2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım işte kafamı karıştıran bu.bizi yüzüstü bırakıp gidemezsin ay sonuna kadar yardımcı olmalısın diyorlar.ay sonuna kadar beklersem de diğer iş görüşmelerine nasıl gidicem...nedenimi evlilik olarak gösterirsem...

duvak ucuna agır bır dantel yapmasına luzum yok hafilerinden de yapsa olur yeterkı duvak oldugu bellı olsun eteğimle birleşince bellı olmucak duvağım

nilgün ben senin yerinde olsam çoktan giderdim
ohhoo onların keyfnimi beklicem
sen sabırlısın valla
hadi bana eyvallah der giderdim kimsenin nazıyla kapisiyle uğraşamam

akşamada yemeim yok
dünden kalan pilavın yanına ne yapsam ki.

kübranın kardeşi eczanede çalışıyordu yelizde yardımcı olabilir sanırım
kızlar ben şimdi ertesi gün hapı kullandım ya ara kanama yapıomuş
böle damla damla kanamam gelio 4 gündür
2 damla 3 damla bişiy ama insan yinede rahatsız oluyor
bilginiz var mı normal değil mi
adetimde 20 sinde olmam lazım. o vakte kadar sürmese bari
annemde dr ye gidelim dio
iyi dioda ben demedim ki hap kullandım die

aralık 2009 canım

canım 1,5 yılın dolduğu için işveren seni 1 ay çalıştırma hakkına sahip amaaaaaaaaa ben senin evli olduğunu unuttumm hahahahaha evlilikte bu iş değişirrrrr istafayı bugün ver ayrın çık:)) evlilik nedeni ile çıkış yapabilisin.ihbar süresi gerekmiyor evlikte canım ama şirket sana tazminat öder bunuda bil:)) evlilik nedeni ile çıkışlarda 1 yıl süre var:))

canım şimdi sorum kardeşime o hap bütünbünyeyi hormonları bozuyormuş bozuyormuş. keşke kullanmasaydın. başlarda öyle kanama yapabiliyormuş ama uzun sürerse riskli dedi. bence sen git bir dr a.

evet bende de aynı durum var, isler ciddiye bindikce vaz mı gecsem acaba diye dusunuyorum:)

kızlar geçiktiriciden mı bahsedıosun tam anlıyamdm yetısemedm yazılara

evet canım aynen öle evlilik nedeni ile ayrılıyosan istifa dilekçeni verdikten ertesi gün işe gitmeyebilirsin. ama zaten 15 gün süre istemişler sende bu sürede iş bulursun inş.

evlilik nedeni ile işten ayrılman demek evlendikten sonra bir daha çalışamassın demek değilki. bu şartlarda belki evliyken çalışman zor, belki daha az gün daha çok maaşla evine daha yakın bir yerde çalışmak istiyosun. çalışan kadını korumak adına düzenlenmiş bi yasa. sen onları idare etmek için gidiyosun yasal zorunluluğun yok istifanı verdikten sonra. onlarda sana müsade edecekler günde 2 saat iş arama izni var normalde ihbar süresinde ama zaten senin ihbar süren diye bişey yok cnm. sen iş başvurularını yap bence çağarırlarsa izin alır gidersin takma kafana.

ay ne bilim cnm eczaneye sordum hiçbir yan etkisi yok dedi
içinde ara kanama yapabilir dio ztn.
kullananlarıda okudum onlarda yaşamışlar
ama biraz daha beklicem geçmezse dr ye gidicem.

yelizciğim yok ertesi gün hapını sordum cnm

bugün yaz istifanı ver yarın git. Sana bir hafta icinde bütün haklarını ödemek zorunda.
ama mutlaka evlilik nedeniyle olduğunu belirtmen lazım.
diğer türlü senin ihbar süren 6 hafta oluyor ve tazminat alabilirsin ne de başka bişi, sadece yıllık izin paranı bi de varsa prim vs.

sonuçta sana referans olmalarını istiyorsun canım o yüzden bence sende görüşmelere giderken benim bir işim var dersin cıkarsın ama profesyonel bir şekilde. gıcıklık yaparlararsa sende yaparsın artık kaybedecek bişeyin kalmadı.

cnm hiç kullanmadım ama kanama yaptını bılıorum normal bırde haplar bünyede farklı tepkiler verebılır ama kullannalrn cpogunda kanama yapıo dıe bılırorum ama detylı bılgı ıcın eczacı arkd.soracagm bekle yazacagm

Ertesi sabah hapı kullandım ve çok az kanamam var. Endişelenmelimiyim?
Ertesi gün hapı kullanımından birkaç gün içinde sızma şeklinde kanama yapabilir. Bu ilacın beklenen bir yan etkisidir. Ancak kanama fazlalaşırsa, ağrı veya sarı renkli, köpüklü, kokulu bir akıntı başlarsa acilen bir hekime başvurulmalıdır.

Ertesi Gün Hapının Kullanımı ile İlgili Sorular:

böle yazıoda benim damla gelio günde 3 damla fln progesteronu yükseltiyormuş

zeynepçim şimdi arkd.sordum eczacı damla damla yapar dedi düzensiz kanamada yapar dedi korkma bekle biras bakalm ama yakınnda dr.varsa sorabılrsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…