- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.761
Nilgün evlilik cüzdanının fotokopisnin istifa dilekcenin arkasına iliştirip dilekceni teslim ediceksin.
evlilik nedeniyle ayrılmalarda ihbar süresi yoktur. Kıdemini ve çalıştığın sürenin maaşını alır ayrılırsın. canım yasal olan bu dur.
Benim duvak gelinlik boyuydu vede fransz dalnteldi taşımak ta zorluk çektim keşke kısalardan olsaymış dedim başım çatlamşt resmen saçımda tutmadı zaten postij le ancak enseden daha güzel duvak en sondaki hoş gibi
edacm buarada gecen senden aldm dolma tarfını yaptım unuttum soylemeyı dun moralım bozuk olunca afıyetle yedık cok gusel oldu vlaa tatlıyıda deneyecegm
aralık 2009 canım
kübranın kardeşi eczanede çalışıyordu yelizde yardımcı olabilir sanırım
kızlar ben şimdi ertesi gün hapı kullandım ya ara kanama yapıomuş
böle damla damla kanamam gelio 4 gündür
2 damla 3 damla bişiy ama insan yinede rahatsız oluyor
bilginiz var mı normal değil mi
adetimde 20 sinde olmam lazım. o vakte kadar sürmese bari
annemde dr ye gidelim dio
iyi dioda ben demedim ki hap kullandım die
yelizcim ben dolma tarifi vermemiştim denizden istemiştim..
Hayır çok normalsin tatlım :) Hepimizin düğünümüze kısa zaman kala böyle zamanlar geçirdik.. Buna evlilik psikolojisi diyoruz hatta... O gün gelip gelinliğini giydinmi herşey çok güzel oluyor merak etmeee :)))
kübranın kardeşi eczanede çalışıyordu yelizde yardımcı olabilir sanırım
kızlar ben şimdi ertesi gün hapı kullandım ya ara kanama yapıomuş
böle damla damla kanamam gelio 4 gündür
2 damla 3 damla bişiy ama insan yinede rahatsız oluyor
bilginiz var mı normal değil mi
adetimde 20 sinde olmam lazım. o vakte kadar sürmese bari
annemde dr ye gidelim dio
iyi dioda ben demedim ki hap kullandım die
Nilgün evlilik cüzdanının fotokopisnin istifa dilekcenin arkasına iliştirip dilekceni teslim ediceksin.
evlilik nedeniyle ayrılmalarda ihbar süresi yoktur. Kıdemini ve çalıştığın sürenin maaşını alır ayrılırsın. canım yasal olan bu dur.
kızlar geçiktiriciden mı bahsedıosun tam anlıyamdm yetısemedm yazılara
canım işte kafamı karıştıran bu.bizi yüzüstü bırakıp gidemezsin ay sonuna kadar yardımcı olmalısın diyorlar.ay sonuna kadar beklersem de diğer iş görüşmelerine nasıl gidicem...nedenimi evlilik olarak gösterirsem...
canım işte kafamı karıştıran bu.bizi yüzüstü bırakıp gidemezsin ay sonuna kadar yardımcı olmalısın diyorlar.ay sonuna kadar beklersem de diğer iş görüşmelerine nasıl gidicem...nedenimi evlilik olarak gösterirsem...
ay ne bilim cnm eczaneye sordum hiçbir yan etkisi yok dedi
içinde ara kanama yapabilir dio ztn.
kullananlarıda okudum onlarda yaşamışlar
ama biraz daha beklicem geçmezse dr ye gidicem.
yelizciğim yok ertesi gün hapını sordum cnm
Ertesi sabah hapı kullandım ve çok az kanamam var. Endişelenmelimiyim?
Ertesi gün hapı kullanımından birkaç gün içinde sızma şeklinde kanama yapabilir. Bu ilacın beklenen bir yan etkisidir. Ancak kanama fazlalaşırsa, ağrı veya sarı renkli, köpüklü, kokulu bir akıntı başlarsa acilen bir hekime başvurulmalıdır.
Ertesi Gün Hapının Kullanımı ile İlgili Sorular:
böle yazıoda benim damla gelio günde 3 damla fln progesteronu yükseltiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?