimde bna yıl dönümnde resmımizi karakalem calısması yaptırmıss altınada not yazdırmıs seninle her yer cennet bahçesi die sende böyle bir çalışma yaptırabılrsn sonrada evının en gusel duvarına asarsn bnm gıbı:))romantık bır masa yakılmış mumlar etrafa iliştirilmiş romantik notlar ve şık bir elbise hoş olurdu
Ayy yelizim ben bunu bi yerden hatırlıyorum sankimm
kızlar bugün pek fazla katılamadım sohbete ama yelizin yazdığı yazıyı okuyabildim.
güzel bir yazı olmuş yelizcim
yarın beni merak etmeyin olar mı gıslar? eğitime gideceğim ama cuma burdayım Allah nasip ederse
kızlar bu 11880 reklamında oynayan yumusak tipli adam varya onun eşi ölmüş..haberlerde okudum
gıslar
pazartesi günü nişanımızın ilk yıldönümü ve biz unutmusuz yeni geldi aklıma :84:
Hoşgeldin ayşecim nasılsın ?
Biraz olsun dinlenebildin mi bari yoksa koşturmaca devammı :)
cnm 1 bard. şehiyenin yarısını önden kavur yağda.
sonra diğer yarısını kavur 2 renkli olucak yani tuz ve bulyonda ekle
1 bardç su ile pilav gibi pişir
soğuduktan sonra
kornişon turşu nane nar ekşisi limon suyu taze soğan ekleyip srvis yap.
kübra mısırda koymuştu sanırım tavuk diolar ton balığı diolar ama ben sade tercih ediyrm
irmik tatlısıda kendi tarifim :)
1 kilo sütü kaynatırken 14 kaşık irmik 14 kaşık şekerle pişir muhallebi kıvamına gelince borcama yarısını dök
arasına muz koy ve kuru üzümde koyabilirsin ben öle seviyrmda beyim kuru üzüm yemezmiş yemedi
geri kalanıda üstne döküp hindistan cevizi ile süsleyip servis yap canımcım
ayşem tarifi nurgül vermişti..şuana kadar emine ve ben uyguladık..harika bi tatlı oluyo..
1 kg süte 1 su bard.irmik
7 çorba kaşığı şeker
ocağa koy muhallebi kıvamına gelinceye kadar karıstır..
o sırada içine 1 çorba kaşığı katı yağ..
sonra kaynayana ve koyu kıvama gelinceye kadar karıstır..
borcamı ıslat..
üzeirne dök tatlıyı..
ben üzerine fındık ezdim serptim..harika oldu..
Nilgün evlilik cüzdanının fotokopisnin istifa dilekcenin arkasına iliştirip dilekceni teslim ediceksin.
evlilik nedeniyle ayrılmalarda ihbar süresi yoktur. Kıdemini ve çalıştığın sürenin maaşını alır ayrılırsın. canım yasal olan bu dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?